Tuinkabouter Joost Niemoller net op tijd gewipt door DDS

Het moet een hysterische toestand zijn geweest op de redactieburelen van Die Tägliche Leibstandarte. Joost Niemoller eruit.

Maar ergens kunnen we Joshua Livestro wel begrijpen. Sinds Niemoller geschrapt is zien we pas wat voor een ongeleid psychopatenprojectiel hij eigenlijk is.

Paar weekjes terug verkocht hij nog dood verkracht blank vrouwenvlees voor 99 cents achter zijn betaalmuurtje.

Vervolgens had-ie een stuk over moslims die eigenlijk kannibalen zijn.

Toen beschreef hij op wetenschappelijke wijze hoe de muzelman eigenlijk uit is op een tweede Holocaust.

En nu heeft-ie een meesterlijk verhaal over orkaan op de Filipijnen. Joost had namelijk bij de consumptie van zijn dagelijkse portie snuff op de internets op wetenschappelijke wijze geconstateerd dat er nog al veel lijken op straat lagen.

Tja wat wil je, grootste orkaan uit de geschiedenis, tienduizenden doden, geen gebouw meer recht overeind, vreselijk maar allemaal geen excuus voor lijken op straat, aldus Joost.

Dat zou in een ander land nooit kunnen gebeuren. Nee dit komt omdat ze op de Filipijnen multicultureel zijn. Aldus Joost, bekend van radio en TV. I kid you not.

Maar goed de ene gek is nog niet vertrokken bij Die Tägliche Leibstandarte of de volgende meldt zich al weer aan.

@BPSchut, die wij hier vooral kennen vanwege het feit dat hij volstrekt fact free en in het gunstige geval gebaseerd op eigen verzinsels volstrekt onschuldige mensen belastert en uitscheldt voor (inter)nationaal-socialist, nazi en antisemiet, in de Nederlandse staatsmedia zoals DeJoap. Zeer intelligent en beschaafd tegengeluid zo categoriseert Femke Halsema dat.

Die Schut kreeg trouwens gisteren een geinig koekje van eigen deeg:

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA.

Hysterisch gewoon.

12 gedachten over “Tuinkabouter Joost Niemoller net op tijd gewipt door DDS”

 1. Proest! Je zou bijna medelijden krijgen met de handelaar in genocide en massamoord Schut. Hoe zit het nou eigenlijk met die aangifte? ’t Schiet nog steeds niet echt op heb ik de indruk.

 2. Inderdaad, hij ging wat te ver.

  Maar dat mag de pret uit bovenstaand artikel niet drukken.

  Hoe meer van de groep riooljournalisten worden aangepakt hoe beter.

 3. Koekje van eigen deeg…ja, dat dekt het inderdaad wel een beetje.

  Eigenlijk nog iets te mild, voor die lapzwans Bart Schut, die niet alleen genocide een prima iets vind, maar tegelijk anderen voor nazi/ alcoholist en meer bagger uitmaakt – zonder de verschillende personen in kwestie zelfs maar persoonlijk te kennen.

  Goed op z’n plek bij de dagelijkse bruine drek van Joshua Livestro. Dat ze beide maar snel in die overdrachtelijke beerput DDS mogen verzuipen.

 4. Niemoller laat zich zoals inmiddels wel duidelijk is als een onvervalste racist kennen. De Filippijnse cultuur is multi-etnisch en daarom alleen al minderwaardig. De Filipijnen zijn volgens Niemoller niet in staat zichzelf te redden in tegenstelling tot meerderwaardige culturen als de Japanners. Mensen die zo in de ellende zitten op zo’n gore wijze natrappen, wat moet je er verder nog van zeggen…

  In het artikel toont Niemoller zich ook een overtuigde sociaal-darwinist door te stellen dat het wel eens heel goed zou zijn als de Filippijnen door een andere mogendheid zouden worden overgenomen.

  In zijn laatste gedrocht breekt Niemoller een lans voor een aantal verboden/omstreden boeken met racistische inslag. En neemt hij het op voor boeken die een positief geluid laten horen over Hitler (‘een boek over de terechte revolutie van Hitler’). Hier ontpopt hij zich duidelijk als niet eerder als een nazi.

 5. @9, Ja maar dat is niet racistische als ik Asscher, die met dezelfde hobbies als….., moet geloven. Dus jij bent erg onbeschaafd, onintelligent en zeer platvloers alsook inflatoir bezig en dat vindt Femke Halsema niet leuk.

 6. @ralphvandergeest:
  Aan de ene kant erkent hij wel dat er racisme is, maar hij heeft aan de andere kant erg de neiging om het te bagatelliseren. Typisch een halfhartige reactie van een politicus die de kool en de geit wil sparen, waardoor ik hem hypocriet vind.
  Zijn opvatting over wat racisme is lijkt erg beperkt, zo heeft hij geen moeite met de op PVV-leest geschoeide “Tsunami van Oosteuropese arbeidsmigranten” uitspraak van partijgenoot Marnix van Norder.
  Femke Halsema heeft bij mij al jaren afgedaan (minimaal sinds ze ToenLinks met succes richting neoliberalisme dirigeerde).

 7. Pingback: Liberté, fraternité et égalité | Krapuul

Reacties zijn gesloten.