19 gedachten over “Deze foto SCHREEUWT om een fotofuck”

 1. Jakkes, het hele optreden van Eurlings op het congres was om van te kotsen. Het leek wel alsof hij Verhagens kont aan het likken was, ik durf te wedden dat hij dat achteraf ook daadwerkelijk heeft gedaan achter de schermen.

 2. 😥 foto 😥 , passend bij Eurlings bruine Tirade!

  Ballin zei op Buitenhof dat de woede op hem gericht was, Eurlings en hij zouden eerder een ”intens” gesprek hebben gehad.’
  Zie verder:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1425426.ece/Hirsch_Ballin_CDA_kan_niet_om_dissidenten_heen

  Het zou allemaal niet meer kloppen, informateur zou terug moeten naar HM, officieel gedoog akkoord SGP voor een ”stabiele” formatie
  Ik had zelf trouwens ook al uitgerekend, knap he 😛 , dat er na zaterdag 7 CdA anti Bruin 1 volksvertegenwoordigers horen te zijn.
  Ballin zal weten hoe zich dit tot ons staatsrecht en formaties verhoudt en/of hoe Verhagen hier weer onderuit gaat komen.
  Een Klink 😈 behandeling door Donner van Sociale 😈 Zaken van Ferrier en Koppejan kan niet meer 😎 .

 3. Is er ook een foto van die CdA moslim Turk manupilator, perfect geregisseerd om aan het eind de zielen aan te spreken: Laat mij als jullie moslim volksvertegenwoordiger niet alleen staan 😥 stem voor 😥 !

 4. Als steuner van de Moslim haat mag ik voorzitter zijn van de Joodse Moslim Raad

 5. @4

  Ha ha ha, ik ook niet, helemaal fout zo!
  Maar je weet maar nooit tot welke creativeit deze foto in combinatie met bv. shots van directe politieke omgeving ter plaatse verder leidt..

 6. Mijn eigen analyse was dat het CDA zoveel stemmen in Limburg had verloren, omdat de partij geen stemmagneten als Eurlings en Leers had ingezet. Op het CDA-congres bleek dat Leers hunkert naar een ministerszetel en dan Eurlings in aanbidding leeft voor zijn grote leider en mede-Limburger Verhagen. Nu blijkt dat de weggelopen Limburgers de tijdgeest in het CDA op 9 juni uistekend aanvoelden: ze konden net zo goed op de PVV stemmen.

 7. Het treurigste van alles is dat de achter gelegen provincies die aan het haags infuus liggen, waaronder Limburg, opnieuw geen terechte eigen economisch socialale aandacht in het regeer gedoog krijgen.
  Net zo min als specifieke gemeentes en wijken waar burger immigratie burger problemen dominant zijn dit krijgen.
  Dati Wilders nul ware zorg en aandacht voor de Haagse aandacht voor onze provincies en verdere clusters van zijn ontevrede PVV’ers in het akkoord heeft gekregen, is geen nieuws maar een grote gedoog schande.
  De voorafgaande regeringen gingen hem voor.

 8. katja Schreef:

  Ballin zei op Buitenhof dat de woede op hem gericht was, Eurlings en hij zouden eerder een ”intens” gesprek hebben gehad.’

  Ben benieuwd naar wat voor “intens” gesprek mogelijk zou zijn met zo’n bruin gladjanus?

 9. Nou, eh ik vind het wel mooi om de fusie van de PVV-CDA weer te geven. Foto van CDA en tekst van voorloper PVV: At your services. 😆

 10. heb er ook nog een voor een fusiebeeld van PVV en VVD 😈 foto Rutjes met wijzende, priemende vinger en dan ook tekst van PUM: Let op mijn woorden, ik word de volgende minister president van dit land (of was het van Nederland?).

Reacties zijn gesloten.