Actie Almeerse PVV-kruisridders tegen voortwoekerende islamisering

0406moskeeDe koene kruisridders van de pvv-Almere zullen “geen kans onbenut laten“ om de Almeerse raad als “podium te gebruiken voor de strijd tegen de islamisering van de stad”.

In dit geval grijpen zij de Islamitische parkeeroverlast bij de in aanbouw zijnde moskee in Almere-Buiten aan. Dat is daar namelijk geconstateerd. Althans dat melden buurtbewoners volgens de PVV.
Bovendien gebeuren er de meest vreselijke dingen. Schapenkadavers worden vanuit busjes overgeladen in achterbakken. Het gaat hier natuurlijk over vers geslacht vlees wat inderdaad bij het slachtfeest wordt opgehaald bij de moskee.

Bij de voorbespreking kwam de PVV bovendien tot de ontdekking dat de omgevingsvergunning (nodig bij bouwprojecten en is afgegeven voor twee jaar) is verlopen. En dat biedt een unieke kans om de voortwoekerende islamisering stop te zetten.
Want daar gaat het om. De parkeeroverlast is slechts een aanleiding, in feite kan ze dat geen moer schelen, zoals ook ruiterlijk wordt toegegeven door Van Dijk.
Dus dienen ze een motie in waarin ze eisen dat de vereniging de grond waar de moskee in Almere-Buiten wordt gebouwd teruggeeft aan de gemeente.

Bij de beantwoording blijkt dat er bij de gemeente en politie geen enkele klacht is binnengekomen over de parkeeroverlast, dat er bovendien op korte termijn extra parkeerplaatsen komen en dat als mocht blijken dat dit niet voldoende is er nog meer parkeerplekken worden gerealiseerd en dat de vergunning nog helemaal niet verlopen is.
Bovendien is net na de vergunningverlening een nieuwe APV aangenomen die de termijn voor de omgevingsvergunning heeft vergroot naar drie jaar.
Aangezien de afronding van het gehele project medio 2014 is, ziet de raad geen enkele reden om de grond terug te vragen.

Zoals gewoonlijk een totaal zinloze op halve waarheden en veronderstellingen gebaseerde actie van de PVV.

Luister en huiver.

21 gedachten over “Actie Almeerse PVV-kruisridders tegen voortwoekerende islamisering”

 1. En waarom lees je dat dan nooit in artikelen van de ‘professionele journalisten’, vraag je je af.

 2. Zijn we weer terug in de tijd van de kruistochten? En wat Europa betreft weer verder terug in de europese stammentijd? Wat bezielt de PVV toch? Willen ze de hele geschiedenis weer overdoen? En aub niet leven in onze tijd en in ons geweldige en moeilijke global village? Noemt men zoiets niet dementie?

 3. PVV tjah ondertussen doet hun zusterpartij de VVD het land leegroven met fraude zaken. Weten ze ook bij de PVV dat al dat zij die andere “koeltoer” mensen te danken hebben aan diezelfde VVD omdat die goedkope slaven nodig hadden.

  Op ATV toevallig weer marktwerking in de zorg door rechts beleid. Het Ambulance team heeft na privatisering geen vertrouwen meer in de rechtse graai directie. Kwaliteit omlaag, mensen ontslagen, werkdruk verhoogd en onderhoud autopark minder.

  En de PVV heeft in het verleden geen steun gegeven aan de mensen in het OV. Dus ook daar is de PVV weer niet de oplossing.

 4. ach dat mislukte project almere mogen ze gerust aan de islam schenken daar valt verder toch niks aan stuk te maken, zolang we maar blijven strijden voor de rest van Nederland iets waar jullie ruimhartige links denkers na verloop van tijd ook nog wel eens achter gaan komen al zou dat waarschijnlijk te laat zijn.
  Ik vind in elk geval dat iedereen een mening mag hebben en dat deze ook geuit moet mogen worden en waarom dan niet luisteren naar mensen die het niet met je eens zijn?
  http://1970bolo.blogspot.nl/2013/11/extreem-radicaal.html

  groeten uit de op A’dam naar moslim vriendelijkste stad van Nederland, Nijmegen

  Bolo

 5. @wimbro
  Welke 1 miljoen? PVV aanhangers? Die hebben het verstand niet om zich beledigd te voelen.

 6. Links – “neo-nazi meningen moeten met alle middelen worden bestreden!”

  100% mee eens daarom heb ik ook iets tegen de nieuwe nazi ook wel islam genoemd

 7. @Bolo1970
  1970 Is dat het maximale aantal hersencellen waar u zich op verheugt? U haalt religie en ideologie door elkaar! De ideologie van de PVV komt naadloos overeen met de ideologie van de bruine horden! De werkwijze van de PVV komt naadloos overeen met de werkwijze van de bruine horden! Vraag maar aan Jozef Goe….pardon Martin Bosma. Als u uw totale onkunde over religie in het algemeen en Islam in het bijzonder tentoon spreid maakt u zich werkelijk onsterfelijk! Verdiep u eerst in het wat voordat u een mening heeft over het hoe,wie en het waarom!

 8. Het grote droom van PVV: achter elke windmolen – een kruisridder!

  En vooral de Lenensraumte strikt en enkel voor etnisch zuivere Nederlanders gebruiken!

  Hail?

 9. “heer”Bolo. Ik heb even op uw site gekeken en het bevestigd mijn vermoeden. Jij bent een volwaardig lid van de bruine horde! Gevaarlijk kierewiet!

 10. “iets tegen de nieuwe nazi ook wel islam genoemd”

  Ach, ga je er even aan voorbij dat vrijwel iedere vorm van religie een laag kent wat ‘fascistoïde’ is te noemen, en dat Wilders en z’n gespuis juist daar misbruik van maken om onnozele halsen op het verkeerde been te zetten?

  Trouwens, met een ‘nazi’ doelt men op een persoon, niet een (van de vele) religieuze stromingen.

  “Ik vind in elk geval dat iedereen een mening mag hebben”

  Helemaal mee eens, Bolo!

  Echter, een mening dien je te vormen op basis van aantoonbare feiten, en niet op de vele aantoonbare leugens van bijv. een Wilders. Baseert iemand zich op leugens en uiterst simplistische retoriek, dan doen deze er beter aan om uit het publieke debat te blijven. Anders blijkt al snel dat ze nogal onwetend zijn, zoals jij met je reacties hierboven.

 11. Na zo’n tien jaar Wilders/ Bosma stel je die vraag nog, Liera? Tsssk.

  Wat te denken van die niet bestaande “tsunami” aan vluchtelingen, welke o.a. door http://www.flipvandyke.nl volledig ontkracht is?
  Wat te denken van die niet bestaande “Islamisatie” van Nederland, wat nergens op slaat aangezien men -sinds jaar en dag- al problemen heeft om een politiek front te vormen? Zo komt er natuurlijk nooit een kalifaat, waar een paar zo angstig voor denken te zijn.

  De PVV is voor bange mensjes, die niet verder kunnen/ willen kijken dan hun neus lang is en hun beperkt verstandelijke vermogens het e.e.a. toelaat.

  Wil je werkelijk die kant op, triest trolletje Liera, of ben je nu op een uiterst simplistische wijze bezig om te proberen mij een hak te zetten aangezien ik je onlangs nog van repliek heb gediend? Overigens zonder een weerwoord van jou zijde, zoals gebruikelijk bij trieste trolletjes zoals jij.

  Verder nog iets te piepen, Liera? Of kruip je nu even terug onder die steen waar je vandaan bent gekropen? Indien het laatste: strak plan, direct doen! Vort!

 12. Liera wat ben je stil op die VVD topics. Of blijf je rechtse partijen blind volgen in hun drang naar zelfdestructie.

 13. Breivik is net zo fout als zijn moslim tegenhanger. Extreem rechtsen onderling dus. En dat geld ook voor die Joodse kolonisten en militante hindoes.

  Die zorgen overal dat de cirkel van geweld niet wordt doorbroken. Dus vooral olie op het vuur gooien zoals de PVV dat doet en zelf dan Breivik steunen (menig PVVer doet dat) en je zult nooit tot een oplossing komen.

  Rechts is en blijft de dode tak aan de boom der evolutie.

 14. Hoeveel Leon’s zijn er eigenlijk hier? 😛

  Liera, de grootste leugen van Wilders is wel zijn bewering er voor de kleine Nederlandse man (m/v) te zijn.

 15. Dat ben ik ook andere Computer. De computer bij mijn vriendin heeft blijkbaar een ander icoontje dan de computer hier.

  Maar de boodschap blijft dezelfde.

Reacties zijn gesloten.