Belangrijk! Redactioneel commentaar Krapuul optreden Bert “Rifapen” Brussen van Der Muilkorver Online bij #PenW

De “terreur” die “krapuul” sinds jaar en dag uitoefent schijnt echt verschrikkelijk te zijn, als we Bert Brullen von Der Muilkorver Online moeten geloven. Onlangs ontsloeg hij nog driekwart van zijn redactie na een oproep te hebben gedaan aan onze hooggeëerde vice-premier, Lodewijk Asscher, om ons met onmiddellijke ingang in de Nacht und Nebel te knuppelen. Sommige mensen in zijn nabije omgeving vonden dat een beetje gek, en inderdaad, Bert Brullo is ook een beetje weird.

Het was dan ook echt een waanzinnige superopenbaring toen wij vernamen dat deze hysterische psychopaat met zijn onschuldige papenkop bij Pauw en Witteman wel eens even zou gaan uitleggen wat “terreur” is op Twitter. Terreur op Twitter bestáát, daar zijn wij het eens met deze “journalist”.

Onze eerste kennismaking met terreur op Twitter was dan ook tegelijk de eerste kennismaking die wij hadden met Brullo, en de tweede kennismaking die wij hadden met de terreur op Twitter was onze kennismaking met het vriendje van Brullo, de “journalist” Bas Paternotte, die wij meestal “Flatersnotter” noemen maar tegenwoordig vaak ook Parvenutte, dit vanwege het feit dat hij met een bekakt Godfried Bomans-achtig jaren ’50 stemmetje praat, terwijl hij zelf de 30 nauwelijks gepasseerd is en als het ware net 5 seconden zijn mavo heeft afgerond (?).

In navolging van Brullo verspreidt Parvenutte de meest gruwelijke laster en leugens over mij/ons, die uiteraard helemaal nergens op gebaseerd is, en uiteraard hebben we ook alles keurig gedocumenteerd voor later en is Parvenutte ook op minstens 5 andere websites buiten de onze op gruwelijke wijze door de mand gevallen met zijn leugens en zijn laster.

De derde kennismaking met Terreur op Twittert was met het volgende vriendje van Brullo van de AVRO, Robert van den Engel. Die begon ons met de dood te bedreigen toen we een keer een verkeerd achtergrondje hadden op Twitter.

De vierde kennismaking met Terreur op Twittert was met het volgende vriendje van Brullo, enfin, et cetera et cetera.

Dus verheugden wij ons enorm op de moeder aller superhypocriete en extremistische-leugenachtige slachtoffervertoningen van superjankert Brullo, bij PenW. Ten aanzien van hem is werkelijk het enige dat hij ons kan verwijten dat wij registreren wat hij over ons zegt namelijk. Dat is dus altijd KEIHARD lachen als hij weer eens losgaat.

Nou en dat werd dus een blamage voor Brullo ik heb me dus in geen maanden zo KEIHARD kapot gelachen als gisteravond. Gewaardeerde collega Nol schreef er al dit gewaardeerd artikel over.

Sorry voor de lange inleiding maar hier is het dus. Het OFFICIËLE redactionele krapuul-commentaar van Krapuul. Kijk naar de uitzending en lees TEGELIJK onderstaande tweets. Dit zijn mijn reacties terwijl ik naar de uitzending keek, het begint DIRECT nadat ik vernam dat Twitterterrorist Brullo bij #penw aanwezig zou zijn. Dan weet je gelijk mijn officiële commentaar:

Enzovoorts enzovoorts.

Rest mij niets anders dan iedereen bij Pauw en Witteman te bedanken voor een werkelijk onvergetelijke aflevering. Echt in TIJ-DEN niet zo gelachen. Graag meer hiervan. Nodig Paternotte en Bennink ook eens uit. En massamoordverheerlijker Bart Schut die hebben we ook al een tijdje niet gezien. Echt jongens helemaal top. Ga zo door. Keep up the good work! Goed bezig.

Nogmaals dank.

4 gedachten over “Belangrijk! Redactioneel commentaar Krapuul optreden Bert “Rifapen” Brussen van Der Muilkorver Online bij #PenW”

  1. Hoer en Wederhoer , hoe één leraar met een spraakgebrek bij de journalistiek opleiding een hele generatie studenten op het verkeerde spoor kan zetten …

  2. Jammer dat ie niet in zijn bek werd gespuugd door Erwin Olaf. Dan had ik helemaal onder tafel gelegen.

  3. Het mea culpa van Brussen is onecht. Het vossekopje houdt zich nu in, omdat er commerciele belangen op de achtergrond spelen. Geen enkele adverteerder wil geassocieerd worden met iemand die beledigende en racistische dingen rondtwittert en zich als een puber gedraagt.
    Brussen is aan de ketting gelegd door Veronica en mag af en toe rammelen met die ketting, maar wel beschaafd, Bertje.

Reacties zijn gesloten.