Christenseks met Dokter Corrie

Gristelijk Nederland wil zich weer eens bemoeien met seksualiteit. Je weet wel, alleen maar neuken zonder condoom, niet neuken voor het huwelijk, alleen neuken om kinderen te krijgen, alleen neuken met geloofsgenot(en), en natuurlijk je kinderen leren met je handen boven de dekens te slapen, en wijsmaken dat seks iets met liefde te maken heeft, maar eigenlijk heel erg vies is.

Een voorlichtingsprogramma, Dokter Corrie genaamd, wil je leren dat seks leuk is en dat soort dingen:

Al ben je een jongen die op jongens valt, al ben je een meisje dat op meisjes valt, al ben je… uhm, gelovig voor mijn part, en val je op niet-gelovig, of… doof of blind of mank, dat maakt toch allemaal niet uit! We zijn allemaal hartstikke normaal. Ja!

Dat soort dingen dus.

Ene Yvonne Koopman vindt dat indoctrinerend. En Yvonne Koopman wil zelf haar kinderen indoctrineren met God en Verbod. En dat is natuurlijk lastig met Dokter Corrie, die je juist wil bevrijden van al dat gedoe.

Afijn, al het seksuele leed dat de Gristenen wordt aangedaan met Dokter Corrie, die overigens tongles geeft met behulp van een skelet, maar dit terzijde, kunt u hier lezen.

Mocht u per ongeluk als gristen op deze pagina terecht zijn gekomen, u mag proberen Dokter Corrie hier te stoppen.

11 gedachten over “Christenseks met Dokter Corrie”

 1. Zelfde discussie bij de conservatieve Moslims … Ik vraag me af waarom je als ouder uberhaupt je kinderen aan watde Nederlandse media kinderprogrammas noemen zou blootstellen… zowel als conservatieve als “liberale” ouders..

 2. Veel ‘zichzelf Christen noemenden’, hebben enkel besef van hun eigen (door religie) onderdrukte seksualiteit.

  Na de kerkdienst naar de hoeren, is maar een simpel (en bestaand) voorbeeld.

 3. Christenen en sex:

  “I was home-schooled from first grade until high school, and my classroom was my kitchen. My sexual illiteracy began at home. “Mom, what is sex?” I asked soon after my shaming in the middle of Aisle 6. Her response, “Sex is only for marriage, to make babies.” I nodded and prodded, “But what is it, exactly?” She rummaged through her drawer for a pen and pad. Minutes later she provided a diagram, arrows pointing to ovaries, looping around to a uterus. “This is where the sperm goes,” she traced her pencil along the page. No mention of what sperm was or where it came from. “But how do boys have sex with other boys?” I asked, hoping she would expand. “They don’t,” she answered quickly. “OK, enough for today.” She was finished.”

  http://www.salon.com/2013/11/20/my_abstinence_only_education/

  “You don’t want to be Mrs. Tampon do you?”
  “Tampons would tear your hymen and take your virginity,” she explained, “that’s how sex works.”

 4. Marc , Amerikaanse Christenen quoten is unfair naar de Nederlandse Christenen , het is als iedere Moslim hier als een Taliban te zien ( nu doet dom- Nederland dat ook , maar willen we ons tot dat niveau verlagen?? )

 5. Je vergelijking gaat een beetje mank, Bakra. In deze gaat het om mensen (volwassenen en kinderen) bewust(er) te maken van sexualiteit/ sensualiteit, via het typetje ‘dokter Corrie’ en dat op een min of meer ‘spelende wijze'(met humor).

  Je zal bij veel conservatieve religieuzen, -in Nederland-, hetzelfde aan ‘leer m.b.t. sexualiteit’ terugvinden, als het door mij hierboven geciteerde, wat afkomstig is van de andere kant van de oceaan

  Zal even moeten (terug)zoeken, maar evt. kan ik ook wel linken naar dezelfde retoriek afkomstig van zelfbenoemde Christenen, die in Afrika woonachtig zijn.

  Indoctrinatie en de daaruit voortvloeiende dogmas kennen, namelijk, geen landgrenzen.

  De reden waarom ik naar dat artikel link, en daar deels uit citeer, komt omdat ik net dat artikel las, en deze dus maar even linkte. M.i. toepasselijk gezien het artikel.

  Weet zo niet meer hoe die site heet, maar er is een Nederlandstalige site waar mensen online vragen kunnen stellen m.b.t. sexualiteit. Een aantal “schriftgeleerden” (lees: dominees) geven dan antwoord op de gestelde vragen. Het is werkelijk stuitend in hoeverre de gegeven antwoorden afwijken, van datgeen wat aantoonbaar correct is en onderbouwd kan worden met tig wetenschappelijke onderzoeken.

  Vergeet niet, dat op sexueel/ sensueel gebied, het ‘nog maar’ enkele decennia geleden is, dat ‘de kerk'(via de dominee/ ouderlingen) bepaalde hoe liefde & genot zou moeten zijn. Standje ‘Missionaïrshouding’ is heerlijk, maar kent een zekere geschiedenis. Nomen est Omen, zeg maar.

  Sexuele revolutie? Ja, voor een paar. Maar zekers niet voor velen die via religieuze indoctrinatie hun dogmas verspreidden. Gelijk deze groep van “bezorgde ouders”.

  Het halsstarrig ontkennen/ negeren van meerdere ‘normale’ biologische processen, wat ieder mens op een leeftijd tegenkomt, levert uiteindelijk alleen maar negativiteit op. Zie bijv. het celibaat alsook de houding jegens homosexualiteit in het Vaticaan. (( ““But how do boys have sex with other boys?” I asked, hoping she would expand. “They don’t,” she answered quickly.” ))

  Er blijft teveel leed onder de mensen, wanneer dit wordt ontkent. Wanneer kinderen eraan toe zijn, om iets meer *informatie* tot zich te nemen, dan zou je dat m.i. enkel maar moeten toejuichen. Niet belemmeren, omdat de ouders hun eigen sexualiteit niet ten volle hebben kunnen ontplooien/ ontwikkelen. Dat levert uiteindelijk veelal ‘verknipte mensen’ op. Zoals, bijvoorbeeld, zij die op zondag na de kerkdienst naar de hoeren gaan.
  _

  Een ieder die, overigens, een willekeurige Moslim(a) alszijnde “Taliban” ziet, is te stupide om verdere woorden aan vuil te maken. Domrechts is derhalve dan ook een treffende typering. Ik heb zo het vermoeden dat je (inmiddels) wel weet hoe ik daar tegenaan kijk.

 6. Ben mijn hele leven al Christen.
  En het is een feit dat veel Christenen op de een of andere manier tegen homosexualiteit of sex voor het huwelijk, of goede voorlichting zijn.
  Azijnpissers, maar goed.
  Maar een groot deel van de Christenen vind dat het ze niet aangaat wie met wie naar bed gaat.
  En de vergelijking met de Taliban gaat wel erg ver.
  Is het niet beter om ieder mens op zijn gedrag te bekijken inplaats van generaliseren?
  En Dokter Corrie? Ze doet goed werk.
  Dus zeg ik, laat gaan, zo’n programma had er in mijn jeugd moeten zijn

 7. Zou Kees van der Staaij – u weet wel: die gestoorde gek die zo smakelijk moest lachen om de suggestie van die andere misselijkmakende idioot Leon de Winter om de bewoners van de Gazastrook uit te roeien – ook seks hebben?

 8. Ik word doodmoe van die rechtse hobbies. Religie is daar een van. Ze zijn onnatuurlijk en al helemaal niet meer anno 2014.

 9. In ieder geval zijn deze ouders , hoe beperkt in hun denkraam dan ook , nog betrokken bij hun kinderen … En @Leon religie een Rechtse hobby noemen , is al een even beperkt denkraam …

Reacties zijn gesloten.