De enige reden dat iedereen Wilders uitkotst is omdat het rechtse gespuis hem niet nodig heeft

Het lijkt een hele geruststelling dat er blijkbaar een grens bestaat aan hoe nazistisch je je in dit land mag gedragen zonder de goodwill van het Nederlandse volk te verliezen. Blijkbaar kan Geert toch te ver gaan. Ik had het eerlijk gezegd niet meer zien gebeuren.

Blijkbaar dient die kutwilders met zijn kutpoten van onze kutmarokkanen af te blijven en is dit de grens. Excusez le godwin.

Plotseling buitelt iedereen over elkaar heen want oh wat zijn we verontwaardigd. RTL, Telegraaf, het kabinet en ga zo maar door.

Echter in 2009 kondigde Wilders het gedwongen vertrek van tientallen miljoenen moslims uit Europa aan. Dat mocht je toen geen deportatie noemen, weet je nog?

Dat was Wilders’ Mein Kampf momentje zeg maar. Niemand die er mee zat.

Tientallen miljoenen moslims deporteren moest toen gewoon kunnen.
Tientallen miljoenen moslims deporteren moest toen gewoon kunnen.

Toen gingen ze vervolgens het kabinet Dagelijksestandaard I vormen. Het rechtse vingerlik-kabinet.

We hebben hier duizenden artikelen over de PVV en wat een gore klootzakken het zijn en dat ga ik niet herhalen, dat moet je maar van mij aannemen of zelf opzoeken. Maar de PVV was een volstrekt normale partij en we moesten die miljoenen kiezers serieus nemen. En die andere miljoenen kiezers konden de kolere krijgen zeg maar. Kabinet Dagelijksestandaard I was het mooiste wat er was. Eindelijk afrekenen met linkse hobbies zoals mensenrechten en zo.

Overigens noemden wij dat kabinet destijds “Bruin I”. Nou dat mocht echt niet hoor. Vrijheid van meningsuiting was echt het belangrijkste wat er was behalve wanneer een enkel bloggertje het woord “Bruin” in de mond nam. Die moest dan maar gewoon zijn bek houden.

Wilders was zo machtig in dat kabinet dat er slachtoffers bij zijn gevallen, puur omdat het zo geil was om een rechts kabinet te hebben.

Maar goed we weten allemaal dat dat kabinet jammerlijk mislukt is omdat Greet geen miljardenbezuiniging op ontwikkelingshulp “kreeg”. Leuk kadootje trouwens, andere mensen kreperen en daar word je dan blij van.

Inmiddels is de volledige Nederlandse politiek naar knetterrechts opgeschoven en hebben we geen NSB vlaggen meer nodig om asielzoekers en minderheden te naaien. Lodewijk Asscher (PvdA) die stempelt die “M” eigenhandig wel even in je Ausweis. En voor neoliberale afbraak van sociale rechten heeft de VVD tegenwoordig voldoende aan PvdA en andere sociaal bewogen dwangarbeidersclubjes. Oorlog voeren kunnen ze met GroenLinks.

De samen voor ons eige “linkse” programmapunten van Wilders kunnen ze daarbij missen als kiespijn. En dát is de reden dat iedereen hem nu uitkotst en dat Joshua Livestro van Dagelijksestandaard in het gewapend verzet gaat als Wilders zijn zin krijgt en niet dat hij zo van onze Marokkanen houdt.

Opvallend is trouwens dat de spijtoptanten bij Wilders veelal een economisch rechtsere koers voorstaan dan de huidige vanuit populistische motieven gekozen partijlijn. Zogenaamd opstappen omdat die marokkanenshit zo stuitend is, maar ondertussen. Sure.

13 gedachten over “De enige reden dat iedereen Wilders uitkotst is omdat het rechtse gespuis hem niet nodig heeft”

 1. Je haalt me de woorden uit de mond! Die gore van Oijk van Toen Links – scribent op het Bert-rifapen-Brussen Muilkorf riool – bijvoorbeeld die vandaag weer begint te zemelen over ‘in gesprek gaan met de PVV kiezer want ze horen er ook bij’. Godverdomme wat een vies goor varken! Miljoenen moslims en honderdduizenden Marokkanen horen er volgens rechts niet bij maar die gore PVV-nazi’s horen erbij. Wat een schoffering.
  Minder Toen Links, minder PVV, minder VVD, minder Asschertjes en Samsommetjes = minder nazi’s…minder, minder, minder!
  Die clubs van van Oijjjjjjjjjk en dergelijke zijn de oorzaak van het probleem in Nederland en niet de oplossing.

 2. “Tientallen miljoenen moslims deporteren moest toen gewoon kunnen.”

  “Jahoor, moet zeker lukken met de Fyra,” dacht Wilders met een whisky in zijn hand.
  “Wacht ff de Fyra wordt toch verkocht en Duitsers hebben van de concentratiekampen Musea gemaakt, wat moet ik met de buitenlandersnu? Verdo**e ” , dacht weer Wilders, trekkend aan zijn geblondeerd kuijf.

  “Dan ga ik maar eerst een dutje doen, de Staat regelt toch weer alles voor mij, net als eerder,” Wilders viel als een blok in zijn bed.

 3. Grappig. Ik las gisteren op de Joop een artikel met praktisch dezelfde inhoud. En net op DDS ook. Wat een hartverwarmende eendracht ineens.

 4. JOOP, hét podium van ‘etnische monopolist’ Diederik Samsom, ‘hoeveel Polen per vierkante meter maximaal ophokken ten einde de PVV-stemmende buren niet te ontrieven en te helpen’ Mariëtte Hamer en natuurlijk mssamoordverheerlijker Bart Schut….

 5. Ik zou het hiep-hiep-hoera nog even achterwege laten. Van de harde kern Wilders hooligans type Henk Bres, zegt 90% dat ze achter de uitspraken van Wilders staan. (bron: Eén Vandaag).

 6. @Nrosa: rechtsklikken op het plaatje en dan via het menuutje opslaan. Probeer maar.

 7. @Ralph “Je haalt me de woorden uit de mond! Die gore van Oijk van Toen Links – scribent op het Bert-rifapen-Brussen Muilkorf riool – bijvoorbeeld die vandaag weer begint te zemelen over ‘in gesprek gaan met de PVV kiezer want ze horen er ook bij’.

  Natuurlijk heeft Oijk van Toen Links het moment met net ongeveer 69 jaren gemist. Toen zou het volstaan dat van Oijk in Nuremberg plotseling zou verschijnen met het geroep “Wacht ff! Wacht ff! Deze mensen hebben ook recht op hun opvattingen……euh Edelachtbaren!” En toen zij hij het probleem opgelost hebben en het Nuremberg proces overbodig hebben gemaakt. Die goede oude van Oijk.

  Het is het bekende spastisch-etnisch reflex die mensen als van Oijk bevangt en hun verstand vertroebelt.

  Dan vallen ze meteen in het kuil van het bekende met twee maten meten.

  Het gespuis hebben we al in de geschiedenis gezien.

 8. Nog een tip voor van Oijk indien hij Wilders op het gebied van kretologie wil verslaan: men gaat voor deze menigte staan en men gaat vervolgens roepen:

  “Willen we meer of minder buitenlanders?”

  Heeft van Oijk meteen Wilders op punten verslaan.

Reacties zijn gesloten.