Hoe bewijst een asielzoeker dat hij homo is?

Dat onze Judeo-Christelijke civilisatie eigenlijk altijd al Als Enige De Ware Beschermer Des Homo’s was en dat we deze zielige homo’s met name moeten beschermen tegen de Muzelmaanse Horden wordt maar weer eens stevig onderbouwd met de feiten. Zie bijvoorbeeld hier: de anti-homo wetten en heksenjacht in Uganda. Weliswaar bestaat de Ugandese bevolking voor 84 % uit christenen, maar dat mag de pret niet drukken. Ben je homo in Uganda dan kun je daar levenslang voor krijgen. Ze wilden eerst doodstraf doen maar daar hebben ze om onbekende redenen toch maar vanaf gezien.

Ik heb ook nog ergens gelezen dat deze wet mede tot stand is gekomen door Amerikaanse reli-fanaten maar dat linkje ben ik even kwijt en ik ben te lui om te zoeken.

Maar goed, Fred Teeven (Firma List & Bedrog) is niet al te super-intelligent maar kan zich van zijn vrijage met de PVV nog goed herinneren dat Opkomen Voor Homo’s echt super-belangrijk is. Wat Fred dan vergeten is, is dat dat Opkomen Voor Homo’s alleen van belang is wanneer hun rechten worden bedreigd door moslims. Anders telt het niet. Rutte heeft dat bijvoorbeeld beter begrepen, kijk hoe die dat oplost met Poetin. Rutte: “homorechten zijn voor ons heel belangrijk”. Poetin: “laten we lekker gaan schaatsen, ook belangrijk”.

Maar ik dwaal af.

Opkomen voor Ugandese homo’s hoe doe je dat? Nou die neem je op. In je warme gastvrije midden. En dat heeft Fred nu dus “geregeld”. Samen met België. Het wachten is nu op een tsunami van Ugandese Homo’s naar België en Nederland. In Nederland schijnt iets van 1 op de 14 mensen een homo te zijn. We hebben geen gegevens waaruit blijkt dat het in Uganda anders is. In Uganda wonen 36 miljoen mensen. 2,5 miljoen daarvan kunnen vanaf nu dus kiezen: levenslang in een Ugandese kerker, of naar België of Nederland komen op een ticket van Teeven.

Nee hoor, ik overdrijf. Niet alle homo’s kunnen komen, alleen de mensen die kunnen aantonen dat ze homo zijn kunnen komen. Maar hoe bewijst iemand eigenlijk dat ie een homo is?

Hoe diep moet je iemand in de ogen kijken, hoe goed moet je wikken en wegen, hoe tactisch moet je een case bestuderen, welke strikvragen ga je stellen, hoe ga je je gelukszoeker observeren, alvorens hem de Green Card voor homo-paradijs Nederland te overhandigen?

Daar was ik dus ook wel nieuwsgierig naar. Ik dacht een artikel gevonden te hebben maar net toen ik bij de smeuïge details dacht te zijn aangeland begonnen de lettertjes te vervagen en bleek het weer zo’n schooierig betaalartikel te zijn. Voor de betalende kranten-lezende elite. Dezelfde elite die er vast wel voor zal zorgen dat er hier geen honderdduizenden gaye Ugandezen binnen kunnen komen. Enfin, kijk zelf.

11 gedachten over “Hoe bewijst een asielzoeker dat hij homo is?”

 1. Jullie moeten eens kijken op die ranzige site van die racistische hufteromroep van Jan Bennink (u weet wel: die weerloze mensen met roze kabouter Plop microfoons en camera’s het ziekenhuis inwerken en vervolgens te schijterig zijn om zelfs maar iéts van excuus aan te bieden). Zorg er wel voor dat je een sterke maag hebt….

 2. “In de zaak van een drietal asielzoekers uit Gambia, Afghanistan en Uganda, die zeggen homoseksueel te zijn en die claimen dat ze gevaar lopen als ze teruggestuurd worden naar hun land van herkomst, is dat een probleem. Staatssecretaris van Justitie, Fred Teeven, gelooft hen niet en denkt dat de asielzoekers hun seksuele voorkeur fingeren om maar hier te mogen blijven.”
  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/03/20/raad-van-state-vraagt-europa-om-hulp-hoe-weet-je-of-iemand-homo-is/

 3. Dit kan echt niet. Hoe haalt Teeven het in z’n bolle hoofd? Geen ene asielzoeker erbij! En dan ook nog uit het buitenland.

 4. Dat is Freddy T’s toneelstukje. Ruimhartig ZEGGEN dat je graag homo’s uit Oeganda opneemt, maar door het niet aan kunnen tonen van homoseksualiteit (hoe ook, ter plaatse de beoordelingsambtenaar in de reet nemen, soms?) deze mensen niet toelaten. Mooie publicitaire puntjes bij de verschillende belangengroepen, iedereen tevreden, behalve de asielzoekende homo’s die flux opgesloten worden, in afwachting van de door de KLM doorgevoerde deportatie.

 5. Teeven spreekt met dubbele tong. Aan de ene kant regelt hij razzia’s en invallen tegen het Europese verdrag voor de rechten van de Mens, aan de andere kant wil hij nu Ugandese LGBT’ers helpen. Dit strookt niet met zijn beleid en is symboolpolitiek.

 6. Als ik het goed gelezen heb vindt Schreibtschmörder Teeven die wet in Oeganda ‘draconisch’.
  M.a.w. hij is niet tegen het trachten te verbieden van een seksuele geaardheid die hij maar niks vindt en het vervolgen en van overheidswege terroriseren van mensen die homoseksueel zijn, nee, hij vindt het slechts ‘draconisch.

 7. @K ’t Jong, 1 op 14 mensen in Nederland zou homo zijn. Overigens de uitdrukking gay-zijn vind ik prettiger dan homo, maar het zou weer aan mij liggen.

  We hebben tegenwoordig Staatsecretarissen, Ministers, mogelijk Premier, Senatoren enz. die allemaal openlijk gay zouden zijn.

  Mijns inziens, verbeter me indien ik fout zit, zijn 1 op de 14 mensen in Nederland ook van allochtone komaf.
  Die zijn ook allemaal openlijk allochtoon, qua kleur, gedrag enz.
  Hoe komt het dan dat de allochtonen zo erg weinig, uiterst weinig op die bovengenoemde posten Staatsecretaris, Ministers, mogelijk Premier, Senatoren gerepresenteerd zijn?

  Zouden we in onze gidsland Nederland hiermee in staat zijn om aan de hele wereld aan te tonnen dat allochtonen/buitenlanders principieel uiterst dom en onderontwikkeld zijn waardoor ze in onze land maar nooit, echt nooit in staat zouden zijn dergelijke functies te vervullen?

  Nederland gidsland weer?

 8. Pingback: Raad van State fluit Dijkhoff terug inzake asielzoekende homo’s | Krapuul

Reacties zijn gesloten.