Voor Marokkaanse kinderen nu meer reden dan ooit om bang te zijn

Rechtse vingerlikkers
Rechtse vingerlikkers

Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen.

Tot tranen geroerd, waren we, na het beluisteren van het warme verhaal van onze minister-president, Mark Rutte. Kinderen hoeven zich helemaal geen zorgen te maken. Deportatie? Dat nooit. Ja, dit kwam echt uit zijn tenen. A.J. Boekestijn (de man van „Ja, ik zie wel eens een spleetoog over het hoofd, het zijn er zoveel!” in een discussie over hoeveel miljoen slachtoffers Mao heeft veroorzaakt) deed er vandaag nog een schepje bovenop: “Het woord regelen heeft de geur van deportatie in zich”. Immers, Gerdolf Witlers had na zijn “minder minder Marokkanen”-speech gezegd “nou dan gaan we dat regelen”.

Het is goed dat de “liberalen” tegenwoordig aan de goede kant staan. Daar hoor je mij helemaal niet over klagen.

Want hoe anders was het bijna 5 jaar geleden. Gerdolf Witlers werd geïnterviewd op de Deense televisie. En, hoe anders dan hoe het er in Nederland aan toegaat, door een interviewer die doorvroeg. “We will send them away” zei hij. Dit ging volgens Witlers over tientallen miljoenen moslims. Dit ging over moslims die de wet overtreden, maar vooral ook over moslims die ook maar durfden te dénken aan “Jihad”:

Jihad betekent letterlijk ‘inspanning gericht op het realiseren van een bepaald doel'(wikipedia).

Het zal u niet verbazen dat zoals u en ik wel eens over jihad denken, zoals Geert dag en nacht aan jihad denkt, de meeste moslims ook wel eens aan Jihad denken. De “innerlijke jihad” schijnt bijvoorbeeld de plicht van iedere moslim te zijn, bijvoorbeeld tijdens de ramadan.

Nou en daar wou Geert er in 2009 dus tientallen miljoenen van uit Europa “wegsturen”. Tientallen miljoenen mensen “wegsturen” heet zelfs als het geen Godwin is nog steeds gewoon: deportaties. Met blaffende honden, hoeven geen nazi-honden te zijn, soldaten, hoeven geen SS’ers te zijn, en treinen, boten of vliegtuigen, waar niet per definitie een swastika-logootje op hoeft te staan. Anders krijg je die tientallen miljoenen echt niet weg.

“Ja maar Joden kan je niet vergelijken met Marokkanen”. Klopt. Het Jodendom is een religie. Marokkanen hebben een gemeenschappelijke nationaliteit. Witlers’ plannen uit 2009 om moslims te deporteren leken dus veel meer op Hitlers Endlösung, dan zijn huidige “minder minder Marokkanen” gedoe nu.

Toch was het dit keer voor het na-oorlogse verzet A Bridge Too Far. Minder Marokkanen? Zoiets doe je niet. En dus, chop chop Rutte naar het Jeugdjournaal.

Toen Geerdolf Witlers nog tientallen miljoenen moslims wou deporteren, vond Rutte (VVD) de PVV “een volstrekt normale partij”, waar je “geweldig zaken mee kon doen”. En over dat gedoe met die tientallen miljoenen moslims die gedeporteerd moesten worden zei Rutte: let’s agree to disagree.

En zaken deden ze. En ze maakten het meest anti-linkse en meest rancuneuze en meest anti-buitenlander kabinet sinds de good old bad ass rechtse days van Seyss Inquart. En dat kabinet ging niet kapot vanwege “hele bevolkingsgroepen wegzetten” hoor, want dat was no problemo voor Rutte.

Dus als Rutte jou nu verzekert dat je echt helemaal nergens bang voor hoeft te zijn dan moet je je pas écht zorgen gaan maken. Vooral als je je realiseert welke politieke partij Rutte vertegenwoordigt: de VVD. Beter bekend als de Firma List & Bedrog. Die zullen je zonder scrupules met een grijper in een kar laden om af te voeren naar het oosten of zo, als ze daar één of ander ranzig doel mee denken te kunnen bereiken. Maak je maar geen illusies, bang maar nu door Markio Ruttio tijdelijk gerustgesteld Marokkaans kindje.

19 gedachten over “Voor Marokkaanse kinderen nu meer reden dan ooit om bang te zijn”

 1. Scherp neergezet!
  Ik denk er net zo over en nog een stukje verder:
  Na de deportatie van de Marokkanen, gaat die geblondeerde verder met de overige allochtonen. De te verwachten volgorde heb ik al eens eerder beschreven in 1 van mijn posts.
  Ik stelde toen dat hij de Surinamers voor het laatst zou bewaren, omdat hij die nog even nodig heeft om hen te kunnen opsteken tegen de andere minderheden. Ik moet dat volgens mij bijstellen; hij gaat dan nog even door en zet als allerlaatste zijn kroepoek bakkende oude moedertje op transport naar Soekaboemie.

 2. Precies ’t Jong. En dat logootje kan net zo dat van KLM zijn van die saluerende gek. De VVD is gewoon een ordinaire fascistische bende en niks anders. Overigens als ik het wel heb wonen er ongeveer 17 miljoen moslims in Europa, hetgeen dat ‘tientallen miljoenen’ al daarom al lastig maakt. Maar goed, feiten zijn voor zwijnen als Rutte en Witler van geen belang.

 3. Ik denk dat het volgende scenario meer waarschijnlijk is : Eerst de Crimineeltjes uitzetten met 2 Allochtone ouders , daarna met één Allochtone ouder , Daarna de “Wet Wilders Kleynsma ” waarbij uit kostenbesparing de ouders van gehandicapte “Allochtoonjes” de keuze krijgen tussen Euthansie en “terugkeer ” .. Hierna de D’66 /PVV hybride ” niet volkseigen bejaarden wet ” waarbij de zelfde keuze word gegeven , uiteraard zonder recht op opgebouwde AOW voor terugkeerders …

 4. “Het woord regelen heeft de geur van deportatie in zich”. Immers, Gerdolf Witlers had na zijn “minder minder Marokkanen”-speech gezegd “nou dan gaan we dat regelen”

  Hier kan men het directe link tussen PVV/Wilders/aanhang van Wilders ( die we inderdaad erg serieus moeten nemen, maar om andere redenen dan Pechtold, Wiegel en Bolkestein dat doen) en het Nazisme en fascisme.

  Het is immers de beruchte nazi-apartchik, tevens nazi-crimineel Adolf Eichmann die tijdens zijn proces als verdediging heeft aangevoerd dat hij niets anders deed dan zijn werk voor de Staat proberen goed uit te voeren. Hij was namelijk ambtenaar die zaken moest steeds “regelen”.

  Tijdens het proces van Adolf Eichmann werd vastgesteld dat het nazisme succesvol werd omdat de zaken altijd door politici en ambtenaren “geregeld” werden.

 5. @Danengels:
  Niet alleen “regeren”, maar vooral OVERLEVEN is vooruitzien! Had je echt de illusie dat de allochtonen anno 2014 zouden gaan zitten afwachten totdat ons hetzelfde overkomt als de joden in 40-45?
  Ik ben al geremigreerd en ben bezig de remigratie van mijn kinderen en kleinkinderen voor te bereiden:
  Strikt genomen is het voor hen geen R(!)emigratie: op 1 na zijn ze allen in NL geboren, ze zijn er allemaal opgegroeid, hebben Nederlands als moedertaal, hebben nooit de wet overtreden en nooit een uitkering “genoten”. 2 kleindochters hebben zelfs een “Arisch” uiterlijk.
  Wij wachten niet af totdat jij en jouw geestverwanten ná de Marokkanen/Moslims ook ons gaan “regelen”: een verstandig mens rent op volle snelheid vóór de vijandelijke troepen uit!

 6. @Angy – maart 29th, 2014 at 1:57 pm,

  Ik vind het wel schokkend wat u daar allemaal opschrijft. Persoonlijk kan ik geen aanleiding zien in de huidige samenleving voor een dergelijke nerveuze actie. Dat zoals u zelf omschrijft te vergelijken is met 1940/’45.

  Ik weet wel dat veel Joodse mensen, niet alleen in Nederland maar ook vanuit andere landen naar israel zijn verhuisd. Mede vanwege het opkomende antisemitisme door een toenemende moslim populatie en het islam geloof. Daarnaast zijn er ook binnenlandse autochtone Nederlanders die verhuizen (vluchten is een beter woord), die in wijken wonen wat niet meer hun cultuur is.

  Dit zijn feiten. Waar is de uwe dan precies op gebaseerd?

 7. Danengels,
  Wet een vervelende troll ben je.
  Zulke goedkope duidelijke onwaarheden hier achterlaten,daar is deze site te serieus voor…ga iemand anders pesten

  Ik vind je grootouders hadden TOEN zo meelevend met joden moeten zijn.
  En die vluchtende tokkies bye bye worden NIET gemist!

 8. @natte neel – maart 29th, 2014 at 5:20 pm,

  Die tokkies waar je het over hebt, dat zal waarschijnlijk meer op jou slaan. Ik heb het over gewone fatzoenlijke mensen. Die kunnen er ook niets aan doen dat ze worden weggepest. Als jij dat toejuicht ben je geen haar beter dan diegenen die toen hun medewerking verleenden aan deportaties naar kampen of ghettos.

  Wat betreft mijn grootouders? Daar weet jij niets van. Misschien zijn die allemaal vergast in Auschwitz, Sobibor of elders.

  Gestoorde Gek!

 9. O gutteguttegut , die Dan Engels toch , Joden zijn naar Israel verhuist vanwege het door de moslims toegenomen anti Semitisme , waar heb je dat lulkoek verhaal vandaan ?? PVV kadercursus .. ?? Raar toch dat die O zo anti-semitische Moslims de enige waren die NIET hielpen bij het uitleveren van de Joden aan de Nazis , De Marokkaanse koning weigerde stelselmatig .. En wat was men hier in het westen vriendelijk voor degenen die uit de kampen en an hun onderduikadressen terugkeerde , zelfs hun onroerend goed belasting moesten ze nog nabetalen , zelfs als er NSBrs in hun huis gewoond hadden tijdens de oorlog .. Israel is trouwens niets anders dan een vriendelijke versie van de Duitse vernietigningskampen , De Europeanen wilde gewoon van die lastige Joden met hun lastige verhalen over verraad af , vandaar dat ze een stukje land van de Palestijnen pikte en ze daar naartoe pestte ..

 10. @Al Bakrastani – maart 29th, 2014 at 6:00 pm,

  Bemoei je er niet mee, ik was even in gesprek met “Gekke Neel”

  Maar goed, nu je er toch bent:
  “Joden werd de dhimmi-status verleend: toestemming om hun godsdienst uit te oefenen. De Berbers werden langzaam maar zeker gearabiseerd en geïslamiseerd.” ….. “In de praktijk betekende de dhimmi-status dat de joden zich aan een aantal regels moesten onderwerpen. ‘Joden moesten belasting betalen.”.

  http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/6506/joden-in-marokko.html

  Kortom de Marokkaanse Koning verdiende lekker aan de Joden. Kon hijzelf op zijn kont blijven zitten. Wat Koningen eigenlijk sowiezo altijd doen, anderen voor zich laten werken.

  http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2013/11/Antisemitisme-in-Europa-afgelopen-vijf-jaar-toegenomen-1406284W/

  “Negatieve opmerkingen over Joden werden gemiddeld het meest gemaakt door mensen met links politieke denkbeelden (53%), gevolgd door moslims met extreme denkbeelden (51%).
  http://www.niw.nl/groeiend-antisemitisme-in-europa/

  Groetjes.

 11. @DanEngels; toen al die joden naar Israël emigreerden waren er hier nog nauwelijks moslims. Dat zal eerder met het opmerkelijk toegenomen antisemitisme ná de oorlog onder autochtone Nederlanders te maken hebben gehad, die het maar ongemakkelijk vonden dat er zowaar joden de holocaust overleefd bleken te hebben.

 12. Dan Engels 1) Als je niet wil dat mensen reageren moet je niet op een publiek forum spreken en 2) je Nazi leider is nog niet aan de macht en zelfs dan laat ik mij niet door een van zijn zwakzinnige volgelingen het zwijgen opleggen ..

  Je standaard Dhimmie verhaal .. Wat de Berber-Joden betreft , die bleken niet welkom te zijn in “israel” ( niet rijk en niet askenazi is daar een funeste combinatie , terzij er een propaganda coup mee te bepalen is zoals met de Falasha uit ( overigens Christelijk ) Ethiopië )

 13. Wat zijn joden toch uitgemolken he voor rechts extreem propaganda doeleinden door de jaren heen.
  Elke populist of duivelse beweging propagandeert over de joodse mens heen.
  Anne frank dat meissie wordt 150 jaar na haar dood nog steeds als propaganda gebruikt,en de door de toen rechtse lieden die joden verraden,doen slijmerig over de joodse mens ineens nu.

  Wanner staan de joden eens op en zeggen Nu is het afgelopen ons te gebruiken voor jullie haatcampagne jegens moslims.
  Hou op onze anne frank steeds erbij te halen en over de rug van dat meissie museums en zeshonderd films te maken.
  Hou op over de toen in nederland verraade en verachte joodse mens door de opa en opoes van de huidige duivelse moslimhaters,alsof jullie hen zo lief hadden.tegendeel is bewezen.

  Wij joden pikken het niet meer?????
  Zou welkom zijn zoiets als joden dit eens zouden zeggen

 14. Joden hadden geen thuisland Marokkanen wel kunnen gewoon terug naar het thuisland u weet wel van de folders van vakantie..

 15. En ga nu maar weer fijn MINDER MINDER MINDER krijsen hè? Met je vriendjes en vriendinnetjes van de PVV.

 16. @DanEngels maart 29 2014 at 3.56 pm:

  “Nerveuze actie”??
  Nee. Weloverwogen actie, gebaseerd op:
  1. mijn ervaringen gedurende een 44 jarig verblijf in NL, zoals bij voorbeeld omschreven in mijn reactie van febr. 19 2014 11.14 pm. op het artikel: “Weet je wie zijn tijd ver vooruit was? Adolf Hitler”
  en 13 februari 2014 9.51 pm en 11.28 pm. op “Is de PVV een sekte?”
  2. De conclusie die mijn echtgenoot heeft getrokken (zijn afstudeerscriptie geschiedenis ging o.a. over Jodenvervolging) dat de huidige situatie in NL sterke gelijkenis vertoont met die van 1933 in Duitsland.
  3. De overeenkomst die ik zelf heb waargenomen tussen NL van de laatste 15 jaar enerzijds en
  de belevenissen (uit de 1e hand) van ouders van mijn vroegere klasgenoten van joodse huize
  (naast de Sefardim die in vroegere eeuwen Europa ontvluchtten, waaronder mijn bet-overgrootouders, hadden wij hier ook een respectabel aantal Ashkenazim die hetzelfde deden, vóór, na en een enkeling zelfs tijdens WO2. Ruim 1/4 van de leerlingen op mijn vroegere school waren de kinderen van laatstgenoemde groep. Hun ouders werden door de school uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen.)
  Wat ik gehoord heb, van met name diegenen die vlak voor WO2 waren gevlucht, hoe zij de aanloop tot de vervolgingen hebben ervaren, komt m.i. sterk overeen met wat zich nu in NL afspeelt.

  Vandaar mijn geenszins “nerveuze” reactie, ik heb m.i. goed gepland:
  – eerst onze pensioendatum afgewacht (ik heb die premies niet voor de kat z’n staart betaald)
  – toen mijn hoogbejaarde moeder geëvacueerd (zij was 38 jaar geleden naar NL verhuisd om mij te helpen met de opvang van mijn toen nog jonge kinderen, zodat ik full time kon werken) en haar netjes geïnstalleerd op Curaçao.
  – vervolgens samen met mijn echtgenoot geremigreerd.
  – de tickets voor kinderen, kleinkinderen en hun partners (in totaal 10 personen) bij elkaar gespaard.
  – nu bezig met huisvesting voor hen te regelen, banen voor de kinderen, studieplaatsen voor de kleinzoons en hun partners, scholen voor de jongere kleindochters.

  Wbt jouw opmerking:
  [Daarnaast zijn er ook binnenlandse autochtone Nederlanders die verhuizen (vluchten is een beter woord), die in wijken wonen wat niet meer hun cultuur is.]

  Ik heb zelf op diverse plaatsen in NL gewoond, óók in de wijken waar laatstgenoemde groep Nederlanders vandaan “vluchten” (o.a. Utrecht, Kanaleneiland en Amsterdam Zuidoost). Aan die plaatsen bewaar ik mijn beste herinneringen aan NL.

Reacties zijn gesloten.