Rabiaatrechtse penose vecht elkaar het riool uit

Op “links” mag er dan grote verdeeldheid bestaan, onze rioolrabiate rednecks kunnen er ook wat van. Zo had Mark Verheijen (Firma List & Bedrog) in het radio-programma TROS Kamerbreed gezegd dat eurofielen het grootste gevaar vormen voor Europa. Echt ook een veel groter gevaar dan “de eurosceptische” partijen. Verheijen bedoelde met “de eurosceptische” partijen uiteraard de extremistische racisten en antisemieten bij het Front National, de FPÖ en het Vlaams Blok.

Eigenlijk was Guy Verhofstadt toch wel het grootste gevaar, aldus Mark Verheijen. Frits “The Mummy” Bolkestein (Firma List & Bedrog) sloot zich uiteraard aan bij deze “analyse”, dus nu hadden we al 2 zeer prominente VVD-wezens die de fractieleider van hun bloedeigen Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE) het grootste gevaar voor Europa vonden.

Inmiddels meldde zich Pechtold in het discours die het een schande vond dat deze VVD’ers zijn en hun (VVD en D66 zijn in de EU immers dezelfde partij) Europese fractieleider een groter gevaar vonden dan de nazi’s Filip Dewinter, Heinz-Christian Strache en Le Pen. Iemand nazi noemen is tegenwoordig volstrekt normaal, beschaafd, niet plat en intelligent. Kijk maar op Joop.

Pechtold noemde deze nazi’s “geen frisse types” hetgeen uiteraard een understatement is maar voor de hedendaagse “liberaal” uiteraard begrijpelijk. De deur naar de nazi’s moet uiteraard altijd op een kiertje blijven.

Strijdvlag der PVV
Strijdvlag der PVV
“Geen frisse types?” Aldus Den Lijder met een twietje op den twittert; “die zie je in de spiegel”. Ja Geert weet waar hij het over heeft.

Wat ook bijzonder schokkend schijnt te zijn is dat kamervoorzitter Miltenburg Le Pen, die Den Lijder met een heusch Staetschbezoeck komt vereren, geen handje wil geven. Daarom is Geert nu boos. Maar dat is uiteraard bijzaak.

Veel belangrijker is dat Mark Verheijen inmiddels alle hoop bij de “eurosceptische” en “liberale” onderbuiktokkies in de VVD-aanhang inmiddels weer de grond heeft ingeboord, namelijk middels de publicatie van een heusch “excuus” VVD-stijl:

Van suggesties als zou Guy Verhofstadt erger of gevaarlijker zijn dan Marine Le Pen neem ik nadrukkelijk afstand. Dat is ook niet bedoeld. Ik heb mijn woorden verkeerd gekozen en bied daarvoor mijn excuses aan (Firma List & Bedrog).

En zo schelden de rioolrabiaten elkaar verrot en steken ze elkaar messen in de rug. Het is uiteraard geen verheffend schouwspel en er schiet ook niemand geen hol mee op maar hee het houdt deze brallende proleten bezig dus het zal best belangrijk (© – Ton Elias/Firma List & Bedrog) zijn.

13 gedachten over “Rabiaatrechtse penose vecht elkaar het riool uit”

 1. Ik vind die laatste zin in de alinea over Pechtold onder de gordel en onterecht. Als er één man in het parlement is de Wilders consequent aanvalt is hij het. Om dan te suggereren dat hij de formulering van zijn tweet zodanig kiest om een deur richting nazi’s open te houden is onder de gordel en zeer onterecht.
  En daarvoor hoef je geen D66-fan te zijn.

 2. Miltenburg wil Le Pen geen handje geven ?

  Ik zou Miltenburg zowel als Le Pen never nooit een handje willen geven.

  Beide zijn heksen die de boosaardigheid van Eucalypta doen verbleken.

 3. @3

  Eucalypta was niet kwaadaardig. Een beetje kortaangebonden, wellicht, maar niet kwaadaardig. Lees het meesterwerk ‘Paulus en de Eikelmannetjes’. Le Pen vergelijken met Eucalypta vind ik nogal kwetsend voor Eucalypta.

 4. Toch mooi dat het opzetje van de VVD om voor de verkiezingen op de populistische anti-Europese toer te gaan is mislukt. Op sites als Powned wordt door de raguurders de VVD walgelijk om te kotsen voor hun draaien inzake de EU genoemd. Ze zien wel degelijk dat de VVD in het Europees Parlement deel uitmaakt van de ALDE, waar Verhofstadt de fractieleider is.

  De oude Bolk begint nu toch seniel te worden wanneer hij niet doorheeft dat de oude draaideurtruc niet meer werkt.

 5. @1 Heeft wel gelijk als hij zegt dat Pechtold de enige is die Wilders althans nog af en toe aan durft te vallen. Maar in het EP zit D66 natuurlijk wel met ander rechts geteisem samen.

 6. @1, Zou het niet zo kunnen zijn dat het enige waarmee kereltje Pechtold zich ‘nog enigszins kán profileren, het voor de Bühne in de clinch liggen is met Wilders?
  Ik geloof niet in een principiele afwijzing van Wilders door Pechtold. Al was het maar omdat beide onvoorwaardelijk ongebreideld kapitalisme voorstaan ten koste van mens, milieu, planeet en toekomst.
  En ongebreideld kapitalisme brengt onvermijdelijk fascisme met zich mee.
  M.a.w. als kereltje Pechtold Wilders – of eigenlijk fascisme – principieel zou afwijzen, dan zou hij zijn hele wereldbeeld op de vuilnishoop moeten gooien. Dat doet ie uiteraard niet en ook hij houdt daarmee zeker de deur naar nazis op zijn minst op een kier open.
  Het is een in en in triest figuur dat kereltje Pechtold en de opmerkingen van JvdHeuvel zijn dan ook absoluut geen stoot onder de gordel inzake dat kereltje.
  @3, Proest! Helemaal mee eens. Heeft er trouwens al iemand op de dagelijkse muilkorver opgeroepen om aangifte te doen wegens deze ‘schandelijke’ aanval op beide ‘dames’?

 7. @1 Vanes,

  Pechtold doet het wel slim. Iedereen met een beetje verstand begrijpt dat Verheijen een flater heeft begaan. De eerste politicus die van leer trekt tegen Verheijen scoort de meeste punten.

 8. @9 Dat was nog vrij recent, toen Wilders’ uit frustratie niet verder kwam dan de eloquente reactie dat Pechtold een miezerig mannetje was.

 9. Even per ongeluk Ned. 1 opgezet en ja hoor, in het ranzige P&W mocht Frits Bolkestijn ( Hoeveel doden Frits? In Indonesië, in Honduras, in Kenia…..) heel beschaafd, intelligent en niet platvloers zijn gezwatel over het fascisme en alles wat er tegenaan schurkt (en dat is dus inclusief hijzelf en die corrupte, misdadige club van hem) de vrije loop laten.

Reacties zijn gesloten.