Komieken nemen voortouw

In de USA heet Krapulisme “Tea Party ” en word geleid door Sarah Palin , net als hier in Nederland durft de gevestigde politiek hun laffe bekken amperan open te trekken en laten het over aan de bloggers en site als onze vrienden van Loonwatch om in rake woorden tegen het Krapulisme te spreken ..

Een van de meest verbazende verschijnselen in de USA is dat het via Comedy Central is dat het meeste publieke tegenwicht tegen het Krapulisme van de Tea-party word gegeven , met name door de Komieken Jon Stewart en Stephen Colbert . Waar de gevestigde politiek het af laat weten hebben deze een mars op Washington gepland , onder de naam  ” March to restore Sanity ”

T’is toch een Godsgeklaagd schandaal dat men tegenwoordig van KOMIEKEN afhankelijk is om de waarheid te horen spreken .. Terug naar de tijd dat alleen de hofnar de waarheid durfde te spreken  ??

4 gedachten over “Komieken nemen voortouw”

  1. Het is Stewart met een t aan het eind. En hij is inderdaad ogenschijnlijk de enige die de hypocrisie van rechts en de media kan doorzien. Hebben wij ook nodig.

  2. Van het bedroevende niveau dat Saturday Night Live tegenwoordig heeft, hoef je ook niks te verwachten. Maar Stand up’s als Lewis Black weten wel raad met dit zooitje ‘slechtgeinformeerden’

    Alleen die halen zelden national television (hooguit bij Letterman)

  3. Nou, Bill Maher (http://therealbillmaher.blogspot.com/) geeft ze er anders ook goed en bijzonder virtuoos van langs. Hij is weliswaar standup comedian, maar heeft ook een erg goede actualiteiten talkshow.

    Ongelooflijk is dat hij tijdens het bushregime op zeker moment zijn zendtijd kwijtraakte vanwege ‘onamerikaans’ gedrag.

Reacties zijn gesloten.