“Getuigen vóór Wilders zijn amateurs”

De zogenaamde ’gerenommeerde deskundigen’ die voor Wilders schriftelijk getuigen en zijn angstige visie op de islam ondersteunen, kunnen de kwaliteitstoets niet doorstaan. Dat liet de gerenommeerde islamexpert professor John Esposito (foto) van de Georgetown University in Washington aan de redactie van Bruggenbouwers weten vanuit Madrid waar hij de Aspen Ministersconferentie bijwoont over moslims in Amerika en Europa. (Bruggenbouwers)

3 gedachten over ““Getuigen vóór Wilders zijn amateurs””

 1. Het volgende zin zegt alles over de deskundigheid van Wilders en zijn apologeten:

  “Nu worden alleen zogenaamde ‘experts’ gehoord die door de gevestigde islamwetenschap niet erkend worden, en onder dezelfde islamfobie lijden als Wilders. Ook zij kunnen geen onderscheid maken tussen extremistische terroristen aan de ene kant en de vreedzame islam van de overgrote meerderheid van moslims aan de andere kant. Door alleen deze amateurs en geen gerenommeerde experts uit Nederland of de VS te horen, brengt de rechtbank zowel de rechtsprocedure als de wetenschap in diskrediet.”

  Wie gaat het witz over de kennisland weer gaan vertellen?

 2. Mag ik de onbevooroordeelde lezer vragen om bovenstaande link (Bruggenbouwers) aan te klikken, en dan de link te lezen, waarnaar Niko verwijst. Wellicht dat U dan toch een enigszins evenwichtiger kijk krijgt op deze “gerenommeerde islamexpert” John Esposito. Kijk ook eens op de website van diens eigen club, en lees daar dat financiering door Saudi (bijv. de royale gift van 20 mio) de kurk is, waar hij op drijft.

 3. janjan Schreef:

  en lees daar dat financiering door Saudi (bijv. de royale gift van 20 mio) de kurk is, waar hij op drijft.

  Tenmniste geeft hij openheid van de financiering terwijl we nog niet weten welke geld is Hurt aan het witwassen?

Reacties zijn gesloten.