13 gedachten over “Humor om te lachen: Wakkerpedia”

 1. Ik vind dat we wel een lemma op wakkerpedia verdiend hebben.

  Tenslotte werd ik vandaag nog “de reincarnatie van volkert van der G.” genoemd op twitter.

 2. Wat is er toch mis met subsidies? Hypotheekrenteaftrek is dat toch ook? Lijkt op die speciale Wiki die conservatief amerika heeft gemaakt. Met speciale lemma’s voor homo’s, de evolutietheorie , de geschiedenis in het algemeen etc etc.

  Kunnen die zogenaamd hardwerkende mensen niet gewoon weer aan het werk gaan zodat ze geen tijd hebben om hun slechtgeinformeerde onzin verder te verspreiden?

 3. @9
  Een zoepsidie is een zoepsidie als het een linkse hobbie is.
  Dus zwemles voor moslima’s. Een cent voor een stakker die in nood zit. Groen voor een of ander slakkie. Iedere niet-horecaruimte waar mensen na zes uur ’s avonds zomaar naar toe durven. Dat zijn zoepsidies.

  Aanbestedingen voor asfalt. WInstgevende gevangenissen voor asielzoekers en ander ongewenst volk. Straaljagers. Fijn meedoen aan oorlog tegen kopvoddenvolk. Controlecommando’s om te kijken of je samenwoont of een geldige chip hebt. Dat zijn blijken van Gezonde Ondernemingszin en Bevordering van de Werking van de Vrije Markt, dus bevordering van Onze Vrijheid. En geen zoepsidies al gaat er veel meer in om.
  En de hypotheekrenteaftrek is een verworven recht.
  Sommige mensen willen het allemaal gewoon niet snappen.

 4. Nolly van der Kluft Schreef:

  Sommige mensen willen het allemaal gewoon niet snappen.

  En als ze het steeds niet blijven snappen, komt straks de Ministerie van Veiligheid hun het allemaal nog fijntjes privé vertellen.

Reacties zijn gesloten.