Wilders’ site is racistisch en wekt vals gevoel van politieke participatie

come-and-seepreview3AFA Nijmegen over de wat kost je buurman site;

Naast de inhoud van de site spreken ook de beelden op de site boekdelen. Op de site worden foto’s van niet-westerse allochtonen geplaatst waar hun gezicht onherkenbaar is gemaakt alsof het om criminelen gaat. De uitkomst van het onderzoek maakt niet meer uit, de PVV criminaliseert mensen hoe dan ook. Hiermee is ook de dubbele agenda van de PVV mee dan duidelijk. De PVV gaat met deze site wederom voorbij aan het feit dat de werkelijke waarde van mensen in de maatschappij niet in geld uit te drukken valt. Het uitgangspunt dat mensen niets meer dan potentiële kostenposten zijn is asociaal, het uitgangspunt dat niet-westerse allochtonen niets meer dan potentiële kostenposten zijn is daarnaast ook racistisch.

Kortom, de site is racistisch, stigmatiserend en wekt een vals gevoel van politieke participatie op waarmee de PVV haar ondemocratische karakter weet te verhullen. Want vergeet niet dat de PVV de partij is waar men alleen op kan stemmen, men geen lid van kan worden en waar men geen inspraak in heeft. (meer op AFAN)

5 gedachten over “Wilders’ site is racistisch en wekt vals gevoel van politieke participatie”

  1. Wat een gel*l zeg, “de waarde van een mens kan niet in geld iutgedrukt worden”…Waarom denk je dat die hordes analfabeten naar Holland komen afgezakt? Omdat ze zo graag molens en tulpen zien? Nee hoor, gewoon omdat je hier langs de kassa van de Ongelovigen kan voor gratis geld, én om en passant via het fokprogramma voor Allah Holland voor de Islam te claimen. Het is hoog tijd dat Wilders ervoor zorgt dat de mensen kunnen zeggen “dat pikken we niet langer!” .Niks racistisch, gewoon gezond verstand én een beetje nationale trots maar ja dat is voor linksen een vies woord, die lopen liever achter die achterlijke moslims aan.

  2. Het wordt hoog tijd dat we dat Volksempfinden terug als een positief gegeven gaan zien. De meeste Europeanen zijn Islam en moslims spuugzat dus is t toch maar een democratisch gegeven om daar rekening mee te houden? Wat denk je dat er met de Ongelovigen gaat gebeuren zodra de zich als ongedierte voortplantende achterlijke moslims het hier voor het zeggen krijgen? Heb je dan liever dat een Empfinden gebaseerd op het walgelijke middeleeuwse analfabetenboekje de Koran hier de dienst gaat uitmaken?
    Mensen als Milosevic, Karadcic e, Mladic zouden we moeten eren en navolgen ipv ze te vervolgen.

  3. Het Gesundes Volksempfinden heeft wat aan populariteit verloren midden vorige eeuw.

    De oorlogsmisdadigers die jij noemt worden m.i. volkomen terecht vervolgd.

  4. Nog afgezien dat Milosevic en co zouden moeten geëerd worden als Europese patriotten heeft zelfs dat infame moslimtribunaal in Den Haag die aanklacht van “oorlogsmisdaden” die jij zo maar eventjes los it de mouw schudt kunnen hard maken. Mladic en Karadzic deden wat elke Europeaan zou moeten doen, in de Balkan of waar dan ook strijden tegen de moslims.

Reacties zijn gesloten.