8 gedachten over “Politiechef Gouda waarschuwt voor Franse toestanden”

 1. De pliesiesjef is zeker moedig, die maakt dus nooit meer never promotie. Hij zal binnenkort wellicht een vermaning krijgen van de minister.

 2. Tja is iemand met ervaring en dat willen ze in Den Haag niet meer, daar moeten ze het hebben van feiten verdraaiende brallers. Dat scoort, niet het oplossen van problemen, dat duurt ‘te lang’.

 3. Een van de recepten voor het maken van getto’s is ook de inkomenseis die aan huurwoningen verbonden wordt binnenkort. Alleen minimumlijers mogen en kunnen nog huren, daar komt het op neer. Raad eens wat dat voor gevolgen zal hebben. Goh, nooit gedacht.

 4. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Een van de recepten voor het maken van getto’s is ook de inkomenseis die aan huurwoningen verbonden wordt binnenkort. Alleen minimumlijers mogen en kunnen nog huren, daar komt het op neer. Raad eens wat dat voor gevolgen zal hebben. Goh, nooit gedacht.

  Tja , Des te makkelijker om er straks een poort bij te zetten met in mooie Gotische letters ” Ghetto” erboven

 5. Wat een wonder, er blijken in het politieapparaat toch nog een aantal intelligente mensen te zitten.
  Die politiechef heeft groot gelijk, repressie alleen gaat niet helpen. Sterker nog als die extreemrechtse PVV drollen hun zin krijgen en alleen maar repressie beginnen uit te voeren dan zal dat contraproductief werken en zal het ronduit onvermijdelijk zijn dat mensen zich tegen al die repressieve maatregelen zullen gaan verzetten.

Reacties zijn gesloten.