9 gedachten over “PVV’er Fritsma misbruikt vermoorde vrouw gewoon nog een keer”

 1. Dit is inderdaad zum kotzen. Ik woon nog geen 2 kilometer van de plaats waar dit meisje werd vermoord. In de jaren na de moord hebben we een half dozijn extreem-rechtse politici voorbij zien trekken die allemaal probeerden politieke munt te slaan uit deze misdaad..
  Voor de hand liggende reactie: “Erkent u dat het mogelijk is dat Marianne Vaatstra door één of meerdere Friezen is vermoord?”.

 2. Stel nu dat blijkt dat het meisje door een autochtoon vermoord is . Wat zullen dan de conclusies zijn die Fritsma daaruit gaat trekken?

 3. Fritsma is de stem van de Haat: die anderen zijn altijd schuldig.
  En onze eigen criminelen tolereren we eerst.

 4. …. En dan geeft dit commentaartje van een lezer in de Leeuwarder Courant weer moed: 😆

  “,Erkent u dat het mogelijk is dat Marianne Vaatstra door één of meerdere asielzoekers is vermoord?”, wil Fritsma van de minister weten. En de minister antwoordt “Dat is mogelijk maar het kan ook “gewoon” een pvv-er zijn”.
  Geplaatst door oudelayoutgraag op 20:14 07-okt-2010

  En zo zijn er nog veel meer bij de 111 reacties.
  Misschen zouden er eens wat Friezen naar Limburg moeten gaan….

 5. Misschen zouden er eens wat Friezen naar Limburg moeten gaan

  Het Nederlandse communisme schoot wortel vanuit Friesland, zie de film `De reade Dream’, en in WO 2 was Friesland een bolwerk van verzet tegen nazi’s en dat bruine meeuwvolk van de nsb. Ik ben dan ook blij dat ik er woon.

 6. “Erkent de minister dat het mogelijk is dat Marianne Vaatstra door één of meerdere potentiële PVV-stemmers werd vermoord?”

 7. Nou, laten we niet al te juichend doen over de Friezen. Ik heb hier na de moord of Marianne Vaatstra ook genoeg racistisch geleuter gehoord:P

Reacties zijn gesloten.