Kijk, dit is nu eens echte nazipraat

Er waart zowaar een spook langs de randen van Nederland – het spook van Wildersland.
Er wonen mensen die tussen het eten van neuskeuteltaart en gestampte voederbieten door zich bijzonder verongelijkt voelen over wat hun aangedaan wordt door de linkse Randstedelijke elite die op hen neerkijkt en hun noden niet erkent.
Wat deze noden zijn hoeft niet nader uitgelegd te worden. Ze bestaan wel of niet uit de gruwelijke tenachterstelling ter wille van Mahmoud en Fatima en de dreiging van een fascistisch boek als – ik noem maar een dwarsstraat – de Koran, hoe dan ook, deze witte autochtone kleinburgers worden gedenigreerd. Door de kosmopolitische multiculturele linkse weldenkenden die zo dol zijn op Mahmoud en Fatima. Aan het hoofd van deze kosmopoltische elitebende staat een zekere Cohen.

Het vertrappen van de witte stakkers, deze verworpenen der aarde die te stom zijn om in te zien dat ze op een aartsracistische partij stemmen maar die zich o zo onderdrukt weten door zich als progressief afficherende opiniemakers – dat Links niet ziet waar het mee bezig is…

Undsoweiter undsoweiter.
De bruiner-dan-bruinbode weet het te vertellen aan de hand van de schrijver van het boekenweekgeschenk 2010.

Ik heb altijd wel gedacht dat cocaïne niet al te goed was voor de grijze massa. Hoe kieskeurig zijn ze toch, die ultrarechtse opiniemanagers…

13 gedachten over “Kijk, dit is nu eens echte nazipraat”

 1. Jazeker: Joost Zwagerman is rechts. Crypto-rechts. Hij meent dat de linkse elite er debet aan is de kiezers in de armen van Geert dte drijven. fout. Hij, Joost, helpt Geert aan die kiezers, door niet aflatend alles wat links is op pseudo-intelectuele wijze de grond in te stampen. DATis wat wij inhoudelijk te melden hebben.

 2. peter Schreef:

  Heeft krapuul nog iets inhoudelijks te melden,of blijft het bij dit armzalig geneuzel?

  Jawel: ” PVV-stemmers zouden dus over de brede linie Joran-achtigen zijn”.

  Brede linie moet je beschouwen als +/- 20% tot 25% procent van de Nederlandse kiezers(!) bevolking.
  Enig bewijs: kijk naar de percentage kijkers die de tv-schermen aflikt bij de reportages over van der Sloot.
  Dat heb je niet in andere Europese landen – eerst een psychopaat elke dag op tv en – twee dat zoveel mensen ernaar kijken. Het is iets specifiek Nederland en het is uiteindelijk tot aan de politiek doorgedrongen.

 3. Aenima Schreef:

  Jazeker: Joost Zwagerman is rechts. Crypto-recht

  Aenima doet ook een Nederlands sociaal fenomeen uit de doeken: crypto-rechts.

  Grote aantallen brave burgers koesteren onderhuids haatgevoelens tegen vreemdelingen, allochtonen (hoe is het mogelijk uit elke woord een scheldwoord te maken – dit is een rechtse kunstje op zich), maar durven niet uit de kast te komen. Daarom doen ze het elke dag vooral vanuit “achter de ellebogen”.

  Mijn ervaring van jarenlange dagelijkse contacten met zulke mensen is lang nog voor Wilders opkomst. Gelukkig dat hij kwam, want niemand wou hierover praten en elke poging dat ik heb ondergenomen in de afgelopen jaren – nog eind vorige eeuw heeft gewoon geleid tot stelselmatige ontkenning en onder het tapijt schuiven. Algemeen werd over de toen nog verborgen xenofobie altijd gezegd: “dat zijn we niet, dat bestaat niet!” .

  Hier vind ik het positieve aan Wilders, dat hij die gevoelens tot grote mate zichtbaar heeft gemaakt.

 4. “Geneuzel” – aardige vondst als het gaat over ’s lands bekendste nog levende cokekop.

 5. @ Nexus
  Henk en Ingrid zijn al jaren potentiële racisten, dat moest alleen even naar boven gehaald worden en daar komt dan onze blonde god in het verhaal. Jaren van onderdrukking en politiekcorrectheid door de slinkse kerk is daar de schuld van als je het hen vraagt. Ik geloof niet dat het de schuld is van de slinkse kerk, het heeft er altijd in gezeten. Heeft iets met opvoeding te maken. Leukste voorbeeld uit eigen ervaring. Ik heb pauze bij mn werk, en schuif aan bij een tafel. Ik hoor op de achtergrond, iemand over tering buitenlanders praten, dus ik draai me om om te zien wie het is. Die persoon ziet dat en zegt vervolgens: maar er zitten ook goeie tussen. 💡 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 6. Het 1-regelig pleidooi(tje) dat Zwagerman gisteren bij P&W hield voor zorg en verheffing voor de (kleinburgerlijke) onderklasse vond ik binnen zijn schijn-élitair betoog wel gepassioneerd. De verwaarlozing van de kleinburgers is volgens Zw de schuld van de pvda, die haar onontwikkelde kiezers in de steek heeft gelaten. Eigenlijk verwijt Zwagerman de pvda dat ze haar kiezers voor vol heeft aangezien, terwijl ze dat niet zijn. Jammer dat Zw niet ook een verwijt aan GW had voor het misbruik dat die maakt van het onvermogen, onkunde en onbenul van deze kleinburgers. Of zou Zw vinden dat GW een nieuwe emancipatiebeweging op gang heeft gebracht.
  Eigenlijk zou ik dan hier een verhandeling over de ontwikkeling van ons onderwijssysteem willen houden, maar dat is te veel werk, dus kort samengevat. Van de middenschool bedoeld voor verheffing van het volk, naar iedereen even hoog opgeleid, allemaal minstens een mbo of havodiploma om zich te startkwalificeren voor een steeds veeleisender arbeidsmarkt; doelstellingen van een kenniseconomie met 50% hoger opgeleiden – zeker nog nooit een bellcurve gezien- zijn breedgedragen. Gevolg kennen we in de fnuikende daling van de kwaliteit van het onderwijs en fraude om toch maar de certificaten en diploma’s te kunnen uitdelen. Ik wil even wijzen op een jaren 70 boek (Illich) Deschooling society die wees op de gevaren van geinstitutionaliseerd onderwijs. Het levert geinstitutionaliseerd denken: afhankelijk en zonder benul van eigen verantwoordelijkheid, eenheidsworst, napraters, schijnintellectuelen en een onthutsend gebrek aan logisch denken. Om te garanderen dat het volk zich niet emancipeert maar willoos en doelloos is overgeleverd aan machtsgeile willekeur of vrijemarktdenken (ofzo) hebben we de leerplicht verhoogd naar 18 jaar. Hiermee wordt niet naar school gaan tot een criminele daad en is het niet verwonderlijk dat Roma en k-marokkanen lekker hoog scoren in de criminaiteitscijfers. Zo bezien zou ik nog bijna blij zijn met de opstand van de redelozen die GW heeft ontketend. School’s out!

 7. >> Eigenlijk verwijt Zwagerman de pvda dat ze haar kiezers voor vol heeft aangezien, terwijl ze dat niet zijn. Jammer dat Zw niet ook een verwijt aan GW had voor het misbruik dat die maakt van het onvermogen, onkunde en onbenul van deze kleinburgers. << (Lieke). 😎

 8. @ Sjef El benjamin 28 Sep 2010 – 11:27 am
  Daar heb je zeker een punt.
  Uit onderzoek blijkt dat de NLse tolerantie al jaren niet zo hoog is als gedacht werd
  http://www.kennislink.nl/publicaties/etnische-tolerantie-in-nederland-in-vergelijkend-perspectief
  het enigste kleine lichtpuntje uit dat onderzoek is dat NL blijkbaar tot de middenmoot v.d. Europese landen behoort, er zijn dus nog andere landen waar ze nog racistischer zijn (ik woon echter in NL dus met die andere landen heb ik niets mee te maken).
  De politicoloog Rob Witte heeft zelfs een boek geschreven over racistisch geweld in NL waarin hij stelde dat het gaat om een structureel fenomeen.
  http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article2988939.ece/_Racistisch_geweld_is_structureel_fenomeen_.html
  Volgens een ander onderzoek heeft ruim een kwart v.d. Henks&Ingrids een hekel aan allochtonen, 10% is zelf uitgesproken racistisch
  http://www.motivaction.nl/content/zo-tolerant-nederland

  Als dus ongeveer een kwart v.d. Henks&Ingrids allochtonen niet mogen dan heeft Wilders/PVV het dus in zich om met nog meer zetels te groeien in de toekomst.

 9. Nexus Schreef:

  l
  In de Middel-eeuwen was school zeker niet verplicht. (pfoei toch die school, de opvoeding enz…)

  Ik begrijp niet wat je hiermee wil zeggen. Idd geen verplicht onderwijs in de M-e. (wel kruistochten?) . Misschien ben je het niet eens met mijn idee dat kwaliteit van onderwijs een rol speelt in dezen? Waarschijnlijk was in de M-e ook een deel van de bevolking (evt, latent) xenofoob. In mijn ogen kan kennis daartegen wel een remedie zijn. Maar kan ook zijn dat ik het mis heb. In elk geval bestaat het latent en kan onder de juiste omstandigheden en begeleiding (lees: menning) wakker worden en pakweg 25 tot 30% van een bevolking aansteken. Jörg Heider, deWinter etc. spraken op hun top ong dat percentage aan. Ik denk maar even niet aan de extreme factoren die het xenofobe deel v bevolking over die top van 30% heentillen.

Reacties zijn gesloten.