E-roken: kansloos anti-damp offensiefje in de sheeple media

Vanochtend wakker geworden met brekend schokkend nieuws: de e-sigaret blijkt GEVAARLIJK. De kranten staan er vol mee en het is op alle journaals. “Zie je wel” is de reactie.

Wat is er zo gevaarlijk aan de e-sigaret? Nou het bekende gewauwel: het zet onze zielige kindertjes aan tot roken. En in de vloeistof zit, niet schrikken: nicotine.

ER SCHIJNT ZELFS een kind, in het buitenland, te zijn overleden aan deze vloeistof. Tuurlijk.

Ouderwets roken
Ouderwets roken
Het Doel heiligt de middelen. En zoals hier eerder is besproken op de site, het doel is: 1 miljard tabaksdoden in 2100. Die krijg je echt alleen maar als mensen tabak blijven roken. Zonder tabak geen tabaksdoden. Het aantal tabaksdoden ligt beduidend hoger dan het aantal e-smoke doden, dat hoef ik u vast niet uit te leggen. We hebben 1 kind in het buitenland gevonden en that’s it.

Kinderen kunnen ook sigaretten opeten hoor. En daar zit namelijk ook nicotine in. Gek genoeg zie je daar geen alarmerende “factsheet” over. Nee dampen dat is eng.

Dampen zet kinderen en ex-rokers aan tot roken, zo is nu wetenschappelijk “aangetoond”. Sigaretten doen dat niet. Die zetten gek genoeg niemand aan tot roken. En waarom zet water drinken eigenlijk niet aan tot drankmisbruik? Ook geen “factsheet” over gezien.

De verantwoordelijke staatssecretaris dreigt al met een “algemene maatregel van bestuur”, m.a.w. hij gaat de boel lopen saboteren. Gek genoeg staat het “wetenschappelijke onderzoek” waar hij dit op baseert vol met lulkoek.

De “factsheet” van het RIVM staat gewoon propvol leugens en achterhaalde informatie. En alle brave media schrijven het over.

Hier gaan slachtoffers bij vallen als onze overheid zijn zin krijgt. Dit is mishandeling en dit is moord.

Maar ik heb nieuws voor onze overheid. Dampen is namelijk een zogenaamd “open source” genotsmiddel. Dat wil zeggen dat er oneindig veel manieren zijn om te dampen. Wij dampers hoeven ons geen zorgen te maken. We weten waar we alles kunnen vinden en waar we alles kunnen kopen. Of gaat de overheid katoen verbieden? Of batterijen? Dan wens ik ze veel succes met hun kansloze missie.

Een achterhoedegevechtje is het. En voor een gevecht op leven en dood (want dat is dit) bakken onze politici er niet veel van.

Het is nu zelfs zo gek dat de Europese Commissie bezig is met regelgeving die dit artikeltje dat u nu leest illegaal maakt. Nu mag ik nog iets positiefs over dampen schrijven. Straks niet meer. Grappig he.

Waarom willen onze politici toch zo graag een miljard tabaksdoden? Aandelen in lijkkisten? Vraag het ze eens.

3 gedachten over “E-roken: kansloos anti-damp offensiefje in de sheeple media”

  1. Dampen even gevaarlijk als rook in ademen? In die damp zit geen teer, geen CO en ook niet de tig andere chemicalieen die longkanker helpen veroorzaken. Journalisten snappen doorgaans niks van scheikunde en biologie helaas.

  2. Ik damp sinds een paar weken…. heerlijk! Geen gehoest meer, betere conditie (ja nu al) ik alleen ben geen wetenschappelijk bewijs, dat is waar maar toch… Rook nu al een paar weken geen brandpeuken meer en er is geen middel geweest waarmee me dat ooit is gelukt.

    Eng: wie betaald het rivm, bij wie zijn de medewerkers in dienst? Wie loopt de accijns mis? Hoe objectief is dan nog het onderzoek?

Reacties zijn gesloten.