Logistiek über alles

Gisteren informeerde voormalig kroonprins en ex-interim manager van een Haags incassobureau Machiel de Graaf ons dat minster van verkeer Melanie Schultz van Haegen hoogverraad aan de automobilist had gepleegd. Zij had het namelijk gewaagd te zeggen dat meer asfalt niet altijd de verkeersproblemen op kan lossen. “Schultz zit lui achterover en doet helemaal niets voor autorijders, terwijl ze hoort te strijden voor asfalt en accijnsverlaging,” wist het PVV-kamerlid ons te vertellen. “Schultz vertelt alleen nog linkse sprookjes en pleegt daarmee hoogverraad aan de automobilist. Een schande.” De Graaf is deskundig als het gaat om verkeersproblemen. Vorige jaar waren er onder zijn bezielende leiding als fractievoorzitter van PVV Den Haag klachten verzonnen over de verkeerssituatie in Den Haag, die gebundeld werden in een zwartboek. Maar wat maakt het uit? De breinkrimp is al zover gevorderd in Nederland dat kinderen van 6 jaar ‘terrorist’ noemen goed is voor 20% van de stemmen, dus velen zullen zich aangesproken voelen door het beschuldigen van hoogverraad, omdat openbaar vervoer misschien ook een goed idee is. De vrijheid om zo hard mogelijk te kunnen rijden zonder rekening met anderen te houden op zoveel mogelijk asfalt en op kosten van de samenleving loopt immers gevaar en die moet je met hand en tand verdedigen.

Gisterenavond laat ging de publieke omroep een half uurtje op zwart vanwege een stroomstoring. De Graaf’s chef Geert Wilders was erg gelukkig met deze ontwikkeling en vroeg zich af “Kunnen we dat structureel maken” met een link naar, jawel, diezelfde publieke omroep. Een paar dagen eerder had hij het volk nog toegesproken via Twitter dat hij blij was dat het oer-Nederlandse Donald Duck niet bij de tijdschrifttitels hoorde die vanwege de verliezen bij Sanoma zou verdwijnen. Ondertussen hebben politieagenten in Almelo zelf wat geld bij elkaar gelegd om een Pool die voor veel overlast had gezorgd op de trein te zetten naar Berlijn, want voor een enkeltje Polen was het verzamelde geld onvoldoende. Dat ging 80 jaar geleden nog anders. Toen ontving een dienstklopper een bonus van 7 gulden 50 om iedere jood gratis èn gegarandeerd op transport naar het oosten te zetten. Tegenwoordig moeten ze het doen met een opmerking na een verkeersovertreding van een gekleurde Nederlander, dat ‘echte’ Nederlanders zulke overtredingen van nature niet maken. Dat soort praktijken zijn tegenwoordig heel gewoontjes te zien in een programma als Stop! Politie van RTL7, de tv-zender voor echte mannen, waar een niet-scheldende hipster-Nederlander nog wordt gezien als een mietje. Je kunt tegenwoordig alles en iedereen voor nazi, fascist en antisemiet uitmaken, omdat de meesten toch geen flauw idee hebben waar het eigenlijk over gaat. Dat NSA en AIVD naast de vele commerciële uitbaters van ons communicatienetwerk meekijken is nu al geen nieuws meer.

Het is vast geen toeval dat het gisteren precies 82 jaar geleden is dat nazi-Duitsland immigratie van joden uit door het Duitse rijk gecontroleerde gebieden verbood en opdroeg dat alle Duitse joden naar de ghetto’s in Polen moesten worden gestuurd. Maar gelukkig is het historisch besef in Nederland bijna verdwenen. Tegenwoordig worden buitenlandse journalisten door als Zwarte Piet vermomde PVV-aanhangers op sociale media uitgescholden en bedreigd als ze het diepgewortelde racisme in Nederland aan de kaak stellen. Die aanhangers staan niet alleen. Ook neonazi’s doen weer enthousiast mee en zijn blij dat hun standpunten vandaag de dag door zo’n groot publiek gedeeld worden. In reactie op het “hoogverraad” van Schultz van Haegen citeerde een van hen Wilders: “@geertwilderspvv: Hoogverraad aan automobilist: http://www.nieuws.nl/algemeen/20131103/PVV-Schultz-pleegt-hoogverraad-aan-automobilist …” en vulde aan ‘de kogel geven is de enige oplossing aan deze teef…’ Maar er is niets aan de hand, hoor, want het is een normale Nederlander die zijn mening geeft en graag wat extra gas geeft op de snelweg. Was de persoon een moslim èn een neger en dus geen Zwarte Piet geweest dan had Wilders vast een nieuwe aanmoediging gezien om opnieuw te roepen, dat alleen hij het land nog kan redden van de ondergang.

4 gedachten over “Logistiek über alles”

 1. “De Graaf is deskundig als het gaat om verkeersproblemen. Vorige jaar waren er onder zijn bezielende leiding als fractievoorzitter van PVV Den Haag klachten verzonnen over de verkeerssituatie in Den Haag die gebundeld werden in een zwartboek.”

  Zie:
  http://www.imagebam.com/image/50ad9a179581668

  __

  Wat heeft Wilders eigenlijk moeten doen, voor die koffers met geld ‘uit den vreemden’?

  “Titel I. Misdrijven tegen de veiligheid van de staat”

  http://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/boek2/titel1

 2. Heeft de buitengewoon innemende, toonbeeld van geweldloosheid, zelfbeheersing en beschaving, verpersoonlijking van anti-nazisme, anti-fascisme, anti-racisme zijnde baas van de absolúút niet racistische en anti-hufteromroep POWNed, de volledig wars van elke vorm van intimidatie zijnde kickboxer, de vooraanstaande Twitter-persoonlijkheid met zijn vele volgers op wie hij zeer zeker in meer of mindere mate invloed uitoefent de heer Jan Bennink zijn afschuw al luid en duidelijk uitgesproken over de oproep tot moord op mevrouw Schultz? U moet namelijk weten: ik houd hem een beetje in de gaten edoch het kan zijn dat één en ander mij even is ontgaan.

 3. Is het niet tijd dat ivm met bescherming van het milieu van auto uitlaatgassen dat de regeringsleden en de voltallige tweede kamer vriendelijk worden verzocht om op de fiets naar hun werkplaats te komen en weer terug naar huis te gaan.

  En wie vanuit Utrecht of ergens anders moet komen, zal op tijd op de fiets moeten stappen. Simpel zat en erg milieuvriendelijk.

Reacties zijn gesloten.