Krapuul overleeft amper Der Muilkorver Online Slashdot Effect des doods

Het was weer een hectische dag vandaag. Wat was er aan de hand? Het overkomt je niet elke dag dat een mede-oprichter van The Post Online naar je site linkt. Mark Koster. Is dit DE Mark Koster? De man van de Revu, de man van FTM, de man van fucking DE PERS, de co-founder van Campus TV, de mede-oprichter van Der Muilkorver Online? Ja het is hem werkelijk. Ik zag 2 videootjes van hem en op een ervan werd hij ge-interviewd door Kermit de Kikker. Dit moet hem dus zijn.

Der Muilkorver Online. Is dat niet dat waanzinnige super-initiatief waarvoor AVRO-corifee Kermit de Kikker 1 fucking miljoen bloody euro’s heeft gehad van Veronica? JAWEL.

Het mag uiteraard wat kosten, het moet wel, wil je naast grootheden als Mark Koster en Kermit de Kikker ook nog SUPERINVLOEDRIJKE tweeps a la Bas Paternotte op de loonlijst kunnen zetten. De NUMMER FUCKING 8 MEEST INVLOEDRIJKE FUCKING TWEEP IN THE ENTIRE UNIVERSE. Althans volgens de Volkschbruine Laster & Haatbode. BAS! PATERNOTTE! ADJUNCT! HOOFDREDACTEUR Der Muilkorver Online! HP/De Tijd! Metro!~ Panorama, Nieuwe Revu, Pure Talent, Visionair, Visblad, Tabaktueel, Soft Secrets, Brain Drain, DGN Publishers, BOVAG, political commentator Radio 1 “Echte Jannen”/BNR/BBC World/Al Jazeera, High Profile, Axioma Custom Media, Readershouse Brand Media and copy for Lost Boys and Ingram Micro!

2 people have recommended Bas!

En dat zijn dan ook nog eens dezelfde mensen die diverse keren politici hebben zitten opstoken om AANGIFTE TE DOEN tegen Krapuul!!!! Waarom weet nog steeds niemand. Was iets met “voorbij het eigen gelijk” of zoiets.

Anyway, deze GROOTHEDEN dus, maakten vandaag een verrassende move: ze plaatsten vanochtend om half 9 een heusche link naar ONS!!!

WIJ!!! Het nederige krapuul!

BEWIJS!!!!
BEWIJS!!!!

En wij ons maar de hele dag afvragen wat er aan de hand was. Sinds de misdadige muilkorvende DDOS aanval die ons onlangs een week lang op fascistische wijze het bloed onder de nagels vandaan had gemarteld waren wij natuurlijk wel een heel klein beetje voorbereid op DDOS’en en Slashdot Effects des doods. Maar dat wij een dramatische tsunami van 2 heusche hits PER UUR van de moloch Der Muilkorver Online zouden overleven hadden wij niet gedacht!

Gelukkig is alles toch nog goed gekomen.

Wat zal Veronica in zijn nopjes zijn met kijkcijferkanon Der Muilkorver Online!

6 gedachten over “Krapuul overleeft amper Der Muilkorver Online Slashdot Effect des doods”

  1. Yess, JvdHeuvel is still alive! En de M.O is gewoon een karkikatuur van zichzelf.

  2. Pingback: Wierd ontdekt dat hij neofasciste Astrid Bello verdedigt, gilt “links-extremistische hoax” en gaat op zijn bek | Krapuul

Reacties zijn gesloten.