Nu weten de Papoea’s wat ze aan de PVV hebben

Ik heb me al eerder afgevraagd: wat zit er toch achter die PVV/Papoea-agenda.

Ja ik hou niemand voor de gek. De Papoea-strijd is jarenlang De Strijd van de PVV geweest.

Kijk bijvoorbeeld dit filmpje, en daar zijn er diverse van. De een nog tenenkrommender dan de ander, ga maar even zoeken op Youtube je weet niet wat je ziet:

De strijd van de Papoea’s tegen het Indonesische juk is de strijd van de PVV. Zie videootje hierboven. Is het althans JARENLANG geweest en ik heb me er nogmaals, jarenlang, over verbaasd.

Het is dus helemaal niet zo supervreselijk schokkend dat de pro-Papoea-dame die gisteren het nieuws haalde op de gezonde Hollandse blackface-demo, daar plotseling aanwezig was.

Ze was waarschijnlijk gewoon een doodordinaire papoea, jarenlang voor Geerts anti-moslim karretje gespannen. En gewoon gezellig op bezoek bij haar PVV-makkers. En nu maakte ze dus eindelijk kennis met haar Hollandse vriendjes.

Leermomentje.

7 gedachten over “Nu weten de Papoea’s wat ze aan de PVV hebben”

 1. Hier het ‘flinke’ optreden van die gore Zwarte Piet tokkies en nazis. Over niet weten wat je ziet gesproken:
  http://www.youtube.com/watch?v=55qtNs3ukhc

  Mooi dat je dit even hebt opgegraven: over hoe Papoea’s zich hebben laten verneuken door Wilders…
  En als de Haagse politie niet zo’n stel gore nazi-sympathisanten geweest was, had het die mevrouw daar laten staan met die vlag en die nazi’s daar weggeknuppeld en afgevoerd….

  Inderdaad: leermomentje.

 2. De onafhankelijkheidsstrijders van Papua Barat hebben hun bondgenoten niet voor het uitkiezen, zeker niet in NL dat zo´n grote verantwoordelijkheid voor hun lot heeft.
  Maar hopelijk – “leermomentje” hm – trekt men de conclusie dat de PVV hen alleen gebruikt om weer eens te laten zien hoe slecht “islam” is, de meestbeleden godsdienst in Indonesië.

 3. Op facebook legt Kortenoeven een link naar dit filmpje. De verhoudingen schuiven in NL lijkt het.

 4. @3, en als je de Twitter-account van die standvastige strijder voor de rechten van de Papoea’s moet geloven – die overigens naar ik meende ooit een keer in de TK opriep tot oorlog tegen Iran – is het ene ‘wit Nederlandse racistisch tuig van de richel’ niet het andere ‘wit Nederlandse racistisch tuig van de richel’….

 5. De petitie voor steun aan West-Papoea is wel gestegen. Van 2.400 gistermiddag naar 21.000 nu. Bijna vertienvoudigd en dat gaat voor vandaag nog wel lukken. De VN zal er meer aandacht aan moeten besteden!

Reacties zijn gesloten.