Leefbaar Rotterdam speelt niet meer op de man, of, toch eigenlijk wel.

Volgens dit bericht heeft Leefbaar Rotterdam voorgenomen om in de toekomst niet meer op de man te spelen. Een nobel voornemen, alhoewel je je kunt afvragen waarom ze er in de eerste plaats ooit mee begonnen zijn. Maar toch, de cognitieve dissonantie bij dit soort mensen is doorgaans sterk. Ik vraag mij bij het lezen van dit bericht af hoe lang het duurt voordat zij zich in hun eigen rationele staart bijten. Het antwoord: regel 33 van hetzelfde bericht: “Maar als het college niet wil luisteren als wij daadwerkelijk het gelijk aan onze kant hebben, ontkomen we er niet aan om in de toekomst wel eens op de man te spelen.” Niet op de man spelen, behalve als men dat nodig acht…

2 gedachten over “Leefbaar Rotterdam speelt niet meer op de man, of, toch eigenlijk wel.”

  1. Het is niet volledig overgenomen denk ik, daarom de volledige citaat uit de voorafgaande notulen:

    ““Maar als het college niet wil luisteren als wij daadwerkelijk het gelijk aan onze kant WILLEN hebben, daar waar we het zeker NIET aan onze kant kunnen hebben, ontkomen we er niet aan om in de toekomst wel eens op de man te spelen.”

  2. ach, ja net als bij de PVV. Je hebt het niet over een zaak of principes, maar speelt op de man. Lekker makkelijk, lekker goedkoop en succes verzekerd bij de simpele achterban. Maar die laatste komt er nog wel achter. Duurt even, maar gaat zeker wel een keer komen. (zei zij hoopvol).

Reacties zijn gesloten.