Wilders wil alle Marokkanen uit NL schoppen

Geert Wilders, Grote Lijder van de proleten bij de PVV, wordt vaak verdedigd door hetzij achterlijke dwaallichten, hetzij leugenachtige wezens, daar ben ik nog niet uit, die beweren dat het Wilders alleen om criminele Marokkanen te doen is, als hij weer eens loopt te schuimbekken.

Zie bv onderstaande reactie van een bekende reaguurder in de diverse rabiaatrechtse riolen:
suikerbuikdds

Er zijn zelfs stupide idioten die denken dat het Wilders gaat om “religiekritiek”, met name bij het openbaar ministerie heeft men daar last van.

Maar wanneer je het ranzig stuk schorem in bijgaand filmpje eens goed beluistert, dan kun toch duidelijk horen dat hij het liefst alle Marokkanen het vliegtuig in zou willen schoppen.

Hij blijft namelijk herhalen “hoe minder Marokkanen hoe beter”. Ook wanneer de interviewer zegt “dat is geen nieuws, u bedoelt de criminele Marokkanen en dat vindt de PVV al jaren”, herhaalt Wilders “hoe minder Marokkanen hoe beter”.

Wanneer je “hoe minder Marokkanen hoe beter” zegt, dan bedoel je eigenlijk dat de optimale hoeveelheid Marokkanen in Nederland 0 is. Ik kan u dat wel voorrekenen, immers 100 is minder dan 1000 en 1 is minder dan 100 en 0 is minder dan 1. Volgens Wilders is 0 dus de optimale hoeveelheid Marokkanen in Nederland.

Hij zegt ook nog dat hij ze het land uit wil schoppen. Als hij het schoppen alleen in petto heeft voor criminele Marokkanen en de rest van de Marokkanen op een humanere wijze wil doen vertrekken dan klopt de titel van dit artikel niet, maar aangezien hij zelf pertinent het onderscheid tussen goeie en slechte Marokkanen weigert te maken, laat ik de titel maar zo.

Geert Wilders belooft zijn aanhang en vergelijkbare idioten dus een etnische zuivering met als eindresultaat 0 Marokkanen in Nederland. Die gaat hopelijk niet gebeuren, of onze “volksvertegenwoordigers” moeten nog verder opschuiven richting barbarij dan waar ze zich nu al bevinden.

41 gedachten over “Wilders wil alle Marokkanen uit NL schoppen”

 1. Ik vraag me af welke redenen het OM zou aanvoeren om hem nu weer niet te willen veroordelen als iemand hierom een rechtszaak aan zou spannen.

 2. Ik hoor net van hem dat uitkeringsafhankelijkheid ook een reden is om mensen het land uit te zetten. Dat betekent dat ik me serieus zorgen moet maken om allerlei mensen die ik ken, zoals mijn moeder. ( AOW is ook een uitkering )

  Ik denk dat ik nog maar eens een “onaanvaardbare vieze uitspraak” moet doen.
  We leven in een vrij land.
  En ik mag een stemadvies geven.

 3. Het wordt wel gevaarlijk zeg,Wilders is nu al de machtigste persoon achter de schermen,niemand durft hem tegen te spreken.
  Hij weet dit natuurlijk dat zijn plannen ook doorgang zullen krijgen,echt erg man kan je de politie niet meer bellen als straks knokploegen op straat allochtonen aanvallen want ze weten dat het toch mag van Wilders,en stel voor de politie mag dan allochtonen niet beschermen enzo heel gevaarlijk toekomstbeeld

 4. @knustelsmurf:
  AOW is idd ook een uitkering en er is door de huidige AOWers dik voor betaald. Mijn moeder heeft zelfs jaren “ingekocht” toen ze in NL ging wonen (om voor mijn kinderen te helpen zorgen, zodat ik full-time kon werken).
  De inkoopsom in 1973 bedroeg 20.000 gulden: ik vond het toen zonde van haar geld, maar inmiddels vangt ze al 30 jaar AOW (ze is 95).
  Chloorkuif hoeft haar niet meer te laten uitzetten, ze is al geremigreerd.
  Kan hij jouw moeder wèl uitzetten? Zo ja: begin samen met haar een “plan B” op te stellen.

 5. @natte neel:
  Ik vind het ook doodeng. Als ik 2 dagen geen mail krijg van mijn kinderen in NL, pak ik de telefoon.
  We zijn aan het sparen om hen hierheen te halen, maar het blijft niet alleen bij 10 vliegtickets (inclusief partners van beide kinderen en ook van 2 volwassen kleinzoons). Werkgelegenheid is hier even beroerd als in NL en mijn kleinzoons willen graag eerst hun studie afmaken. Maar straks zitten ze wel in oorlogsgebied.

 6. Niet alle. Alleen die diegen die zich misdragen. Zoals meervoudige berovingen. Het jarenlang treiteren van homo’s, intimideren van buurtbewoners. Marokkaanse knokploegen die s’avonds willekeurige mensen in elkaar trapppen. etc. etc. Maar waag er niets over te zeggen, want dan ben je een racist. Vanaf NU niet meer. NIET MEER! NOOIT MEER!

 7. Hé geertje wat gaan we doen met al die blanke duindorpers die jarenlang een huis dat aan mensen met een kleurtje werd toegewezen in hun wijk vernielde .. Nou is Spaans daar een veel voorkomende naam , dus maar naar spanje uitzetten ??

 8. Het woordje “wat” is uit zuiver juridische overwegingen in het mond van Wilders geplaatst omdat de logica van minder in deze uitspraak is onomstotelijk door K. ‘T jong bewezen.

  Nederland heeft tig internationale verdragen getekend en zou moeten zorgen dat er de mensen rechten worden nageleefd en figuren die de sociale orde en rust van Nederland bewust willen verstoren worden erop gewezen.

  Dit gebeurt nog noet omdat degene die aan de stuurwiel van Nederland zitten zijn er ook op de fascistische toer toe.
  Vergeet niet dat Bolkestein nadat hij bij de geheime diensten gewerkt heeft, deed Wilders lanceren.

  Le Roi Danse, lees je dat? Wat is je oplossing?

 9. Aan de hand van de internationale verdragen en eigen Grondwet zou de OM, indien integriteit aanwezig, allang over deze uitspraak een onderzoek moeten starten en maatregelen tegen Wilders/PVV nemen om de sociale rust in Nederland te doen waarborgen.

  Maar. Ja, verdomd etnisch reflex, hè?

 10. @Geert Wilders

  Jij bent helemaal geen racist. Jij bent gewoon een gore nazi, een Adolf Hitler kloon!

 11. @ Geert Wilders wat ga je doen aan al die Banksters en hun rechtse hobby’s die ons land aan de rand van de afgrond brengen ? Oh nee dat zijn je VVD vrienden met bloed aan hun handen door onze eigen jongens en meisje in een ver land dood te laten gaan op bermbommen. En ze vermoorden bejaarden met hun endlosungs plannen in de zorg. OOK JOUW OPA EN OMA DUS.

  Die buitenlanders hebben we met name te danken aan het CDA en VVD voor eigen belang hier gehaald en jouw geliefde roomblanke Nederlander kan de laan uit.

  EENS EEN SPIEGEL VOORHOUDEN ZAL JE NIET MISSTAAN.

  Die blanke VVD graaiers doen dit land meer schade toe dan wat van die straat schoffies. En wat van vind je van die blanke voetbal hooligans die elke keer een binnenstad vernielen omdat ze verloren hebben ? Veelal PVV stemmers met een laag IQ.

  NET ZO FOUT MAG IK HOPEN ZO NIET FUCK OFF!

 12. @GeertWilders = “een van de grootste leugenaars en bedriegers van Den Haag”
  De nuancering dat het alleen over zich misdragende Marokkanen gaat komt te laat.
  (en is uiteraard niet gemeend, weer een leugen)

 13. Ja het is stuitend.
  Dat in ons Nederland een westers ontwikkeld land,waar een verschrikkelijke oorlog heeft gewoed,met een zeer wrange nasleep.
  We herdenken de doden op vier mei,we vieren op vijf mei bevrijdingsactie,we hebben het Anne Frank huis als museum bekend bij velen,de vele Anne Frank theateruitvoeringen,de diverse gedenktekens in het land,op scholen worden kinderen bijgeleerd over het oorlogsverleden,kransleggingen door politici en statshoofd.

  Hoe is het mogelijk dat júist in dit land zulke werkelijk verschrikkelijke en weerzinwekkende politici en bewegingen gewoon mogen regeren en leden werven en zelfs kabinetten gedogen,na alles wat ik hierboven vermeld?

  Werkelijk hypocrisie ten top,kransen leggen,Anne Frank films,4 en 5 mei herdenken….en dan gewoon een verschrikkelijke beweging die dit zegt,roept,propagandeert,stemmen ervoor trekt,en door hogerhand het hand boven het hoofd gehouden wordt..inhemelsnaam hoe kan dit en waarom??

  Daarom met deze ontwikkelingen en dat PVV stede groter en machtiger wordt en onschendbaar en gewoon in de samenleving is ingeburgerd en politici deze ook als gelijkwaardig partij zien,en deze steeds meer invloed en politici aan hun zijde krijgen,is het wel denkbaar dat allochtonen en autochtonen die tegen hen zijn wél koffers en wat spaargeld moeten achterhouden,ook alvast rondkijken voor kustplaatsen en schuilhoeken voor je het weet kan je niet meer weg,het is raadzaam om heel goed de nieuwsberichten en ontwikkelingen rondom verkiezingen in de gaten te houden.

  Want het gaat best rap snel,

 14. De mensen hadden vroeger geen internet,en je had de radio wel die werd ingevorderd.
  Toen kon men niet meteen van te voren zien wat er al sluipend gaande was in het begin zo rond 1929 dat ging jaren duren tot de climax…men werd overrompelt,maar nu kunnen we gewoon zien!!! Dat er wéér ellende op komst is..Nu kan men hogelijk vluchten of schuilplaatsen regelen en geld om reiskosten te betalen..erg hoor en binnenkort is het weer 4 mei

 15. Ik hoop dat ons koningshuis hiervoor een stokje zal steken,daar heb ik wel vertrouwen in
  En een paar nog weldenkende politici die toch zich indenken en en inzien dat zoiets als een PVV niet thuishoort in een beschaaft Europees land,en eindelijk eens durf en moed tonen om ons geluk en vrijheid te beschermen daar hebben de ouderen voor gevochten toen om de vrijheid die we nu hebben en willen behouden te waarborgen.

 16. @GW:
  Jij beweert “alleen Marokkanen die zich misdragen” te willen deporteren?
  Volgens mij ben jij een geniepige leugenaar die de volgende “salami-taktiek” beoefent:
  1. je gaat eerst iedere Marokkaan die de een of andere wet overtreedt uitzetten
  2. daarna de familieleden van de onder 1 genoemden (omdat die hun zoon/broer/neef/zwager etc. er niet van hebben weerhouden de wet te overtreden).
  3. Daarna geef je het Moslim geloof de schuld van punt 1 en 2 en maak je overige moslims het leven zuur; indien ze dan niet vrijwillig vertrekken, deporteer jij ze alsnog.
  4. De Antillianen en Arubanen, die inmiddels door je vriendje Bosman zijn “voorgebakken”, worden daarna gedeporteerd, te beginnen met degenen die hun baan kwijtraken en daardoor op een uitkering zijn aangewezen en degenen die “de wet overtreden”, al zou het maar een parkeerboete betreffen.
  5. Ergens tussen de bedrijven door pest je mensen uit Midden- en Oosteuropese landen er even uit (mogelijk met uitzondering van 1 Hongaarse mevrouw, die als alibi-MOElander mag blijven).
  6. Asielzoekers worden door je vriendje Teeven onschadelijk gemaakt: delegeren is ook een kunst.
  7. De Surinamers bewaar je voor het laatst (met name de Hindustanen), want die heb je nog even nodig als alibi-allochtonen om hen tegen de bovenvermelde bevolkingsgroepen op te zetten.

  De mensen van Indische afkomst laat je ongemoeid, want ma en je kroepoek-bakkende tantes hebben het al moeilijk genoeg: afkomstig uit een land waar ze “blanker” waren dan 90% van de bevolking, zijn ze op schokkende wijze terechtgekomen in een maatschappij, waar ze meer gepigmenteerd waren dan 80% van de bevolking, met alle bijbehorende frustraties tot in de generatie ná hen!
  Maar misschien heeft Krisztina nog tijd om een agentschapje in blondeermiddel, blauwe contactlenzen en huidbleekmiddelen te beginnen?

  Ik ben van mening dat jij een racist van het ergste soort èn een Nazi bent.
  Probeer mij maar te vervolgen: ik woon niet in Nederland.

 17. GW is hem al weer gesmeerd. Zo doen die domoren dat. Even wat oneliners posten, leugens en geschiedsvervalsing en dan niet meer reageren.

  Als er echt inhoud aan te pas komt dan druipen ze af. GW en dat soort types houden zichzelf nooit een spiegel voor. Alles wat niet blank, rijk of rechts is is gek. Ze komen zichzelf nog wel tegen als er een PVV, VVD, Gristen griezel kabinet zit. Dan gaan de oogjes open. Moeten wel wat bejaarden en gehandicapten voor sneuvelen en 4 x zoveel mensen zonder werk komen te zitten.

  Feiten dat boeit ze geen fuck …… rechtse hobby’s zijn ook de spindoctor, de lobby en propaganda.

 18. @ Cornelis

  Ben niet helemaal onder de indruk.

  Ben zelf niet zo weg van hoofdbedekking voor vrouwen. Religie is en blijft een rechtse hobby. De wereld was plat volgens hen.

  Nee dat iemand een hoofddoek mag dragen moet kunnen. En men moet van buitenaf geen pressie uitoefenen omdat gebleken is dat ze dan juist naar dat ding grijpen en het gaan dragen als een geuzendaad. Help die vrouwen op een andere manier te liberaliseren en geef ze de ruimte. Wie er dan nog een wil dragen moet het zelf weten en moet dat ook gewoon kunnen blijven doen. Diegene die het niet meer willen prima hang het ding in de wilgen.

  Die jongen moet je ook vragen hoe hij het vind dat best wat Marokkanen jongens dingen doen die hun hele groep in een kwaad daglicht stelt. Ze geven daarmee de PVV ongewild munitie. Daar ben ik ook benieuwd naar. Zoals Geertje Wilders eens iets moet zeggen over die smerige veelal blanke bankiers die ons land echt slopen. Bijstandsmoeders die bijklussen is een centen kwestie vergeleken bij die graaiers in de top waardoor miljarden verdampen.

 19. Leon, ik vind het moedig dat dat jochie überhaupt wat heeft durven vragen. Hij was zichtbaar onder de indruk van het gebeuren.
  Volgens mij is de hoofddoek-kwestie een van de minst door “ons westerlingen” begrepen dingen. Zo heeft het al dan niet dragen van zo’n ding weinig te maken met liberalisme, vrouwenemancipatie, onderdrukking, graad van religieusiteit, etc. Het zal best wel eens voorkomen dat een vrouw gedwongen wordt een hoofddoek te dragen (in welke mate worden “westerse” vrouwen niet gedwongen zich bloot te geven?), maar in de allermeeste gevallen heeft het meer te maken met persoonlijke opvattingen over religie en vrouwelijke identiteit. Niet alleen bij moslima’s overigens.
  Een vrouw met een hoofddoek wil heur haar niet in het openbaar laten zien. De motivatie daarvoor is de hare. Volgens mij is Al Bakrastani van ons het meest vertrouwd met de islam, misschien kan hij, of zijn vrouw, zo hij in deze gelukkige omstand mag zijn, sein (ihr) Senf dazu geben.
  Ik trek een parallel: vele dikke mensen tonen hun lichaam niet graag. Waarom niet en welke kleren mogen ze aantrekken?

 20. Valt u allen ook op dat die hele GW niet meer meedoet. Dat heeft ie nooit gedaan overigens zo verblind door zijn leugens. Maar totaal niks inhoudelijks meebrengen. Draaien en liegen.

  Over milieu heeft hij geen mening. Over de graaikoning ook niet. Want dat boeit hem niks en de graaikoning is zijn vrind “denkt ie” het is immers een rechtse hobby en daar is niks mis mee toch ?

  @ Cornelis

  Ik geef je gelijk dat het hoofddoeken gebeuren niet begrepen wordt. En wij hebben de biblebelt en in Israel hebben orthodox joodse vrouwen ook hoofdbedekkingen. Daar hoor je die Wilders en zijn gluip tuig niet over. Nee want die doen niks fout en zijn zo aardig voor hun medemens.

 21. Joost
  Niemoller heeft twee weken geleden een gesprek gehad met Daniel Pipes en het gepubliceerd op zijn geflopte betaalsite de Nieuwe Realist.Daniel Pipes is een Amerikaanse historicus van joodse afkomst en runt ondermeer het Middle East Forum Education Fund.Niks bijzonders, zou je zeggen. Ware het niet dat dit Fund de kosten van het Wildersproces voor haar rekening heeft genomen. Want, zo zei Pipes openhartig, we financieren wetenschappers, activisten, politici en journalisten die zich bezig houden op ons terrein, het Midden Oosten en de islam.
  Goh, denk je dan, het Midden Oosten,de islam en wat komt er achteraan? Natuurlijk ! Israel.
  Waarom zouden alle bekende islamcritici in Amerika en Europa toch van joodse afkomst zijn? Zoals David Horowitz, Mark Steyn,Daniel Greenfeld, Pamela Geller, Michael Mannheimer, Michael Sturzenberger?
  Heb ik een aluhoedje op als ik zeg dat dit geen toeval is, maar een bewuste propagandamachine om de islam en moslims zwart af te schilderen.En Israel neer te zetten als het eerste stootblok van de Westerse beschaving in de strijd tegen de islam en moslims.De namen die ik boven noemde zijn vrienden van Geert Wilders. Ze zamelen geld voor hem in opdat onze Blondie in Nederland zijn strijd tegen islam en moslims voort kan zetten.
  Wilders heeft niks met Nederland,hij veinst het. Zijn sympathie en liefde liggen bij Israel en voor dat land voert hij zijn eigen vendetta tegen nu Marokkanen en straks Turken, Syriërs, Somaliërs en andere moslims.Wilders is een ordinaire landverrajer.

 22. Leon, bij orthodoxe joodse vrouwen gaat het nog een stapje verder, als zij trouwen moet hun haar eraf. De vrouwen kwamen met een oplossing, een pruik!. Ging lang goed tót dat de pruiken te mooi werden. Nu dragen deze vrouwen een hoofddoek over een pruik en geertje zou dat niet weten?

 23. @Nrosa: Nee joh, hun haar hoeft er niet af, maar ze moeten altijd hun hoofd bedekken (buitenshuis dan). Dat sommigen voor een pruik kozen (ipv een hoedje of hoofddoek), is misschien deels vanwege het gemak (je kan je dan immers nooit vergissen) maar het zal vast ook wel meegespeeld hebben dat je dan in sommige streken teveel opviel als zijnde ‘anders’, met alle gevolgen van dien. Als het aan Blonde Greet ligt krijg je weer zo’n ‘pruikentijd’.

 24. Alle gw bashers zijn stront mongolen. De deurne overvallers uiteraard marokkaanse ,zijn strontvliegen uit de aars van allah de niet bestaande

 25. @Kees Roze; ja en kruip met deze bijzonder waardevolle en vooral ook elquente bijdrage maar weer terug in het riool waar je thuishoort, nadat Wilders veroordeeld is en een vet strafblad heeft.

 26. Roze kees,
  Excuses van een demon zou ik niet accepteren,nogal ongeloofwaardig.
  En wat betreft deurne..helaas kunnen de overvallers niet vertellen hoe het er aan toe ging,misschien was het wel een afrekening,typisch dat de vrouw twee overvallers tegelijk doodschoot,niet verwonde maar dooodschoot.lijk me geen zachtaardig verkoopstertje meer een ma baker.
  Maarja roofovervallen keur ik af.
  Helaas zullen door de enorme steun van pvv aanhangers de juweliers niet vervolgd worden,de politie leek ook bang voor repressailes van het volk

 27. Die hele roofovervalcase smellss fishy.
  Waarom wrong de politie en korpschef zich in allerlei bochten om maar vooral de juweliers vrij te pleiten.
  Waarom schoten de overvallers niet terug
  Waarom kon de dochter wel naar buiten komen ongedeerd
  Waarom hebben de overvallers zelf niet gericht geschoten
  De juwelier had enkel een verwonding aan de hand
  Hoeveel schoten heeft de vrouw gelost
  Wanneer je onder schot staat,kan je zelf niet schieten en dan twee keer en dan ook nog dodelijk..
  Vreemd

 28. Ik kan dagen vertellen wat ik allemaal heb gezienvan crimi mocro,s.ze staan op eenzame hoogte toen satan het schorem schiep. Vr gr een niet wegkijker

 29. Wat bedoel je nu roze kees dat mocros op eenzame hoogte zouden hebben gestaan toen de pvv aanhang geschapen werd en verbannen uit de hemel?
  Ieder die zich metpvv inlaat heeft zijn haar ziel aan de duivel verkocht,en die verkoop zal hen geen voorspoed brengen.
  De duivel zal onherroepelijk de zielen laten weten wat hij ermee wil en dat is slechts verderf en verlies.

  Ik wist niet dat je zo religieus onderwezen zou zijn roze kees,dank voor detoelichting maar was bij elk weldenkend mens wel duidelijk

 30. kees roze is gewoon een smerige nazi welke een uitgebreid repertoire heeft op stormfront!

 31. Natte neel,
  Weet u nog dat ik gisteren schreef over manipulatie door de media en de journalisten? Treffend staaltje gisteren in het NOS journaal. Het betrof de berichtgeving over het drama in Deurne. Wat melde het journaal?
  1. Dader 1 had een Nederlands paspoort en een Marokkaanse achtergrond.
  2. Dader 2 had een Noord Afrikaans uiterlijk.
  Mijn conclusie:
  1. Veronderstelde dader was dus gewoon een Nederlander.
  2. Veronderstelde dader was dus gewoon een onbekende dader.

  Uiteraard staat de complete kwijlende dubbelloopse meute alweer de kloten van de fuhrer te likken.
  Daarbij maak ik bezwaar tegen de voorbarige conclusie van justitie dat mevrouw uit noodweer handelde. Tuurlijk, je bemerkt een overval, je waarschuwt niet de politie, je rent naar je winkel en schiet de vermoedelijke daders dood. Dat heet in de ogen van justitie “noodweer”! Strikt juridisch is het moord. De overval is nog niet bewezen als zijnde een overval. Het is nog niet bewezen dat de neer geschoten doden de daders waren. Puur juridisch is men onschuldig tot het tegendeel bewezen is.
  Wat is de volgende stap? Winkeliers die ontevreden klanten neerschieten onder het slaken van de kreet “noodweer”?
  Mijn bewering van gisteren over de media en het hournaille is voor 100% bewezen!

Reacties zijn gesloten.