Plaats je tips voor krapuul in dit bericht

I pity the fool
Even een quick ’n dirty oplossing voor een probleempje waar ik al een tijdje mee zit: tips komen binnen via mail en kunnen dan niet altijd direct verwerkt worden. Daarnaast worden ook tips in de schreeuwdoos geplaatst en die verdwijnen snel en worden dan niet gelezen. Ten slotte worden er nog tips in diverse topics geplaatst en dat is ten eerste off topic 😡 en ten tweede valt dan ook niet altijd direct op.

Nu de redactie lekker groot begint te worden zijn er meer mensen die iets met een tip kunnen doen. In de reacties onder dit bericht kun je je tips voor de site (desgewenst met een rare nick zodat je anoniem bent) plaatsen. Een link naar dit topic zal duidelijk zichtbaar op de site aanwezig blijven ook al zijn er een tijdje geen tips. Als jij redactielid bent en je gaat met een tip aan de slag zet dat dan ook even bij in de reacties. Als jij een tipgever bent en je wilt liever via het reactieformulier of email tips blijven sturen, dat kan, maar deze mogelijkheid is er voortaan nu dus ook en werkt, wellicht, sneller.

Alvast bedankt weer voor je tips.

116 gedachten over “Plaats je tips voor krapuul in dit bericht”

 1. Nou vooruit doe ik die ook nog even blijft alleen Bert de rechtse VVD’er over daar heb ik geen zin in hoor.

 2. http://rekeningretour.wordpress.com/2010/09/21/activist-opgepakt-wegens-flyeren-tegen-nieuw-kabinet/

  ← Flyer-acties op Prinsjesdag – ‘Wij gaan de crisis niet betalen!’

  Overheid en politie lijken er een gewoonte van te maken om met eigen regels op te treden, om dan later pas te kijken of ze in strijd met de grondwet zijn. Zo wordt de grondwet uitgehold en begeven we ons op een hellend vlak. Nu mag je blijkbaar zelfs niet meer flyeren voor een manifestatie? Kennelijk geldt de vrijheid van meningsuiting wel voor mensen die hele bevolkingsgroepen discrimineren, maar niet voor degenen die tegen regeringsbeleid willen protesteren.’

 3. info Schreef:

  Kennelijk geldt de vrijheid van meningsuiting wel voor mensen die hele bevolkingsgroepen discrimineren, maar niet voor degenen die tegen regeringsbeleid willen protesteren.’

  Heb je het eindelijk ontdekt?

 4. Link na behandeling verwijderen. (Of, als-ie buiten redactionele selectie valt, na ongeveer een week). Is dat een idee?

 5. #21. alles goed verder Nexus. waar refereert u verder aan?

  (even voor de goede orde, ik ben niet achterlijk 😉 mocht u dat denken, 🙄 verder is dit niet “nieuw” voor mij).

  het komt zo een beetje vreemd over 💡

 6. toevoeging:

  quote
  PVV-leider Geert Wilders wil dat de Indonesische ambassadeur ‘diplomatiek de oren wordt gewassen’
  unquote

 7. Die is ook gedaan, 20 en 14 15 16 blijven nog over voor zover ik weet. Misschien dat iemand nog zin heeft in een berichtje maken. Ik in ieder geval niet. 😆

 8. Als het ooit tot een polletje komt aan wie GW het meeste doet denken dan heb ik een paar suggesties

  [ ] Icarus
  [ ] Herostratus
  [ ] Arnaud Amaury
  [ ] Pied Piper
  [ ] Schicklgruber
  [ ] Marinus van der Lubbe
  [ ] Joe Wurzelbacher
  [ ] Reinaert de Vos

 9. ok nou dan blijft wat mij betreft alleen 20 over maar die kunnen we misschien wel eens meenemen in een ander berichtje

 10. Heel late reactie op @23 ‘Waarom link verwijderen na behandeling?’ Voor het overzicht. ’t Zijn nu 43 berichten, laatste tip staat onder. Groot aantal heeft weg gevonden naar de site (complimenten!). Morgen zijn het er 69 en overmorgen lijkt het op Geenstijl-reaguurderskolom; ga je niet meer volgen. Maar ik voer hier geen redactie; ’t is maar een suggestie.

 11. oh ik hou het wel bij hoor en als er eentje vergeten wordt of zo dan moet er maar iemand aan de bel trekken. Weghalen is ook weer werk. Misschien dat ik een systeempje moet hebben dat we er een vinkje bij kunnen zetten. Ik vind het al een enorme verbetering zoals het nu is. Scheelt een hoop mail.

 12. Het problem is dat dit een “artikel : van JvdH is zodat alleen hij kan werghalen , misschien hetzelfde door een ander redactielid laten plaatsen , dan kan je zodra je de tip gebruikt hebt deze weghalen …

 13. Dat heeft een paar nadelen:

  1 alle redactieleden moeten dan de editor rol krijgen en dat is nu al bijna zo maar ik denk niet dat het verstandig is om dat als regel te doen.

  2 de niet gebruikte tips blijven dan staan en wie zegt dat we alle tips moeten gebruiken? Kortom er moet dan ook nog iemand tips weghalen omdat we die niet gaan gebruiken.

  Wat is het “probleem”? Dat we niet in een lange draad het overzicht kunnen bewaren of we echt alles gedaan hebben? Je moet gewoon in de laatste reacties kijken. Daar staan de nieuwste tips en er staat wat nog niet gedaan is en wat al wel gedaan is. In reactie 37 zeg ik bijvoorbeeld dat we misschien nog eens wat met tip 20 kunnen doen. Vervolgens zeg ik dat 38 gedaan is. Blijven over 42, 45 en 46 en dus misschien ooit 20.

 14. ok voor mij zijn 50, 49

  45, 46, 42 zijn (inmiddels) oud nieuws.

  20 nog steeds in achterhoofd houden.

  Zijn we weer bij 😆

 15. tip van de dag ❓ ???

  “Vrijdag, 24 september 2010”

  beetje grote letters. geen rood 😆 voor de verkeerde gevolgtrekkingen die er dan gemaakt worden.

  dit om een soort “scheiding” te hebben. niet iedereen leest de datum en de kleine lettertjes.

  tip dus 🙂

 16. alle 53 berichten overlezen doet men niet. wordt dan een lange thread. (onoverzichtelijk?).

  ik bedoel. Tip van de dag met grote letters.
  en eventueel wat in gedachten gehouden wordt.

  om het leesbaar te houden. het is maar een tip.

 17. ja waarom zou je alles overlezen. De tips zijn bedoeld voor de redactie om over te berichten op de site. We hebben over alles bericht in deze draad. Alleen 20 houden we nog in ons achterhoofd.

 18. oké, geloof niet dat je begrijpt wat ik bedoel. en ja, het doel van de tips is mij wel duidelijk.

  maar goed, laat maar 😯

 19. Mijn reactie op
  http://arendjanboekestijn.nl/?p=689&cpage=1#comment-508
  was Arend Jan dus niet welgevallig.

  Dan maar hier.

  @ Ad Teulings
  Van een professor emeritus verwacht je een goed onderbouwd stuk en niet meninkje. Mijn advies is dan ook om in het vervolg dergelijke blog reacties te ondertekenen met zoiets als emeritus_adje. Professor emeritus komt, in dit geval, namelijk nogal ‘intellectual elitist’ over.

  Wellicht is het beschuldiging dat anderen “have not really been reading this book” nogal hypocriet als je zelf pas de helft, want het is heeeel moeilijk, van het boek doorgeworsteld hebt.

  U schrijft dat voor en tegenstanders slechts reageren op basis van “internet speak mixed with unrestrained underbelly emotions”. Zowel de voor als tegenstanders wordt verweten vergelijkbaar te zijn met “Dutch political leisure classes with a Christian-Democratic or Labour Party background”. Dat dit geldt voor zowel de voor als tegenstanders is nogal vreemd maar het is ieder geval duidelijk uit welke hoek de wind waait. De “over-aged elephants” werden door u natuurlijk ook onmiddellijk herkent.

  Ik denk dat u IQ verwart met specifieke kennis. Zo zullen er nogal wat Turken zijn die van de economische en politieke passages in het boek niet veel zullen begrijpen maar een hoger IQ hebben dan dat van u. Verder komt u tot de schokkende conclusie dat het IQ in Duitsland dusdanig gedaald is dat nog slechts 10% van de intellectuelen slim genoeg is om het boek te begrijpen. Want in Kreuzberg zullen er vast niet veel verkocht zijn. Gelukkig hebben we in Nederland emeritus_adje die straks in Jip en Janneke taal de ‘Eugentica’ van Sarrazin zal goedpraten. De opmerking dat de meeste Joden het boek wel zullen begrijpen is, in dit verband, nogal curieus.

  Misschien is het boek ‘Why Smart People Can Be So Stupid’ wel wat voor u.

 20. Die idioot van een Bosman over twee pagina’s in de VK: “ik wil bewijzen dat Hitler een socialist was”. Nog niet op de site.

 21. laat dat nou net die link van huib zijn die ik niet aangeklikt had
  zou toch aandacht verdienen in een onafhankelijke link

Reacties zijn gesloten.