PVV-knokploeg bijna op volle sterkte

1 van die 2 fascisme kenmerken die volgens critici van de PVV-fascisme vergelijking niet op PVV van toepassing zouden zijn, namelijk de verheerlijking van geweld, blijkt toch meer en meer van toepassing te worden op de PVV, nu bekend is geworden dat er inmiddels een 3e PVV fractielid in aanraking met justitie is gekomen na een akkefietje met openlijke geweldpleging.

In navolging van PVV’ers Dion Graus (mishandeling zwangere vrouw) en Hero Brinkman (bedreiging buurman met bijl, mishandeling barman bij perscentrum Nieuwspoort) hebben we nu kamerlid Marcial Hernandez, die een nachtje in de cel mocht doorbrengen na het uitdelen van een kopstoot. (zie ook Volkskrant).

Aan bovenstaand opsomminkje moeten we ook aspirant kamerlid Markuszower toevoegen die wegens zwaaien met een wapen met de politie in aanraking kwam. Maar die telt niet echt want die is nooit in de kamer terechtgekomen die had geloof ik last van de linkse pers.

Dan hebben we nog Geerts recente aanwinst als adviseur, de Belg Belien, die bloederige verhalen schrijft over moslimroofdieren.

Ook een leuke is PVV kamerlid Joram van de Klaveren waarover wij eerder berichtten toen er een foto van hem opdook waarop hij poseerde met een pistool.

Ik zou bijna vergeten PVV kamerlid Raymond de Roon die in de jaren 70 lid was van een extreemrechtse organisatie die in Nederland een militaire dictatuur wou vestigen a la kolonelsregime in Griekenland.

Ja ik denk dat je als liefhebber van geweld wel goed zit bij de PVV, maar excuses als deze lijst onvolledig is. 😆

De PVV komt later vandaag met een verklaring. Misschien besteden ze bij die verklaring ook aandacht aan de “rivieren van bloed” die werden aangekondigd bij de presentatie van het nieuwe boek van PVV’er Bosma, de overigens eerder in het nieuws kwam toen hij Nova presentatrice Clairy Polaks neus wou afhakken en “haar al op de grond zag liggen”.

Verder alles normaal hoor bij de PVV; niets wat een knieschotje of een minimumstrafje niet kan oplossen.

En CDA en VVD? Ach die doen gewoon “agree to disagree” je weet toch.

45 gedachten over “PVV-knokploeg bijna op volle sterkte”

 1. ja, het Nederland zoals Geert Wilders dat graag ziet, de sterken overheersen de zwakkeren met geweld. Arm Nederland 🙁

 2. Marcial Henandez is een voormalig militair. Hij hoort elegantere methodes te kennen dan de kopstoot. Je kan iemand ook gewoon wegduwen of een klap geven. Dat doet doorgaans veel minder schade dan je voorhoofd keihard in iemands gezicht planten.

  De omstanders wezen hem aan als degene die begonnen is. Heeft iemand al aan Wilders gevraagd welke minimum straf deze straatterrorist verdient?

 3. Willen jullie wel geloven dat ik werkelijk af en toe een beetje misselijk word bij het idee dat dit tuig dadelijk mee de dienst gaat uitmaken in ons land.

 4. Overigens ben je bij de opsomming van het geweld ook brinkmans misdragingen in een dronken bui bij nieuwspoort vergeten.

 5. Aangezien de PVV voorstander is van hardere straffen, zero tolerance en minimumstraffen zou Hernandez volgens de wensen van zijn eigen partij de bak ingegooid moeten worden voor een paar jaartjes op water en brood (misschien kan een knieschot er ook nog bij).
  Ik durf overigens te wedden dat hij net als Brinkman niet gestraft zal worden voor zijn daad.

 6. Je vergeet het wapenbezit van aspirant-lid Gidi Markuszower. Gaarne toevoegen aan het artikel en vergeet @7 niet.

 7. Laat die man zijn kopstoten in het vervolg aan zijn collega Hero Brinkman geven, die weet er wel raad mee.

 8. Alleen Linkse politici worden aangesproken op hun gewelddadig heden of verleden. En moeten vervolgens aftreden.

 9. Ik denk dat de PVVers nog veel gevaarlijker zijn dan je nu zo zou denken nav hun huidige politieke activiteiten. Ze hebben allemaal zo ontzettend veel parate kennis van geschikte straffen voor criminelen, Marokkanen dus, dat ze in hun vrije tijd wel heel fanatieke geschiedenisliefhebbers moeten zijn. En al die straffen komen ook allemaal ongeveer uit de periode 40-45. Wel raar trouwens want tegenwoordig kan je ook heel creatief zijn met pepperspray, tasers etc. Dus eigenlijk zijn ze gewoon heel ouderwets. Maar niet minder gevaarlijk. Jammer trouwens dat je een PVVer niet makkelijk herkent, iedereen kan er een zijn. Misschien is het een idee als ze een soort merkje op hun kleding gaan dragen zodat ze voor iedereen herkenbaar zijn. Oh nee dat mag ik niet zeggen. Dat mag ik alleen heel zachtjes denken. Maar er komt vast een tijd dat ze zo trots zijn op zichzelf dat ze graag een merkje willen dragen. Ik vermoed dat ze dan een lichte voorkeur hebben voor iets om de arm ipv iets op de revers. Hm, nu ik dit zo opschrijf gaan er allerlei andere gedachten door me heen. Wat voor groet gaat Geert nu eigenlijk voor zichzelf verzinnen? En is het gebruik ervan dan vrijwillig en mag je die ook gebruiken naar anderen van dezelfde partij?

  Arme Mark! Eigenlijk was hij de winnaar, toch? En nu…

 10. Zover ik Marcial ken is hier een reden voor.
  Laat ik wel zeggen dat ik op dit soort sites de verwijzing naar bruin ten zeerste verwerp daar rood, lees je geschiedenisboeken, niet zo ver teug hoeft te gaan waarbij totalitaire regimes zoals STALIN miljoenen mensen de hongersnood heeft latensterven(OOO is ook niet waar??) maar dat terzijde.
  Er hebben miljoenen Nederlanders op Wilders gestemd en daar moet een SPer nog eens om komen!!!

 11. eh, ‘er hebben miljoenen op Wilders gestemd’ 💡 1 miljoen + 0,5 miljoen = 1,5 miljoen. Is één miljoen en een half miljoen. Is geen ‘miljoenen’. Maar ook dat zal wel niet waar zijn. 💡

 12. Er hebben geen miljoenen mensen op wilders gestemd. Maar slechts 1,5 miljoen zo ongeveer .
  Maar U bent van mening dat iemand iemand anders een kopstoot mag geven omdat ie mogelijk iets zei?
  Overigens haalde de SP bij de vorige verkiezingen meer stemmen dan de PVV nu heeft gedaan. Wilders bruinkrijserij heeft ze alleen mooi overschreeuwd.

 13. @23
  Ermm…de SP had 26 zetels bij de voorlaatste Kamerverkiezingen…..Desondanks werd die partij razendsnel uitgerangeerd door de PvdA die véél liever met Maxime en Jan-Peter in zee ging.
  Even afgezien daarvan: het aantal stemmers zegt geen bal. De nazi’s kregen in de jaren dertig in Duitsland ook miljoenen stemmen. Achteraf denk ik dat we wellicht moeten concluderen dat die kiezers zich toch een beetje vergist hebben, denk je ook niet?
  Nou ja: de geestverwanten van Mark en Maxime hadden destijds in Duitsland ook al geen enkele moeite een coalitie te vormen met de toenmalige geestverwanten van de Grote Blonde Leider.

 14. @ J. Smits Laat ik wel zeggen dat ik op dit soort sites de verwijzing naar bruin ten zeerste verwerp daar rood, lees je geschiedenisboeken, niet zo ver teug hoeft te gaan waarbij totalitaire regimes zoals STALIN miljoenen mensen de hongersnood heeft latensterven
  Het siert zg. `links’, nu dat er zonodig weer moet zijn van fascistoïde-xenofobische hysterici, dat `links’ in het Nederland van na `45 nooit een haatzaaiende volksmenner heeft voortgebracht, noch heeft getolereerd, een onderbuiks mens dat Nederland wilde zuiveren van smetten van ongewenste bevolkingsgroepen en andersdenkenden.
  En als dat zo was geweest, zou een dergelijke weerzinwekkend element zijn doorgespoeld door de plee van de Geschiedenis, zoals het lot zal zijn dat de moreel gedesintegreerde figuur Wilders is beschoren.

 15. @27,
  de SP had in 2007 vijfentwintig zetels, maar dat is er natuurlijk altijd nog een meer dan de Blonde Bouffe heeft

 16. Ah, ok. Ik wist dat het iets als 25, 26 zetels waren, maar ik was te lui om het exacte aantal even op te zoeken. I stand corrected.

 17. @23 Jack Smits (lekker origineel 🙂 )

  Naast de “miljoenen” die op Wilders zijn facistenpartij hebben gestemd, zijn er ook nog normale mensen in dit land. Normale mensen die hoe dan ook geweld niet goedkeuren, goedpraten of platlullen. Kijk bijvoorbeeld op de reacties op nu.nl

  Ik kon in één oogopslag in ieder geval een paar leuke reacties zien. Hieronder een paar ervan (het betere knip- en plakwerk van mij). Zo zie je maar dat niet alleen opperfacist op internet kan speuren en
  met knip- en plakwerk “vechten voor vrijheid”…… Voor pvv’ers hier; ik doel dus op “film” Fitna….

  Een bericht aan Mod: ik weet dat knip- en plakwerk niet toegestaan is maar wil niet dat deze (bijna komische) reacties de bezoekers hier ontgaan…… Evengoed mijn excuses voor het overtreden van de huisregels.

  Reacties op http://www.nu.nl:

  Laten we ze op een rij zetten:
  – Dion Grauss (mept z’n zwangere vriendin het ziekenhuis in, en bedreigt zijn schoonfamilie)
  – Hero Brinkman (wordt handtastelijk nadat hij geen bier meer krijgt, en gaat een onderhuurder met een klauwhamer te lijf)
  – Martin Bosma (wenst rode neuzen af te hakken)
  – Gidi Markuszower (loopt met een vuurwapen op zak)
  – Marcial Hernandez (deelt kopstoot uit)

  Melony van Hemert stond op de lijst als psychologe, bleek dat niet te zijn en een psychiatrisch verleden te hebben……..afgevoerd!

  Als je in Amsterdam met zo’n clubje en deze antecedenten een friettent probeert te openen krijg je al geen vergunning vanwege de wet BIBOB (teveel kans op betrokkenheid bij criminele activiteiten). En dat gaat het land meebesturen….

  Ze hebben de stadscommando’s bijna bij elkaar

  Proficiat voor de mensen die op deze losers hebben gestemd.

  Dit gedrag hoort bij fascisten!!

  EINDE REACTIES UIT NU.NL

 18. m.v.vliet Schreef:

  Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat

  Betreft dit opmerking de treinen die minderheden afvoerden naar concentratiekampen in de jaren 40 – vorige eeuw? Want dit lijkt zonder poespas de directe betekenis te zijn, toch?

 19. @jvdheuvel: reactie 33 is de presentatie van de heer H. Marcial op de site van de Tweede Kamer. Daarin legt ie netjes uit dat ie bij een meningsverschil accepteert dat je het niet altijd met elkaar eens kan zijn en ook niet hoeft te zijn. Hij praat een conflict graag uit, laat de ander in zijn waarde en schudt de hand. En -zoals het hoort- geeft ie bij het afscheid een vriendschappelijk kopstootje.

 20. Ram Schreef:

  Btw de PVV zou gisteren met een verklaring komen maar ik lees niets daarover

  Kom op, wat voor verklaring valt te verwachten vanuit een bende hufters met dubbele standaarden?

 21. PVV geeft geen verklaringen want ze snappen het zelf niet wat ze moeten verklaren. Ze roepen veel, maar verklaren niets.

 22. creepulbasher Schreef:

  je vodje bevat onwaarheden

  wow als dat geen bashen is … geef eens duidelijk aan waar die onwaarheden dan zijn , was het mischien dat Brinkman geen onderhuurder maar een onderaannemer met een klauwhamer te lijf ging ?? Tja dat maakt natuurlijk meteen het hele lijstje irrelevant ….

 23. Als ik Brinkman was dan pakte ik de volgende keer gewoon een kettingzaag dat schept duidelijkheid. Misschien snapt creepulbasher t dan ook.

Reacties zijn gesloten.