Nieuwe minister van justitie is een clown en een fantast

Rutte en Samsom hebben de ene incompetente idiote sprookjesverteller verruild voor een nieuwe, die tot de ineenstorting van deze freakshow (eta 2 weken) in Vak K mag gaan zitten. retArd van der Steur. U dacht misschien dat Opstelten not quite right in the head was, over cannabis bijvoorbeeld, deze is nog veel gekker. Vandaar een integrale herpublikatie van onderhavige post op deze site van 11 sept 2012, toen wij deze bazelende grapjas al in de smiezen hadden.

Stem Ard van der Steur (VVD) voor meer intellect in de kamer

Een iegelijk die zich afvraagt hoe het komt dat VVD’ers altijd elkaar na-kakelende, dezelfde one-liners brallende, robot-papegaaien zijn, gegroet!

Als ze zelfstandig gaan brabbelen zakken ze namelijk altijd luid krakend door het ijs.

Zo gewerd ons gisteren deze twiet van Ard van der Steur:

https://twitter.com/ArdvanderSteur/status/245275638674620419

Overigens is Van der Steur op dagen met minder sherry wel degelijk de brave robot-papegaai die hij geacht wordt te zijn, check bijvoorbeeld onderstaande uitspraak, hij slaat aan op exact dezelfde seconde dat Nepperus (VVD) exact hetzelfde zegt. Zijn dit mensen of machines, oordeel zelf:

Overigens is die Van der Steur een gastje dat je in de gaten moet houden. Hij maakt namelijk wonderbaarlijke dingetjes mee:

https://twitter.com/ArdvanderSteur/status/198139899042471937

Je kan het eigenlijk dus zo gek niet verzinnen of Ard van der Steur weet er wel een goed verhaal over te vertellen. Wat deze 7e generatie maatkleermakerszoon uit Haarlem verder ooit gepresteerd heeft is voor iedereen een groot raadsel maar dat hij het als nationale sprookjesverteller goed voor elkaar heeft daar op dat blauwe pluche voor € 7.311,56 belastingduiten per maand is zeker indrukwekkend.

Tot zover retArd van der Steur (VVD).

1 gedachte over “Nieuwe minister van justitie is een clown en een fantast”

  1. Pingback: Kasteelheer Ard van der Steur (VVD) ontving € 437.362 staatssteun | Krapuul

Reacties zijn gesloten.