De misplaatste borstklopperij van de PvdA…

Dus: in ruil voor een paar Euri bloedgeld ( de term ‘kopgeld’ zou in dit verband ook best kunnen) in de vorm van ‘arbeidskorting’ voor lui die toch al teveel hebben, en wat waarschijnlijk weggehaald gaat worden bij mensen die toch al te weinig hebben, heeft het door de kinderen van Diederik Samsom geïnspireerde clubje het vooralsnog voor elkaar gekregen dat de zogeheten strafbaarstelling van illegaliteit niet doorgaat. Wow! Super! Ik ben echt onder de indruk en ik geloof dat de meesten met iets meer hersens dan een zogenaamde ‘bezorgde burger’ uit Leiden of Deurne dan wel een PVV-kiezer ‘wiens zorgen serieus genomen moeten worden en die er ook bijhoort’ dat vast ook zijn.

Hoe het met ‘illegalen’ gaat die het ongeluk hebben na een lange en gevaarlijke reis in het Griekenland van ‘de troika’ en Golden Dawn te komen, kunt u hier lezen.

De stront sijpelt tussen de vloeren door, geen daglicht of frisse lucht alsook privacy, en het volstrekt ontbreken van sanitaire voorzieningen in zelfs maar de meest basale vorm. Dat zijn zo een paar zaken die ik ben tegen gekomen in dit schokkende artikel over hoe het neo-liberale Europa en de VVD & PvdA-heilstaat Griekenland omgaan met mensen die van wanhoop en ellende niet meer weten waar ze het zoeken moeten. Ik zeg ‘VVD & PvdA-heilstaat’ want dit is wat men wil, ook voor Nederland: rücksichtslos uitbuiten van de bevolking en het land ombouwen tot een fascistoïde dwangstaat. Voor iedereen die hier om wat voor reden ook in het misdadige wereldbeeld van Schreibtischmörder Teeven, schedelmeter Asscher, de door zijn kinderen geïnspireerde Diederik Samsom en kindervriend Rutte niet hoort is er dan die andere ‘living hell’  achter muren en prikkeldraad. Gebouwd  door  o.a. Ballast Nedam en Price Waterhouse Coopers in ruil voor winsten om de vingers bij af te likken, en  waar onder andere G4S het personeel voor levert. Wie het niet gelooft of overdreven vindt moet de artikelen van Joke Kaviaar bijvoorbeeld er nog maar eens op nalezen, of de site van no-border.nl.

Terug naar de hel van Griekenland. Bedenkt u zich dat de Nederlandse regering hier aan meewerkt middels onder andere Frontex. Dus er is geen enkele reden voor het clubje van de door zijn kinderen geïnspireerde Diederik Samsom zich op de borst te kloppen dat men wat goeds bereikt heeft voor totaal wanhopige mensen die niets meer hebben: is het namelijk hier geen ‘living hell’ voor mensen zoals men de wereld zo hypocriet en in strijd met de waarheid wil laten geloven, werkt men – de PvdA incluis – er uit volle overtuiging aan mee dat het wel ergens anders te laten zijn. En over herhaalde gevangenschap in de ‘living hell’ waar in het artikel sprake van is: dat is precies wat die vunzige VVD-proleet Malik Azmani ook wil voor ‘illegalen’ in Nederland… Ondertussen gaat de mensenjacht in Nederland gewoon door en zodra de PvdA na volgende verkiezingen de doodsklap is toebedeeld  door ‘bezorgde burgers’ wordt illegaliteit in Nederland gewoon weer strafbaar gesteld. En vanavond heeft ‘Nieuwsuur’ vast wel weer iets over ‘Deurne’ want dat is pas echt belangrijk.

2 gedachten over “De misplaatste borstklopperij van de PvdA…”

 1. Het is schandalig dat er 500 miljoen gedenivelleerd word om van de strafbaarstelling van illegaliteit af te komen. Extra geld voor mensen die toch al zat hebben! Dat is hoe we het gore vieze rechts inferieure tuig van de VVD kennen! Godverdomme wat voel ik een diepe intense haat voor die kapitalistische kakkerlakken!

  Waarom zou ik me in moeten houden als dat rechtse tuig van Teeven intussen de meest grove schendingn tegen de menselijkheid begaat! Nee, ik heb geen enkele empathie voor dat rechtse tuig!

 2. vanmorgen..op tv vpro tegenlicht
  De politieke elite trekt zich niets aan van de stemmende burgers.
  de grote concerns hebben meer macht in brussels dan de afgevaardigen.

  voor de vvd wisten we dit al.
  maar dat de pvda ooit van en voor de werkers al net zo cynisch is geworden…
  daarom rene# waarom scheld je niet op de pvda???

Reacties zijn gesloten.