6 gedachten over “Marianne Thieme blij met Dierenpolitie maatregel Bruin I”

  1. Er lijkt een bepaalde tactiek achter te zitten. Iedereen krijgt een kadootje, ook Koppejan (Hedwigepolder) .Iedereen als een kind blij dat ie weer mag roken in de kroeg, harder mag rijden op de snelweg, dat er geld komt voor duurzame energie via een opslag op electriciteit etc.; zo blij dat ze prompt hun bezwaar tegen deze coaltie vergeten. Rutte veronderstelt dat bij de voorgehouden worsten niet alleen rechts Nederland zijn vingers zal aflikken. Bij GW had ik deze tactiek ik al eens eerder gezien. Lijkt erop dat Verhagen en Rutte nu ook zien hoe bruikbaar dat is Of ook de andere helft van Nederland zich met deze brood en spelen variant laat paaien ? Motto van deze coaltie: Hier heb je een koekje en nou niet meer zeuren. Papa heeft belangrijk werk te doen.

  2. @5
    Toen ik de diverse punten van het zogenaamde regeringsakkoord zag dacht ik eerlijk gezegd vooral: ook Bruin poldert. AOW op 66, studiebeurs versoberd maar niet opgeheven enzovoort. Het Beloofde Grote Hakken valt dan mee.

    Dierenpolitie is een andere naam voor wat eerst veldpolitie heette. Die is verdwenen bij de eerste politiefusie, nog onder Lubbers III. Er was geen tijd en personeel meer om te kijken of men zich aan de mollenwet hield etc.
    Het beeld is ongelukkig, maar een kluifje voor een kleine oppositiepartij is ook polderen, daar heeft lieke gelijk in.

Reacties zijn gesloten.