PVV implosie statusoverzicht

Afbeelding Rene Krewinkel
Afbeelding Rene Krewinkel
Wilders heeft zich teruggetrokken in de Führerbunker want het is hem even te veel geworden. Hij wil even geen commentaar geven want hij is net als wij het overzicht volledig kwijt. Hoeveel ratten zitten er nog in het zinkende schip? Nobody knows.

Behalve kamerleden Roland van Vliet en Joram van Klaveren die Wilders de rug toekeren hebben we nu ook dit:

De PVV Flevoland en Almere splitsen zich af van de landelijke PVV. Dat meldt provinciale fractievoorzitter Chris Jansen. Alleen Jansen en statenlid Kok blijven de PVV trouw. Daarmee stappen 8 Almeerse raadsleden van de PVV op en 4 statenleden keren de PVV de rug toe. Onder wie Joram van Klaveren. Dit Almeerse Tweede Kamerlid koos vanochtend al om de Tweede Kamerfractie van de PVV te verlaten (omroepflevoland).

Overigens bestaat ook ergens het verhaal dat deze lui Wilders nog één laatste kans geven om zijn Goebels-speech in te trekken.

Haags PVV’er Chris van der Helm, die ook opgestapt is, hadden we geloof ik nog niet. Dus bij deze.

Laurence “Krijsie krijsie” Stassen in het EU parlement heeft de PVV trouwens ook de rug toegekeerd inmiddels. Het is inderdaad niet meer bij te houden.

De Gelderse PVV blijft wel trouw aan den Führer en stond mee te brullen met het “minder, minder”

Helaas heeft Wilders zijn bezoek aan Vlaams Belang afgezegd. Reden is zogenaamd zijn “veiligheidssituatie” maar het zou ook best zomaar kunnen dat hij het momenteel even niet opportuun vindt om bij de VB nazis een schepje bovenop zijn vorige gebral te doen.

PVV-aanhang die nu nog hoopt op een waanzinnige come-back van Der Führer is te vergelijken met de nazi’s die op het einde van de Tweede Wereldoorlog rekenden op een “wonderwapen”. Althans in een vrij land kun je die vergelijking maken. In een land waar Geert het voor het zeggen heeft ist das VERBOTEN.

Wat trouwens pas echt hysterisch hilarisch is, zijn de PVV-aanhangers die bij de ineenstorting van hun Partei nu verzuchten dat “de problemen nu niet opgelost worden”. Alsof de PVV ooit één probleem heeft opgelost. LOL.

Update: ook de Friese statenfractie beraadt zich.

6 gedachten over “PVV implosie statusoverzicht”

 1. “Fractievoorzitter Ton van Kesteren van de Groningse PVV-Statenfractie blijft Geert Wilders steunen.”

  http://www.rtvnoord.nl/?p=131798

  De fractie uiteraard wel, maar menig van de PVV-stemmers naar alle waarschijnlijkheid niet. Grapevines..

  Verder mogen al die hypocriete huichelaars die nu ‘afstand nemen’ van de PVV fijntjes in hun zelf gecreëerde bruine bagger verzuipen.

 2. De onderbuikgevoelens blijven. Domheid blijft altijd bestaan. Maar het moet op de plek waar het hoort. Marginaal in een hoek waar ze lekker boe en bah roepen zonder enige vorm van macht. HET CHARLATANS hoekje en ieder ander weldenkend volk neemt dat concept over.

  De VVD moet ook verdwijnen. Huisartsen luiden de noodklok omdat de VVD ouderen vermoord en chronisch zieken. En ze zijn ook verantwoordelijk voor het kapot maken van ons milieu een 1e levensbehoeften. Ze plegen Genocide zeker op de langer termijn. Want gif geen gif meer noemen is als tegen de joden zeggen ga maar lekker douche. We krijgen allemaal deze ramp op een dag op ons bordje vriend en vijand.

  De VVD is de tumor en de PVV de uitzaaiing. Levensgevaarlijk dus. De dode tak aan die boom.

 3. We zijn realistisch er zijn problemen met bepaalde jongeren. En dat moet worden aangepakt maar niet op de manier van deze warmongers.

 4. Hier ook met dank aan de VVD

  ‘Loonkloof tussen top en werknemer loopt op’

  En dan roepen er nog hele groepen dat er teveel genivelleerd wordt.

  Grote verschillen in loon brengt een meer gespannen samenleving.

  Dus de lijst slachtoffers groeit met de dag.

  Psychopaten zijn het.

Reacties zijn gesloten.