Femke Halsema bedreigd

GroenLinks-fractieleider Femke Halsema voelt zich bedreigd. Ze gaat dan ook aangifte doen tegen ‘Allahuakbar’, die haar dinsdagavond bedreigde op Twitter.

Hij vroeg zich af of Halsema zou toekijken ‘als hij haar dochtertje helemaal uit elkaar trekt’.

Eerder had deze ‘Allahuakbar’ ook al Job Cohen, Alexander Pechtold bedreigd.

Bruin I is nog niet eens geïnstalleerd of de polariserende werking ervan is al te merken. De toon is gezet en de sfeer gecreëerd, dus dan moet men niet gek opkijken als mafkezen zulke dingen gaan roepen.

31 gedachten over “Femke Halsema bedreigd”

 1. Tja , nu krijgt “gematigd Links “en “Links Liberaal “ook die schattige mailtjes en postjes die “radicaal links “en op het internet zich uitende Moslims al jaren krijgen … De Ratten komen al weer wat verder uit hun riolen

 2. Al Bakrastani Schreef:

  De Ratten komen al weer wat verder uit hun riolen

  ..vooral bij Bruin daglicht en gelijk inactiviteit van de OM. Hoe dan ook worden ze niet vervolgd. Misschien men met hun sympathiseert? Onze blanke terroristen……

 3. [sarcasme] Bedreiging? Doe niet zo mal. Dit is toch gewoon vrijheid van meningsuiting. Mensen moeten toch kunnen zeggen wat ze denken?[/sarcasme]

 4. Ja een lekker land krijgen we zo. En zag gisteren nog Hiddema bij Penw die vond dat de vrijheid van meningsuiting volledig onbeperkt moet zijn. Echt, het gezond verstand is bij velen in dit land compleet verloren gegaan. Bah

 5. A. het is te walgelijk voor woorden en B. opvallend dat het zo’n klein artikeltje is. Als het de Grote Geperoxideerde Leider was geweest, was het paginagroot geweest. 💡

 6. Op de site van PowNews komen sommigen zelfs op voor Halsema (andere noemen het dan weer zelfschuld), maar dat zal meer te maken hebben met de naam Allahuakbar. Het is toch niet zo vreemd om te denken dat het EVENTUEEL mogelijk is dat de bedreiger zich uitgeeft voor een ‘haatbaard’. Interessante materie.

 7. @ Kapitein Kloefkapper 29 Sep 2010 – 1:56 pm
  “Het is toch niet zo vreemd om te denken dat het EVENTUEEL mogelijk is dat de bedreiger zich uitgeeft voor een ‘haatbaard’.”

  Dat zou best kunnen.

 8. Keira Schreef:

  A. het is te walgelijk voor woorden en B. opvallend dat het zo’n klein artikeltje is. Als het de Grote Geperoxideerde Leider was geweest, was het paginagroot geweest.

 9. @ silky:
  A Wilders Grote Geperoxideerde Leider noemen is ook niet helemaal fris,
  ook doet het wat denken aan Stalin en Mao e.d. maar moet kunnen toch?
  B Wilders krijgt al jaren lang tientallen expliciete kill-mails dagelijks en staat op de cover van het al-qaida terrorglossy om zijn kop gesneld te krijgen. Ook opvallend klein vermeld in de krant.

 10. en loopt er ook maar wat graag mee te koop. Zie ook http://www.krapuul.nl/zijdebarlink/13236/de-vn-en-hatemail/

  Andere politici worden ook bedreigd en en worden ook bewaakt, waarom zien we alleen die klerenkasten altijd zo overduidelijk in beeld bij onze Geert? Is gewoon marketing. Trekt stemmen. Maar gelukkig gaan steeds meer mensen dat door krijgen en ooit zal het verstand weer zegevieren.

 11. @ Silky
  A. Dat is gewoon een feitelijke constatering, want hij doet want Wilders doet waterstofperoxide op zijn hoofd. Niemand hier heeft de bedoeling Wilders te vergelijken met Stalin of Mao. U bent de eerste die erover begint.
  B. Is idd vreselijk.Er is daar wel degelijk over geschreven en niet klein. Nieuws over Wilders is HOT, dus schrijft de media er meer over.

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1401036.ece/Al_Qaida-glossy_Wilders_en_Hirsi_Ali_op_dodenlijst

  http://www.hpdetijd.nl/2010-07-16/nieuw-de-osama

 12. Sjef El benjamin Schreef:

  Niemand hier heeft de bedoeling Wilders te vergelijken met Stalin of Mao.

  De hoofdletters suggereren toch wel een zekere “heiligheid” Hoe ziet het eruit als ik schrijf: De Grote Zwartgeverfde Leidster Halsema… Dat gaat toch ook nergens over en toch is er een minachting in te lezen.
  De kranten staan inderdaad bol over Wilders. Het Wilders kernpunt ‘Islam is een gevaar” blijft onbesproken. Een ieder die de koran goed heeft begrepen weet waar hij het over heeft. Maar zijn kernpunt is niet te weerleggen. Al helemaal niet door moslims die zich dan op glad ijs begeven, immers de koran is heilig en iets veranderen of bekritiseren betekent dat je je boven Allah stelt.

 13. Tsja Halsema heeft kinderen om zich druk om te maken .Iets dat Wilders niet heeft met zijn aanstellerij .

  Als jezelf bedreigd wordt kun je in principe daar heel stoer schijt aan hebben . Komen je kinderen in beeld dan is het een stuk lastiger.

  Maar goed ik verwacht van Halsema niet dat ze er politiek garen bij wil gaan spinnen zoals Wilders al jaren doet.

 14. Sofia van der Linde Schreef:

  [sarcasme] Bedreiging? Doe niet zo mal. Dit is toch gewoon vrijheid van meningsuiting. Mensen moeten toch kunnen zeggen wat ze denken?[/sarcasme]

  Dat is ‘kritiek’ in nieuwspraak

 15. Keira Schreef:

  klerenkasten altijd zo overduidelijk in beeld bij onze Geert? Is gewoon marketing.

  De dreiging is heel reëel. Moet ik Fortuin, v. Gogh nog noemen? Is het normaal dat als iemand islam kritisch is gelijk bewaking nodig heeft? Die bewaking is er niet alleen voor politici maar ook voor bv journalisten. Uit welke hoek komt de bedreiging? Militante SGPers?

 16. silky Schreef:

  De dreiging is heel reëel. Moet ik Fortuin, v. Gogh nog noemen? Is het normaal dat als iemand islam kritisch is gelijk bewaking nodig heeft

  Als iedereen die tegenwoordig zo lekker modieus “Islaamkrities “is bewaking zou krijgen zouden er veel te weinig persoonbeveiligers zijn , , Trouwens , bij Fortuyn kwam de kogel toch van Linksch ?? of is dat , net als Fortuyn , al weer vergeten in dit “geeft de schuld aan de Moslims “tijdperk ???

 17. Militante SGP-ers? Je wilt niet weten wat er aan bedreigingen uit de biblebelt zijn gekomen toen Ab Klink liet weten niet meer met de PVV verder te wilen onderhandelen. Onderschat onze eigen koude grond fundamentalisten niet!

  En ik word ook erg moe en misselijk van dat steeds misbruiken van de moorden op Fortuyn en Van Gogh. Wilders wordt bedreigd, ja, dat worden anderen ook. Maken die er ook zo’n circus van? Nee. Genoeg gezegd dus.

  Overigens worden er ook mensen van minderheden in Nederland mishandeld en gedood door ‘gewone’ Nederlandse mensen. Moeten al die minderheden toch ook maar een gelijkwaardige bewaking krijgen, lijkt mij wel zo eerlijk.

  Oftewel, ik vind dat dit onderwerp nu wel eens genoeg uitgemolken is vanuit marketing oogpunt, het wordt afgezaagd en het wordt tijd voor een nieuwe advertentie. Maar daar zal deze manipulator, die al zijn hele leven in de politiek zit wel iets op verzinnen en anders zijn vriendje Bosma wel.

 18. Keira Schreef:

  Je wilt niet weten wat er aan bedreigingen uit de biblebel

  Ja, wil ik weten.
  Keira Schreef:

  Maken die er ook zo’n circus van?

  Hoezo circus?
  Keira Schreef:

  Moeten al die minderheden toch ook maar een gelijkwaardige bewaking krijgen

  Gelukkig zijn er instellingen, ‘blijf van mijn lijf’. Helaas raken die vol met moslima´s en afvallige moslims. Bedreigingen worden gelukkig in beginsel serieus genomen.

  Keira Schreef:

  steeds misbruiken van de moorden op Fortuyn en Van G

  Je vraagt er ook om als je de noodzaak van zijn bewaking betwijfeld en het meer als stemmentrekkerrij ziet.

 19. Excellentie Zwembad Schreef:

  Hoeveel aanslagen op WIlders zijn dan al voorkomen?
  Nou?!

  interessante vraag! Moeilijk te beantwoorden; Misschien met een omweg zelf een conclusie maken; 50 aanslagen in Europa aldus
  terrorismedeskundigen Glenn Schoen van Ernst & Young en hoogleraar Strategische Studies aan de Universiteit Leiden Rob de Wijk vandaag in het AD. De twee baseren zich op rapportages van inlichtingendiensten, overheidsstukken, eigen onderzoek en bronnen.

 20. Ja maar we kennen ‘onze Geert’ goed genoeg om te weten dat als er een aanslag op hem zou zijn verijdeld dat ie dat van de hoogste daken geschreeuwd had.
  Dus ik denk dat we veilig de conclusie kunnen trekken dat het 0 is .

 21. Silky: De dreiging is heel reëel Tief toch op! Je Meester Wilders is een slachtofferige Zionist die helemaal geen bewaking nodig heeft als hij zijn sippe lippen op elkaar zou houden, het weerzinwekkende figuur zoekt slechts naar aandacht over de ruggen van emotioneel gedesintegreerde Johnnie’s en Anita’s die snakken naar een sterke arm om uit te huilen na domheid in het casino.

 22. Excellentie Zwembad Schreef:

  Ja maar we kennen ‘onze Geert’ goed genoeg om te weten dat als er een aanslag op hem zou zijn verijdeld dat ie dat van de hoogste daken geschreeuwd had.

  Ik kan me heel goed voorstellen dat als Wilders iets zegt dat het bij zijn “tegenstanders’ als geschreeuw klinkt. Het is normaal dat door gebrek aan argumenten de woorden als een pijnlijke geseling aankomen.
  De stemming die ik proef hier op het forum doet me denken aan de stemming onder links voor hij vermoord werd. Jullie kunnen zijn bloed wel drinken zeg! Bedenk, ik leef en koop al zo´n 30 jaar biologisch, stemde links en ook ik vind Wilders niet erg charismatisch. Waarmee ik wil zeggen dat ik de linkse wereld door en door ken. Maar ik ben me gaan verdiepen
  in wat de koran inhoud, ben ook bij de “vijand” (rechts) mijn licht op gaan steken. Een strijd zonder je ‘vijand’ te kennen is bij voorbaat al verloren. Ik heb een leuk filmpje van een moedige man en omdat ik geen manier kan vinden het te plaatsen hier de link: http://www.mahomettube.com/view_video.php?viewkey=ba453e84923b447d79cf
  Die man, hij zal inmiddels wel niet meer leven, heeft ook gekozen voor zijn eigen bevindingen. Dezelfde conclusie is ook terug te vinden bij Hamad-Abdel-Samad Link
  http://www.youtube.com/watch?v=exmn3h79hQg&feature=player_embedded
  Ook deze man zal het niet lang meer maken.

Reacties zijn gesloten.