Wij zijn allen rooie moslims

Het is waarschijnlijk moeilijk voor ausgerechnet De Telegraaf maar Bruin heet bruin omdat het bruin is. Dus wanneer Amsterdamse raadsleden het bij zijn naam noemen dan wordt die bruinheid alleen bevestigd als er meteen dreigende taal komt dat de verhouding van het komende kabinet met Amsterdam wel eens heel moeilijk zou kunnen worden.
Ik ben geen PvdA-stemmer maar als ik zie hoe deze twee miljoen mensen worden gedemoniseerd, naast de 1 miljoen moslims, dan kan ik alleen maar oproepen tot een demonstratie onder het motto: “Wij zijn allen islamitische sociaal-democraten.” Bekt niet lekker, komt wel iets beters voor.
Wordt het uniformverbod voor bruinhemden binnenkort opgeheven?

De verhouding tussen “Den Haag” en Amsterdam is nooit best geweest. maar zeker nu is het tijd om te bepalen waar het allemaal op staat.
Jullie blijven met je rotpoten van onze rotpvda’ers en van onze k**moslims af, begrepen?
Nog geen half jaar meer, dan is het februari….

6 gedachten over “Wij zijn allen rooie moslims”

  1. Zo zie je maar wie er in dit land vrijheid van meningsuiting heeft. PvdA’ers in ieder geval niet. 😥

  2. Nexus, als Bruin geïnstalleerd wordt/is zal het tijd zijn voor een onafhankelijkheidsverklaring.

  3. Amsterdam zal ook het meeste onder de verschrikkelijke bezuinigingen gaan lijden. Kunst-subsidies geschrapt, minder geld voor subsidies, uitkeringen gekort. Ik vraag me af of Amsterdam dit kan overleven

  4. ik denk dat ik volgend jaar maar eens in Jelaba naar de dokwerker ga , met mijn kopvoddenvrouwtje en mijn k.marokkaantje ..

Reacties zijn gesloten.