Rivieren van bloed spoelen uw kleinkoters naar Australië, en Forrest Gump doet er niets aan!

Dat komt, hè, die linkse elite die heeft Het Volk de multiculti door de strot gedouwd terwijl zij op de Dam lagen te slapen. Maar Het Volk zit daar niet op te wachten. En nu neemt Het Volk het niet meer.
En dus is de komst van Bruin I D-Day in de strijd tegen de islamisering. Maar Tom Hanks komt ons niet meer redden. En er zullen nog rivieren van bloed stromen. Allemaal de schuld van de moslims. En de Groene Khmer spant samen met het sultanaat Amsterdam-West.
Kortom, Hans Jansen. Voor al uw arabistenzaakjes.

7 gedachten over “Rivieren van bloed spoelen uw kleinkoters naar Australië, en Forrest Gump doet er niets aan!”

  1. Ik heb Hans Jansen de afgelopen jaren zien radicaliseren in woord en geschrift. Zo’n 6 jaar geleden wist Hans Jansen zijn zorgen nog beschaafd te verwoorden. Hij geloofde weliswaar in de samenzweringstheorieën van Bat Ye’or maar hij was nog beleefd tegen andersdenkenden. Zo’n drie jaar geleden liet hij zich nog minachtend uit over diverse rechtse blogs en Islamofobische sites. Hij zag het Islamisme als een grote bedreiging voor het Westen, maar hij scheerde niet alle Moslims over een kam. Hij zei echter wel dat de radicale politieke Islam op de correcte interpretatie van Islamitische bronnen berust en dat de liberale Islam op verkeerde interpretaties berust. Nu post hij op het soort sites waar hij eerder op neerkeek en gebruikt hij al het jargon wat op deze sites gebruikelijk is. Op enige nuance heb ik hem sindsdien niet meer kunnen betrappen. Hij gelooft nu dat we op een burgeroorlog afstevenen omdat radicale Moslims in het Westen en elders dit zouden willen.

    Ik heb een soortgelijke radicalisering bij meer “Islam Critici” gezien.

  2. Pingback: Barbarist Hans Jansen overschreeuwt zijn pro-Palestina verleden – Wilders-getuige à décharge op heterdaad betrapt! – Krapuul

Reacties zijn gesloten.