Den Haag krijgt lokagenten en spermalampen

happyendDe Doubletstraat is een van de straten in Den Haag waar u een massage kunt krijgen met een “gelukkig einde”.  Prostituees mogen niet meer op straat lopen en zijn daarom naar binnen verhuisd. Lekker warm naast de kachel, groot gelijk, zou ik ook doen. Rond 1900 was er een tippelzone rond het Binnenhof maar die moest, omdat de politiek netjes was geworden, onmiddelijk weg. In de Doubletstraat worden regelmatig razzia’s gehouden, bekijk hier voor de gein de fotoserie eens, het lijkt er wel oorlog.

Er verschenen gewichtige dikke rapporten over de straat waaronder deze: “Doubletstraat sluiten? Een onderzoek naar de seksuele dienstverleningsbranche in Den Haag”, hier als.pdf te downloaden. De vrouwen zelf vinden het daar prima, voelen zich er veilig en er is sociale controle.

ChristenUnie-SGP, CDA en VVD in de stad willen nu de sluiting van de Doubletstraat. Partijen vol met mensen van onbesproken gedrag zoals u begrijpt, die dat zo rond de verkiezingen nog eens graag extra benadrukken. De ChristenUnie-SGP wil lokagenten inzetten om de prostituees te ontmaskeren. Juist, we zijn er weer. Niet de eventuele vrouwenhandelaren moeten worden gepakt, daar gaat het immers helemaal niet om,  maar de dames zelf zijn Het Grote Kwaad.

Lokagent is een leuke baan, bij de politie staan ze in de rij om mee te mogen doen. Gratis een massage en maar afwachten of de dame verder wil gaan. Heerlijke spanning met een woeste ontmaskering als hoogtepunt. Uiteraard alles in het belang van de fatsoenlijke brave burgers, dat begrijpt u, de zedige bromsnor zou daar anders natuurlijk nóóit komen.

Bart van Kent van de SP denkt dat spermalampen beter werken. Ik had nog nooit van van zo’n ding gehoord, maar ze bestaan echt. Er komen onderzoekers van het Het Nederlands Forensisch Instituut in zo’n salon  de hele boel besnuffelen en vinden dan direct met hun lampen alle verdachte sporen.

Irene van Geest van D66 twijfelt aan allebei. “Hoe bewijs je dat iemand die een happy end toezegt het ook gaat doen?”

Juist, dat laatste snijdt wél hout, beloofd is beloofd.

6 gedachten over “Den Haag krijgt lokagenten en spermalampen”

 1. Wordt het niet eens tijd dat de hooggeplaatste welke Blonde Dolly heeft vermoord naar goed christelijk gebruik eens bekend? Of gaat de moraliteit van de hoogmogenden niet zover? Ja, ik weet het. De vraag stellen is hem beantwoorden.

 2. Er zijn in Den Haag nu reeds 9 Chinese massagesalons gesloten, nadat er spermasporen waren aangetroffen. De sluiting is voor de meeste salons tijdelijk, maar in sommige gevallen definitief.
  Kennelijk heeft nog niemand er zich mee bezig gehouden, hoe deze sporen daar zijn gekomen of zijn ontstaan.
  Men gaat er maar vanuit dat dit het gevolg is van (illegale) seksuele dienstverlening.
  Een prostituant die zich na een bezoek aan de Doubletstraat laat masseren in een massagesalon (een groot aantal Chinese Massagesalons bevinden zich niet ver van de Doubletstraat) kan er debet aan zijn dat de salon op last van de overheid wordt gesloten, want hij laat op zeker sporen na.
  Wat te denken van heren die spontaan in een Chinese massagesalon tot een orgasme komen of wellicht de hand aan zichzelf slaan?
  Overzicht Chinese massagsalons in Den Haag: http://www.massage-maps.nl/maps/massagesalons-regio-den-haag/

 3. Raar,vrouwenrechten waren eerst zo dat vrouwen abortus mochten plegen,vrouwenrechten waren dat ze niet meer achter het fornuis hoefden maar bloot op de buis of overal nietsverhullende lingeriewinkels in de straten,de islam zou tegen vrouwen zijn en daardoor werden vrouwen gepusht om nog uitdagender en schaamteloze hun hele hebben en houwen aan iedereen te showen,vrouwen mochten niet meer onderdrukt seksueel worden en mochten alles doen en kregen voorrang om hun lichaam en seksualiteit overal te verwezenlijken!
  Maar waarom mogen ze dan hun lichamen niet gebruiken voor betaalde seks?is dit geen vrouwenrechten hóe en waaróm zij hun eigen vagina en en robuuste willen gebruiken?wie bepaalt dat vrouwen hun vagina en robuuste niet zelf mogen beheren en ermee doen wat zij willen?
  Straks krijgen moslims weer de schuld.

 4. Wat ik ziek vind aan het beleid van de laatste jaren, is de “redenatie”: Die vrouwen worden onderdrukt, dus gaan wij ze vervolgen. Pooiers? Veel minder belangrijk. Misschien omdat het ondernemers zijn? Vond die gelinkte fotoserie trouwens best shockerend.

 5. “De ChristenUnie-SGP wil lokagenten inzetten om de prostituees te ontmaskeren. ”

  Wat een verkwisting van ‘blauw op straat’.

  Die gristelijken hoeven enkel maar bij hun achterban te vragen welke dames licht van zeden zijn. Appeltje eitje.

 6. Een spermalamp is gewoon een blacklight lamp waarmee sperma wit oplicht.

  Waarom denk je dat vele disco’s ze in de jaren 80 hadden ?

Reacties zijn gesloten.