Martin Bosma (PVV) niet te redden

Martin Bosma - Het Brein
Martin Bosma – Het Brein
Vandaag het zielige Calimero-epistel van Martin Bosma gelezen in het Parool? Zo nee, bespaar jezelf de moeite. Het is één grote verzameling van stropoppen, jijbakken, nog meer stropoppen, een reductiootje ad Hitlerum (bij PVV’ers is dat altijd toegestaan, doe je dat bij een PVV’er dan wordt je civielrechtelijk gesloopt), weer een stropop, leugens, zo zou Mohammed Rabbae bijvoorbeeld “de voorganger van Eberhard van der Laan” zijn (?) aldus Bosma, fantasieverhaaltjes over 30 jaar geleden, weer een stropopje, leugentje, nog een Godwinstropopje, duiding over wat bloeddruppels bij het woord “Israël” betekenen, volgens Bosma “de islamitische agenda om Israël te vernietigen”, dat het bestaan van Israël überhaupt met het nodige bloed gepaard gaat en mogelijk de druppels op het spandoek zou kunnen verklaren komt dan niet in Bosma op, noch dat het spandoek bijvoorbeeld helemaal niets met Eberhard van der Laan te maken heeft, ah weer een stropop, en nog een stropop en nog een stropop en nog een stropop, een Godwin, leugens, stropop, en uiteindelijk de verzuchting “Wat kan ons nog redden?”.

Ik denk dat ik het verhaal zo wel goed heb samengevat.

Wie Bosma bedoelt met “ons” in zijn zinnetje “Wat kan ons nog redden?”, ik zou het niet weten. Maar zelf is Bosma overduidelijk reddeloos verloren. Wordt nooit meer wat. Zijn opstelletje in het Parool is minstens zo idioot en warrig als de gemiddelde kamertoespraak van Dion Graus. Bijvoorbeeld die speech een tijdje terug van Dion met als centrale thema “Hoe zou God het bedoeld hebben met de wijsheid van nu“.

Ja die miljoen kiezers die we serieus moeten nemen moeten gehoord worden, daarom lezen we de hysterische huilverhalen in het Parool en luisteren we naar de mongolen in de Tweede Kamer.

Over dat spandoek met “Wilders hond van Israël” gesproken: het zou mijn spandoek niet zijn maar Wilders is en blijft een gore hond met zijn abjecte haatzaaierij. Verder mocht Wilders Cohen een poedel noemen, dan mag een demonstrant Wilders zeker een hond noemen. De rest van het spandoek: “van Israël”. Ja dat is ook niet echt een verzinsel he. Wilders is nota bene geschaduwd door de secret service vanwege het feit dat hij jarenlang de deur van de Israëlische ambassade plat liep. De foto’s van PVV’ers met Israëlische vlaggetjes of Wilders met keppeltje zijn niet te tellen, hoewel je ze steeds minder vaak ziet, hetgeen vermoedelijk te maken heeft met de axis of evil die de PVV heeft gesloten met de diverse nationalistische en antisemitische neonazi partijtjes. Dat soort lui houden niet zo van Israëlische vlaggetjes.

Uiteindelijk zal deze nazi-freakshow weer met een grote knal, of met een sisser eindigen. Of Bosma nu als een hysterische zombie om zich heen zwaait in het Parool of niet. Te redden is hij in ieder geval niet.

31 gedachten over “Martin Bosma (PVV) niet te redden”

 1. Opmerkelijk is inderdaad het bijna continue jij-bakken van Bosma, met een aantal stropoppen erbij.

  Maar dit is toch normaal? Ik heb nog nooit een PVV’er gezien die een gedegen redenering opzet.

 2. En wat ook normaal is tegenwoordig is dat voormalig verzetskranten als het Parool en Trouw volop ruimte bieden aan schorem van het slag Bosma,Holman, Drayer en weet ik hoe al dat lowlife verder heet…

 3. Tot mijn onbedaarlijk plezier bracht Pownews, hen in alle immoraliteit altijd goedgunstig gezind, vanavond eerst Bosma, vervolgens de grote Wilders en toen Dion, de kikker die niet uit de kruiwagen sprong, in grote verlegenheid. Waar Pownews al niet goed voor kan zijn!

 4. Waarschijnlijk gaat het pas echt mis met de PVV als de lijsttrekker op een olifant gaat rondrijden….

 5. Met dit soort kretologie komen we niets verder.
  Farrage van Ukip legt in het EP uit dat het over identiteit gaat.

 6. Nederland-gidsland is op dit moment het schijnend voorbeeld hoe middelmatige fascisten zonder enige kennis, cultuur en/of eloquentie, doch wel op de schouders gedragen van de tokkie-xenofoben waarmee Nederland overvol is, kunnen het regelrecht tot de Tweede Kamer (op de democratische wijze van Pechtold&cie neoliberalen BV) schoppen en op alle TV-podia om vervolgens lekker in een stoel jarenlang in de ons bekende Tweede Kamer te gaan liggen tegen een salaris van 8000 euri en allerlei soorten privileges erbij en PR-beveiliging allemaal op de kosten van de hardwerkende Nederlanders.

  Deze prank zal eeuwig op Youtube blijven.

 7. Butthead is de slimste van de 2 en dat zegt al genoeg.

  Bosma is een geschiedvervalser en dat vind ik een ernstig vergrijp. Mensen misleiden met als gevolg onrust in de maatschappij. Ik vind dat dat strafbaar gesteld dient te worden en niet “illegaliteit”. Maar goed logisch denken is niet des rechts.

 8. Gisteren wel dat stuk van Bosma gelezen (duh). Mijn mond bleef -werkelijk- openstaan van verbazing over zijn gedachtekronkels en lachwekkende pogingen om te framen. Nagenoeg ieder punt valt met groot gemak te weerleggen. De link die Anselm hierboven plaatste, van Thomas van Aalten, haakt in op een paar punten.

  _
  Piterfries, doel je op deze UKIP van Nigel Farrage?

  http://www.hopenothate.org.uk/ukip

  Goedgelovig en naïef, anders kan ik je reactie niet afdoen.

 9. Waarom blijft men nu geloven in een debat met figuren als Bosma en Wilders. Het Parool had gewoon het stuk van Bosma wegens incompetentie niet moeten plaatsen. Hoeven we er ook geen tijd aan te besteden om voor iedereen alles te debunken. Ik heb wel wat beters te doen.

 10. “Martin Bosma (PVV) niet te redden” Beetje rare titel. Waarmee niet te redden. Zo te zien redt hij zichzelf uitstekend. Maar dat terzijde.

  Wat wel (bijna) niet meer te redden valt zijn het aantal witte inwoners in Amsterdam. Als dit zo doorgaat dan voelen zelfs de bezoekers van Krapuul zich ook daar niet meer thuis. Dan ben je een witte en moet je oprotten. Zelfs Van der Laan. Niet door mij maar door het Nieuwe Volk. Ga maar Turks of Marokkaans leren.

  Oplossing zou zijn om het Blanke ras weer in aantal te doen toenemen: door het geboortecijfer op te krikken naar vijf per gezin. Een ruime financiële vergoeding zal daar tegenover staan. Mensen met dubbele paspoorten zijn uitgesloten van deze ruimhartige financiële bijdrage.

  Daarom wil ik vragen aan de zaal; willen we meer Wit op straat?….

 11. K. ’t Jong – maart 26th, 2014 at 7:51 pm

  Dat was voor een heel ander doel. Soldaatjes kweken.

 12. Best een aangename verrassing, Geert, je hier te treffen terwijl je in de Kamer zelfs de discussie over “minder…etc” weigert. Je zult toch gemerkt hebben dat we hier ook best “haatzaaien” tegen je. Wij noemen dat “je tegenspreken” en wat dat cafégebrul betreft je de “wacht aanzeggen”. Als je ons dat soort vragen over wit gaat stellen, houden wij lekker onze fatsoenlijke mond. Ook zonder dat gebrul van jou weten we best dat er nog heel wat gesleuteld moet worden aan onze multiculturele maatschappij. Maar om als witte achter de gordijnen het te verrekken om te integreren in die plezierige multiculturele wereld, dat is niet ons Wilderspakkie an!

 13. Maak niet uit Geert, zodra jij je bek opendoet lijkt het weer op Hitler. En wat “het doel” is of “wat jij bedoelt” interesseert verder niemand geen reet.

 14. Trouwens wat die soldaatjes betreft: ben jij niet een, zij het ingebeelde en megalomane Weltkrieg tegen de Islam begonnen, nu ook in Loosduinen en Den Haag? Als oorlogsstrateeg heel slim de Marokkanen als eerste slachtoffers kiezend, omdat de meute in Nederland dan toch meteen aan kutmarokkaantjes denkt? Zijn Henk en Ingrid ook niet alleen maar de soldaatjes in jouw oorlog? En wil je ze eigenlijk niet daar alleen maar voor misbruiken?

 15. joost tibosch sr – maart 26th, 2014 at 8:08 pm

  volgens mij weet je niet wat je zegt: “….Maar om als witte achter de gordijnen het te verrekken om te integreren in die plezierige multiculturele wereld…”. Aanpassen? Wij? Dat doen we als we in het buitenland zijn. Dat hoort in je eigen land niet zo te zijn. Dat is onnatuurlijk. U heeft van het volgende vast wel eens gehoord: “Weg met ons”! Nu weet u wie we daar mee bedoelen. Je eigen volk als vijand. Dat noemden we vroeger NSB’ers!

 16. joost tibosch sr – maart 26th, 2014 at 8:38 pm

  “Loosduinen en Den Haag?” Ja, dat vond ik ook wel een beetje eng gebeuren. Politie, en leger. Overal.
  “Marokkanen” Als slachtoffers!? Vergeet je niet even die jarenlange straatterreur van die gasten, nu nog steeds. Ik kan zonder. U niet?
  “kutmarokkaantjes” was een PvdA introductie. U weet wel, van die afwerkplek bezoeker.
  “Henk en Ingrid” als soldaatjes. Ja. Ik heb hun nodig en zij mij!

  ps. Geert Wilders is een allias. Psss, ben ik natuurlijk niet echt. Ik ben dus een nepper. Maar ik doe mijn best.

 17. Gelukkig dat ik met ons Nederlands recht -ik weet dat vind jij maar niks- niet meer als NSB-er in een kamp kan worden opgesloten. Jij zult nog even af moeten wachten en wrsch is dat Nederkands recht ook voor jou zo goed, dat jij mag blijven uitkramen wat je al jaren doet. Een bestaand multicultureel Nederland kun jij alleen maar tegen Nederlands recht in opruimen (“afschieten”). Doe je best, want jij weet natuurlijk wel wat je zegt.

 18. Ik ben zo’n zgn achterlijke lul die op internet zijn eigen naam gebruikt, omdat hij zich verantwoordelijk weet voor wat hij zegt. Zal wel aan mijn opvoeding liggen!

 19. Joost, uiteraard getuigt het van respect dat jij er voor verkozen hebt om onder je eigen naam te opereren. Vergeet echter niet dat die “anonieme lafbekjes” (kuch) valide redenen (kunnen) hebben om vooralsnog anoniem te blijven. Don’t shoot the messenger/ pianoplayer, is iets wat menig nog wel eens wil vergeten. M.i. tot grote hilariteit (no offence).

  Uiteindelijk is anonimiteit op het interweb een illusie.

  Overigens ben je geen “lul”, hooguit ‘heb’ je er een. ;-p

 20. Weet je wat zo mooi is als je eens niet naar Voetjebal of Topgear op SBS6 kijkt en eens de VPRO aanzet met bijvoorbeeld de Beagle zal men erachter komen dat de mens uiteindelijk voor het overgrote deel mokka kleurig wordt. Kan ook niet anders. Amerika wordt met de dag steeds minder blank. Maar meer een mengelmoes. Zo is moeder natuur nu eenmaal. Eigenlijk krijgen de natives via de latino’s hun land weer terug.

  En dat is mooi want als iedereen dezelfde kleur heeft hebben rechtse mensen weer 1 argument minder voor hun haat jegens anderen en hun destructieve insteek. Maar ja dan moet je wel eens wat minder voetjebal of topgear kijken.

  Obama is het boegbeeld van het nieuwe Amerika dat nooit meer zal worden als dat van die Ronny Retard Reagan. De man waaraan we deze wereldwijde crisis te danken hebben met zijn greed is good. Alleen heel vreemd dat de VVD dat Amerika van toen nu hier wil hebben. Daar hoor je Geertje Wilders niet over. Het echte gevaar. De rechtse hobbys zoals de JSF (las net dat het WEER is uitgesteld) Kassa! voor de VVD lobbyisten. En een ramp voor opa en oma en hun pensioentje.

 21. Nederlanders in het buitenland die zich aanpassen in het buitenland? Laat me niet lachen! Nederlanders zijn zo vol van zichzelf, onmogelijk.

 22. Geert Wilders, kies eens een andere alias. Je naam bijvoorbeeld.
  do-it-for denmark.dk is geinitieerd door reisorganisatie Spies.

 23. @ Louis France men vergeet in dat kamp ook het volgende.

  In landen als Australie, Amerika en Canada is aanpassen makkelijk. Want we hebben er eerst alles uitgemoord en er Europa v2.0 van gemaakt. Dus ja dan kom je als het ware thuis ook al is het NOG STEEDS NIET ons huis.

  Ik snap die angst wel hier. Ze denken dat ze net als de indianen, Aboriginals, Afrikanen 2de rang burgers worden. Een omgekeerde V.O.C. Die eigen volk eerst mensen weten donders goed waar de mens toe in staat is want ze hebben zelf dat al eeuwen lang gedaan met andere volken.

Reacties zijn gesloten.