Wat is er aan de hand?

hmm....
hmm….
Na de DDOS shit van afgelopen week die ons dwong om een nieuwe provider te kiezen waardoor we het hele weekend bezig zijn geweest met als resultaat meer DDOS bij onze nieuwe provider is de site nu duidelijk in rustiger vaarwater. 1 ding is wel een probleem: ondergetekende is het fukking beu. Ik heb de hele vrijdag, maandag en dinsdag niet kunnen werken. En ik heb dus een baan en de bedoeling is dat ik werk. Daarom trek ik mij nu terug. Ik ga werken en jullie zoeken het lekker uit.

Als je hier nog steeds disney ziet: excuses dit had de efteling moeten zijn.

We hebben iemand nodig die iets doet aan onze firewall, die mij nu 600 (ik overdrijf niet) mails per dag stuurt. We hebben uiteraard mensen nodig die stukken schrijven.

Zelf ga ik nu gewoon mijn werk doen waar mijn baas me voor betaalt. Op dit moment ziet het er naar uit dat het technisch beheer van de site tamelijk onder controle is bij een tamelijk technisch persoon, die hopelijk ook nog naar die firewall kijkt. Verder lijkt alles best goed te werken maar ik ga dus real live werk doen en trek mij hier voorlopig terug.

Ik ben geen systeembeheerder die dag en nacht bezig kan zijn met het in de lucht houden van een server. Ik heb mijn eigen dingen.

Dit artikeltje hier is het eerste artikeltje dat iemand hier vandaag schreef. Dus so much voor terugtrekken.

Ik weet het het is niet veel maar het komt uit een goed hart. Misschien komt er binnenkort nog meer uit mijn goede hart.

13 gedachten over “Wat is er aan de hand?”

 1. Bedankt voor alles. Vooral voor je goede hart maar ook voor je ONTIEGELIJKE humor. Van min of meer regelmatige lezeres Jet_030 die ervan uitgaat dat dit noet je laatste woorden op Krapuul zijn. o/

 2. Ga er even lekker tussen uit. Bedankt voor al het werk dat je de afgelopen jaren hebt verzet. Krapuul was en is toch een oase in de dementrechtse woestenij.

 3. Het is mij nog niet helemaal duidelijk wat er aan de hand was/is (DDOS?). Wie doet er wat aan die 600 spammers?

  Artikelen? Ik was net aan het denken over de levensgevaarlijke Free Trade Agreement (TAFTA of TTIP) die de EU uit onze naam afsluit met de VS en de weg vrijmaakt voor 75 000 bedrijven om de burger aan beide zijden nog verder uit te benen en iedere bescherming die een nationale overheid nog zou kunnen (of willen) bieden opheft. Maar ik heb niet de humor van de hoofdredacteur, helaas.

  En nu ben ik zelf ook weer aan het werk. Dat kan ik horen want er hangen een paar helis boven mijn werkplek en ik heb last van jetlag, de heli zwermen rond na de ‘festiviteiten’ in Pindi. En ik zit weer met een plastic bakje noodles voor mijn neus. Straks valt het licht uit, of slaat de waterpomp aan. Effect is hetzelfde. Het lijkt Kabul wel.

  Misschien moet ik daar iets over schrijven. Werk en hobby combineren heet dat.

 4. Geniet even van de rust en de wereld om je heen. Natuurlijk kunnen wij niet zonder je, maar wetende dat het goed gaat en je je goede hart onder controle hebt is voor nu voldoende. Tot later. Verder wat Pyt zegt!

 5. “Als je hier nog steeds disney ziet: excuses dit had de efteling moeten zijn.”

  LOL! Ik heb beide dus gemist!

  Piss in the woods. 😉

  NP.

 6. Beste J,bedankt voor de inspiratie, die je mij (en ongetwijfeld vele anderen),hier jarenlang hebt gegeven. Verder wat Pyt zegt; Krapuul was en is toch een oase in de dementrechtse woestenij.

 7. Is het afgelopen?? En dan? Ik begrijp dat het niet meer gaat, maar wat moet ik nou? Verder ben ik een digibeet, ik vind de site nooit meer terug en ik kan niet zonder! Men vd heuvel, of Le Roy danse, mijn mail-adres is bekend, vergeet me niet! En heel veel sterkte! 🙂

Reacties zijn gesloten.