Over niet het snappen gesproken

Deze columnist van echo.nl denkt dat Volk en Vaderland en de Misthoorn misschien wel goede blaadjes waren geweest als de Nazi’s de oorlog hadden gewonnen. En de Vrij Nederland en Trouw foute blaadjes. Nou volgens mij heb je het dan toch niet helemaal begrepen. En om net als hij een bruggetje naar Wilders en de PVV te maken, de geschiedenis zal helemaal niet uitwijzen of het okay is om een miljoen medelanders te discrimineren. Dat is nu al gewoon wat het is; fout. En dat blijft zo.

6 gedachten over “Over niet het snappen gesproken”

  1. En de Spits, Privé, Denksport en een flink deel van de regionale dag- en weekbladen en PowNed, Geenstijl, WNL en een deel van SBS, Veronica en SkyRadio. Allemaal Bruine propaganda!

  2. Ok, wel bijzonder. Ik krijg het wel eens onder ogen (ben niet zo van goedkope kranten en/of gratis…) en vind de inhoud altijd erg eenzijdig. Ik weet niet hoe ik het kan omschrijven maar herken het wel 🙂

  3. wacht even, die columnist heeft helaas gedeeltelijk wel gelijk.
    We zitten nu al met minstens 1,5 miljoen mensen die discriminatie, knieschoten, deportaties enz helemaal niet fout vinden.
    En als dat aantal zich uitbreid tot een echt flinke meerderheid van de bevolking is alles wat wij verafschuwen dus ineens niet meer fout, tenminste, niet in de “norm” van “normen en waarden”. En dat is een eng idee.
    De schrijver noemt e.e.a. “verwarrend”. En dat is het enige dat je hem kwalijk kunt nemen. Kennelijk dom genoeg om zich bij die 1,5 miljoen te voegen.

Reacties zijn gesloten.