Unnik (ex-PVV) tegen Nunes (ex-PVV): “neem voorbeeld aan gestorven statenlid en treed terug”

Dit vond ik wel apart. Gerton van Unnik hadden wij hier vroeger regelmatig in het nieuws want een hysterischer cry-baby zul je niet snel tegenkomen. Hele familie-vetes werden hier in de reactiepanelen uitgevochten. Hij zat ooit in de Provinciale Staten Noord-Holland voor de PVV, vervolgens volgde hij Drinkman die ook namens de PVV in de staten zat maar ruzie kreeg met Den Lijder. Wat Unnik nu doet weet uiteraard geen hond. Het enige wat je van ‘m ziet is dat hij een bikkelharde strijd voert tegen (letterlijk) windmolens, op Twitter. Windmolens zijn het ultieme kwaad, aldus Unnik.

Monica Nunes is een heel ander verhaaltje. Uiteraard ook namens de PVV in de Provinciale Staten Noord-Holland, maar ook bekend vanwege haar (licht antisemitische) activiteiten op Stormfront en uiteraard volgde ook zij Hero Drinkmensch bij het vertrek uit de PVV-stichting/sekte.

Wat leuk was toen zij nog in de PVV zat, is dat wij haar en Drinkman ooit zover hebben gekregen dat ze een dagelijks werkroostertje ging bij houden en iedere maand op de PVV site moest plaatsen. Hoe zat dat namelijk? Zij had zichzelf ingehuurd of zoiets. Ze kreeg dus én een statenlid-salaris, én een fractiemedewerker salaris. Zij noemde ons toen nog “klaplopers”. Is het niet kostelijk?

Inmiddels, het is me even ontgaan hoe of wat, we zullen er vast wel over hebben bericht, marcheert zij mee in de rijen van P.C.I. Meijer van Forza! Haarlemmermeer, genoemd naar de bunga-bunga-Berlusconi-Gruppe. Een grotere proleet in krijtstreep zul je niet snel tegenkomen, maar dat terzijde.

Anyway dit warme Forza! Haarlemmermeernestje bevalt blijkbaar goed. Want ze komt al een half jaar niet opdagen. Want ze schijnt echt vreselijk ziek te zijn. Dit is uiteraard afschuwelijk, maar het niet komen opdagen past bijzonder goed bij dat eerdere verschijnsel dat ze zowel fractielid als fractiemedewerker was, waarmee ze dus de landelijke pers haalde.

In principe natuurlijk geweldig die transparantie. Weten de kiezers die een revolutie in Noord-Holland wilden en die op PVV en Forza! Haarlemmermeer tenminste waar ze zo hard op gestemd hebben.

Maar goed, nu komt Gerton van Unnik weer om de hoek kijken: hij noemt haar dus “spookstatenlid”. Dat is wel grappig want zelf noemt hij zich “schaduwstaten” op twitter. Maar weet je wat pas helemaal spookachtig is??

Gerton kent een statenlid dat stierf en vervolgens terugtrad en daar moet Nunes een voorbeeld aan nemen!

OMFGWTF

Anyway kijk zelf maar:

Asjemenou
Asjemenou

2 gedachten over “Unnik (ex-PVV) tegen Nunes (ex-PVV): “neem voorbeeld aan gestorven statenlid en treed terug””

Reacties zijn gesloten.