G4S Almere: kijk uit voor onze hooligans met brandblussers!

Mevrouw Khanokporn Satjawat was een 42 jarige farmaceutisch specialist toen ze vorig jaar November deel zou nemen in het Glasgow’s Clyde Auditorium aan een conferentie over HIV-behandelingen.

Een bewaker van G4S, Clive Carter, controleerde mevrouw Saljawats identiteitsbewijs, en de manieren van haar bevielen de bewaker niet.

Nou, wat doe je als loser die door hooligan-bedrijf G4S in een uniform gestoken is, en voor wie je dan paspoortjes en id-kaartjes mag bekijken omdat je verder werkelijk helemaal niets kunt en je leven gewoon één grote verspilling van tijd, energie, zuurstof en atomen is?

Dan volg je een dame die zich in de verwrongen optiek van jou als G4S-medewerker niet weet te gedragen gewoon naar het toilet en sla je haar dood met een brandblusser.

Toch? Just like that, alsof je een irritante vlieg, een stuk ongedierte doodslaat.

Dat is wat Clive Carter, werkzaam als bewaker voor G4S deed: iemand met een brandblusser doodslaan…

Het was niet de eerste keer dat-ie losse handjes had, zo bleek uit de rechtzaak wegens moord waar de G4S’er uiteindelijk toe veroordeeld zou worden,  en blijkbaar nogal rap was met het hanteren van brandblussers voor andere doeleinden dan beginnende brandjes blussen.

G4S voert politieonderzoeken uit, runt gevangenissen, detentiecentra, kindertehuizen en tal van andere instituties die geprivatiseerd zijn.

In de door G4S gerunde Oakwood gevangenis in Engeland is het een puinhoop terwijl we eerder al schreven dat in Zuid-Afrika de regering de gevangenis van Mangaung heeft overgenomen hangende een onderzoek naar foltering van gevangenen door G4S.

Negen jaar geleden vermoordde G4S-medewerker David Beadnall met een collega-bewaker de toen vijftienjarige jeugdgevangene Gareth Myatt,

Dit jaar werd bekend dat diezelfde Beadhall namens G4S health and safety manager is voor de zogeheten ‘Children’s Services’…

Nogmaals: dit is het hooliganbedrijf waar de Burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma. bijna op klaarkomt.

Als uw kind, man, vader, vrouw, vriendin of andere geliefde op een dag niet meer thuiskomt in Almere omdat een terrorist van G4S door het lint is gegaan met bijvoorbeeld een brandblusser, weet u nu bij wie u verhaal moet gaan halen:

Met dank aan onze lezeres Liesbeth die ons op de link waar dit stuk op gebaseerd is, opmerkzaam heeft gemaakt: