Verscherpt toezicht op moskeeën in verband met toename islamkritiek

De toename van islamkritiek bij moskeeën zoals laatst dat opgehangen schaap, die kop van dat wilde zwijn en brandstichtingen leidt tot verhoogde paraatheid bij onze marokkaanse medeburgers;

Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) en de Raad van Marokkaanse Moskeeën in Nederland (RMMN) zijn zeer verontrust over de recente toename van het aantal brandstichtingen, bekladdingen en bedreigingen van Marokkaanse moskeeën. Het SMN en de RMMN gaan samenwerken aan een verscherpt toezicht op moskeeën om de veiligheid van moskeegangers zoveel mogelijk te garanderen en roepen de autoriteiten op een actieve bijdrage te leveren aan het bestrijden van dit geweld. Ook roepen zij moskeebestuurders op om van elk incident melding te doen bij de politie en het antidiscriminatiebureau in hun stad of regio. (smnnet)

Volgens het Noordhollands Dagblad melden de genoemde organisaties dat deze toename van incidenten een direct gevolg is van “de groeiende anti-islamhouding en extreemrechtse radicalisering in Nederland’’.

Goh. Hoe komen ze erop.

4 gedachten over “Verscherpt toezicht op moskeeën in verband met toename islamkritiek”

 1. ‘een direct gevolg is van “de groeiende anti-islamhouding en extreemrechtse radicalisering in Nederland’’.

  Ja, tijd om er iets aan te doen … met een haatzaaiende anti-haatsite of zo.

 2. Kropotkin vervalt in oude fout: boodschapper en boodschap verwisselen, in plaats van afschuw te getuigen over laagbijdegrondse vernederende activisten.

 3. ja kropotkin heeft een site waar hij vertelt dat ik een fascist ben en sjef mijn holmaat, verder zijn we antisemieten.

  En zijn reactie op een bericht over bewaking van moskees ivm brandstichting en vandalisme bevat een beschuldiging naar deze site.

  Ik zeg het niet graag, alhoewel, maar ik zeg het toch.

  Kropotkin: LAATSTE WAARSCHUWING

  Of je doet op een fatsoenlijke manier mee, of je vertrekt weer naar je eigen site waar alles perfect geregeld is.

Reacties zijn gesloten.