NL politici en hun PVV-Stockholmsyndroompje

Het begint zo langzamerhand echt godvergeten stuitend te worden hoe de Nederlandse politici hun plichten verzaken en het gewone volk het broodnodige maar vuile anti-fascistenwerk laten opknappen.

De PVV een volstrekt normale partij met volstrekt normale aanhang vinden. Op welke planeet leef je? Samen gezellig kroketten eten in het restaurant. Samen koffie drinken want het is zo’n hartelijke man. Samen asielzoekers het land uit knuppelen in een dwangbuis. Samen het blijkbaar volstrekt acceptabel vinden dat Wilders de leus “hoe minder Marokkanen hoe beter” tot 10 keer toe op de staatstelevisie mag uitkotsen. En dan nog steeds de PVV niet uit willen sluiten omdat je als Premier Radiostilte ‘democraat’ bent. Samen voor een quotum voor Nederlandstalige muziek stemmen. Samen volstrekt factfree linkse demonstranten van het bedreigen van Agema beschuldigen. Waar geen enkel bewijs voor is. Samen op vluchtelingenjacht.

Nooit een bek opentrekken.

Want je moet tenslotte toch samen door die enorme dure deur om je enorme dure reet op dat enorm dure pluche neer te kunnen vlijen.

Het is in de Tweede Kamer een volstrekt geaccepteerde gewoonte dat rechtse brallers, met name VVD’ers uiteraard, linkse mensen beschuldigen van sympathieën voor de DDR of Noord-Korea. Dan gaat het van “hi hi hi wat geestig”.

Maar nooit zal er een kamerlid zijn dure bek opentrekken om Wilders en zijn corrupte boevenbende eens de waarheid te zeggen. Hebben we eens mensen die wél alles mogen zeggen zonder voor repercussies te hoeven vrezen, namelijk politici, houden ze allemaal hun laffe schijterige bek.

Moeten we het nu echt allemaal zélf doen, heren dames “volksvertegenwoordigers”?

Of krijgen we binnenkort nou eindelijk eens een politicus die een PVV-proleet af en toe even herinnert aan zijn donkerbruine stinkende en giftige roots. Al is het maar in een (uiteraard regelmatig terugkerend) bijzinnetje.

Ik weet dat jullie allemaal van elkaar houden en elkaar liefst op zijn hondjes nemen op de diverse fractiekantoortjes, maar in GODSNAAM wanneer DOET er iemand wat?

Mocht dit ooit gaan gebeuren dan zal ik misschien weer eens overwegen om op zo’n politicus te gaan stemmen.

Maar op dit moment mogen jullie van mij stuk voor stuk in de stront zakken.

12 gedachten over “NL politici en hun PVV-Stockholmsyndroompje”

 1. Met hun DINERPAUZES en eeuwige RECESSEN, rot toch op.

  Ik heb dat kiesbiljet verscheurd en voelde me bevrijd en niet schuldig, inderdaad, we moeten het toch zelf doen. Al vinden politici waarschijnlijk geen punt.

 2. Helemaal eens.

  Het is typerend voor de Nederlandse politiek probleem dat je uit etnisch reflex niet durft de fascistische retoriek van PVV/Wilders te kritiseren.

  Of het is het bekende Stockholmsyndroom of/en er is sprake van Cognitieve dissonantie.

 3. De enige die af en toe zijn kop opentrekt is Alexander Pechtold. Maar wanneer ik hem samen op een foto zie lachen met Wilders, denk ik,zijn die aanvallen op Wilders voor de bühne of zijn ze gemeend?

 4. Die foto’s kunnen ook oud zijn. Op z’n laatst sinds het miezerig-mannetje-gelul van Wilders zullen de verhoudingen wel wat bekoeld zijn, lijkt me. Overigens meende Wilders toen al dat hij zich niet door Pechtold voor “halve nazi” laat uitmaken, terwijl deze het woord nazi niet in de mond had genomen. Wat een zelfkennis heeft die Wilders!

 5. Tsja Cornelis, zo tegen verkiezingstijd komt er nog wel eens iets zinnigs uit, maar de dag erna zijn dit soort oprispingen als sneeuw voor de zon verdwenen.

 6. Moeten we het nu echt allemaal zélf doen, heren dames “volksvertegenwoordigers”?

  We moeten bij de volgende verkiezingen op een volksvertegenwoordiger stemmen die Wilders consequent op zijn racistische en fascistische uitlatingen aanspreekt.

Reacties zijn gesloten.