@ajboekestijn toegetreden tot Linkse Kerk

Boekestijn komt uit de kast met een verrassende visie op moslims in de NRC

Iedereen kan vaststellen dat er wel degelijk moslims bestaan die de Koran niet zien als een license to kill. Sterker, de overgrote meerderheid van de moslims in het Westen bestaat uit vreedzame burgers die genieten van de westerse vrijheden. De invloed van de Moslimbroederschap in ons land is nog steeds beperkt. (PDF van de papieren NRC, zal wel niet mogen maar er naar linken mag vast wel(?))

Lees het stuk voor nog veel meer onvaderlandslievende extreemlinkse Wilders-bashing uit onverwachte hoek.

Welkom bij de club AJ!

10 gedachten over “@ajboekestijn toegetreden tot Linkse Kerk”

 1. Verrassend, maar wat laat verhaal van Arend Jan, en zeker geen Boekestijntje. Maar moet je voor het lidmaatschap niet door vertrouwde leden voorgedragen worden?

 2. Volgens mij schrijft/wil Boekestijn ongeveer hetzelfde als Wilders alleen is de tactiek anders.

 3. “Hoe kunnen wij van moslims eisen ‘dat zij
  zoals wij moeten worden’ en tegelijkertijd voorspellen
  ‘dat zij nooit als wij kunnen worden’.
  Dat is geen begin van een goed gesprek.”

  Is het correct om daaruit te concluderen dat Boekestijn het wel oke vindt om van (in dit geval) moslims te eisen dat ze net als de hollanders worden (assimilatie) ???
  Nou ik ben geen (gelukkig) geen moslim (ik hou teveel van varkensvlees) maar ik ben absoluut niet van plan om te gaan assimileren aan de hollanders, ik heb helemaal geen zin om een bruine kloon te worden v.d. hollander die ieder weekend in de kroeg bier zit te zuipen, naar jan smit zit te luisteren en thuis stampot boerenkool zit te eten.

 4. Oeps ik zie dat ik tweemaal “geen” heb staan in m’n eerdere reactie. Het moet zijn: ik ben (gelukkig) geen moslim …
  M.b.t. het artikel van Boekestijn, ik weet het niet hoor. In 2001 (net na 9-11) zei Wilders nog dat de islam een te respecteren godsdienst was etc. en nu zingt hij (uit electorale overwegingen??) een ander liedje. Dus ik weet niet of die Boekestijn wel te vertrouwen is. Feit is nou eenmaal dat de VVD naar rechts is opgeschoven.

 5. @ Nolly van der Kluft
  Was bij wijze van spreken, ’t kan net zo goed frans bauer of een andere NL. volkszanger zijn. Snappie?

Reacties zijn gesloten.