Intussen, in Duitsland, haatuitbarsting bij organisator Wilders-lezing in Berlijn

Op 2 oktober gaat Geert Wilders zijn evangelie verkondigen in Berlijn. Officieel is zijn partner het ex-CDU gemeenteraadslid Stadtkewitz. Stadtkewitz kondigde onlangs aan, dat hij een nieuwe rechtse anti-immigratie partij “Die Freiheit” opricht. Maar Geert is voorzichtig met dergelijke initiatieven. Eerst zien, dan geloven, is zijn motto. Zo houdt hij zich het Vlaams Belang van het lijf, zonder zich ooit echt daarvan te distantiëren.

De echte organisator van Wilders’ lezing in Berlijn is niet de loon Stadtkewitz, maar de massahaatblog “PI” (Politically Incorrect”). Alleen daar kun je je aanmelden en word je gescreend, of je wel uit het goede bruine hout gesneden bent. Schrijver dezes werd geweigerd om te worden toegelaten tot de bijeenkomst, die op een geheime plek plaatsvindt, omdat hij te “links” is. (Ik zal mijn twitter-discussie met “PI” daarover nog op Krapuul zetten. Je weet niet wat je ziet!)

Links bovenaan bij PI staat nevenstaande aankondiging (ware grootte).

PI is niet goed te vergelijken met Nederlandse rassenhaat-sites. De redactie plaatst dagelijks twee of drie “berichten”, die de slechtheid van moslims in Germanië of, indien er niets anders te vinden is, in de rest van de wereld, moeten illustreren. Die berichten zijn meestal feitelijk, hoewel er soms ook opiniërende columns worden geplaatst.

Een vaste horde van enkele honderden reaguurders stort zich op het “nieuws”, en spreekt luidkeels uit, wat de redactie “klammheimlich” heeft gesuggereerd. Doodsbedreigingen, referenties aan het goede nazi-verleden, publicatie van adressen van “Gutmenschen” (dhimmis, verraders van het Germanendom), verheerlijking van strikt katholicisme, respectievelijk protestantisme, off-topic aanklachten tegen willekeurige- en oncontroleerbare-, moslim-wandaden, – het is alles aan de orde van de dag. Elke dag.

De PI-leiding, een anonieme groep die waarschijnlijk wordt aangevoerd door een zekere Stephan Herre, Sportlehrer ergens in het Ruhrgebiet, opereert vanuit een provider in Las Vegas, USA. Ook de reaguurders zijn anoniem. Ze tooien zich met namen als: Hammelpilaw, WirSindDasVolk, Linkenklatscher, Hypnosebegleiter, TassiloFrankfurt en Gottfried Gottfried.

Onze vriend Politblogger uit Stuttgart volgt PI hinderlijk sedert enkele jaren. Hij droeg er beslissend toe bij, dat de bevoegde Duitse parlementscommissie PI onder bewaking van de binnenlandse veiligheidsdienst plaatste, wegens aantasting van grondwettelijk vastgelegde vrijheden en rechten.

De organisator van Wilders’ Duitse optreden is dus verdacht van aantasting van de grondwet en van haatzaaien.

Dat die verdenking geen gebakken lucht is, werd vandaag, 22 september nog weer eens bewezen.

Aan de malle Doctor in de Rechtswetenschappen die naar de naam Udo Ulfkotte luistert, werd een redactioneeltje gewijd, waarin wordt beweerd, dat Ulfkotte heel erg bedreigd wordt vanwege het feit, dat iemand op twitter heeft gezegd, dat hij gaarne het hoofd van deze doctor Caligari zou willen ruilen voor een extra beat. PI:

Ulfkotte nam maandagavond om 23:15 deel aan een paneldiscussie op het eerste Duitse TV-net. Moderatrice Maischberger had een uiterst controvers panel samengesteld, waarin behalve de anti-moslim agitator Ulfkotte, onder anderen ook een Duitse Islam-convertiet (Vogel) en een vrouw die zegt dat ze een eremoord heeft bijgewoond, zaten. Het verloop van het debat was voor de PI-mensen eerder teleurstellend. Het was allemaal veel te “moderat”, gematigd. Maar, gelukkig, had het muisje nog een staartje. De “Islamistische Doodsbedreiging”. In het vervolg zullen we zien, dat het noch om een doodsbedreiging, noch om iets islamistisch gaat.

Ulfkotte, die al in juni 2009 probeerde zich als mogelijk slachtoffer van moslim-terreur te positioneren, had (na veel zoeken, waarschijnlijk) via google op twitter een dubbelzinnige uitspraak, NIET van een moslim en zelfs NIET van een hip-hop artiest, maar van een vaste grappenmaker, gevonden en daarvan een groot artikel laten maken op de website van KOPP Verlag. Het Kopp Verlag dat is gevestigd in het schilderachtige plaatsje Rothenburg, houdt zich al jaren bezig met bovennatuurlijke verschijnselen. Laserkanonnen op de pyramiden van de Pharaos, alternatieve kruidengeneesmiddelen aanbevolen door vieze heksjes, theorieën over de Duitse atoombom in Thüringen die werd gestolen door de Amerikanen, nazi-astronauten die het eerst de maan bezocht zouden hebben, enzovoort. Sinds vorig jaar is Ulfkotte ster-auteur bij dit Verlag. Doodsbedreigingen door mannetjes van de maan worden daar even serieus genomen als zogenaamde bedreigingen op twitter. Groot artikel dus bij Kopp en PI wilde blijkbaar, ondanks vele bezwaren tegen Ulfkotte, niet achterblijven.

PI, zonder te checken wie nu echt de tekst op Twitter heeft gezet, opent met het bovenstaande de jacht op de arme Willem Bock. Deze Bock, zondebok, is zich van geen kwaad bewust. Hij heeft niets met de Islam te maken en heeft zelf ook niet getwitterd. Maar dat kan PI niets schelen en de PI-leiding laat dan ook rustig commentaren door zoals deze, van een zekere “Denker”:

Intussen zegt een wat kritischer commentator:


Tsja, de doodsbedreiger is helemaal geen moslim. Maar, als, ik herhaal: ALS, hij dat geschreven heeft, “bewijst dat, dat Duits Links nog misdadiger dan de moslim-migranten kunnen bedenken”.

Zoals voorspeld, gaat het de kornuiten van Wilders eigenlijk helemaal niet om de moslims, maar om “links”, de “socialisten”, wier “misdaden” op 4 mei herdacht zouden moeten worden. PI loopt gewoon een beetje op de Hollandse muziek vooruit. De dhimmis zijn de echte vijanden.

Rutte en Verhagen laten Wilders rustig voortdoen met zijn racistische bondgenoten. Wilders laat toe, dat volstrekt onschuldige mensen door zijn Duitse vrienden worden bedreigd en vals beschuldigd.

Is er dan niemand in dit land, die “halt” roept tegen dit racisme?

7 gedachten over “Intussen, in Duitsland, haatuitbarsting bij organisator Wilders-lezing in Berlijn”

 1. Oh jawel, maar omdat degenen die dat in de VVD en het CDA ook willen roepen weggemoffeld worden of te laf zijn, heeft Bruin een meerderheid in het parlement.

 2. “Hij droeg er beslissend toe bij, dat de bevoegde Duitse parlementscommissie PI onder bewaking van de binnenlandse veiligheidsdienst plaatste, wegens aantasting van grondwettelijk vastgelegde vrijheden en rechten.”

  De zogenaamde linksen die de inlichtingendiensten helpen. Het moet niet gekker worden!!
  Is dat hier in Nederland ook al zover? Gaat Krapuul zorgen dat er mensen of organisaties vervolgd worden?

 3. Hoi, Keesje! Nee hoor, Krapuul blijft netjes en onafhankelijk. Vééél onafhankelijker dan, bij voorbeeld, Geert W. Wij zijn geen buikspreekpoppen van buitenlandse extremisten!
  keesjemaduraatje Schreef:

  De zogenaamde linksen die de inlichtingendiensten helpen. Het moet niet gekker worden!!
  Is dat hier in Nederland ook al zover? Gaat Krapuul zorgen dat er mensen of organisaties vervolgd worden?

  Krapuul helpt het fatsoenlijke deel van de politiek, om -eindelijk- z’n verantwoordelijkheid te nemen. Als dat leidt tot rechtsvervolging van personen en organisaties, dan beoordelen we dat op z’n merites. Ik persoonlijk vind het terecht dat Wilders voor de rechter moet verschijnen wegens haatzaaien tegen een bevolkingsgroep. Al had ik liever gehad, dat een meerderheid van z’n collegas in de Kamer dat hadden gedaan, In 2006 of zo.
  PI is een instrument van Amerikaans ultra-rechts. Wat de haat-site doet is strafbaar, zowel in de USA als in Duitsland. De site wordt geobserveerd. Dat is een feit, waarover Krapuul bericht.
  Waarom?
  Omdat het een illustratie is van het tuig waar Wilders zich mee afgeeft?
  Nog vragen?

Reacties zijn gesloten.