Arabarbarist Hans Jansen; knettergek of gewoon te kwader trouw

Enge moslim boehoehoehoe
Schokkend nee brekend nieuws. De “deskundige” nee de “wetenschapper” Hans Jansen, die wij hier altijd arabarbarist noemen, haalt nu behalve Krapuul, ook de landelijke main stream media als hysterische haat zaaiende gek.

De Pers denkt dat hij knettergek is en ontmaskert hem als een bedrieger in bijgaand stuk. Citaatje:

In zijn streven te bewijzen dat de islam een godsdienst is die de wereld wil veroveren (brrrr…!) trad afgelopen woensdag de arabist Hans Jansen op voor de Amsterdamse rechtbank. Hans, een fervent katholiek, is het helemaal met Geert eens. Hem werd gevraagd of de Koran inderdaad vergeleken kan worden met Hitlers Mein Kampf, zoals Geert heeft gedaan. Zijn antwoord luidde: ‘In de Koran staan meer antisemitische passages dan in dat boek.’

Ach, zal hij hebben gedacht, wie gaat dat nou controleren? De rechtbank heeft Mein Kampf toch niet in de kast staan. Iedereen die dat boek wèl bezit, en ook een Koran (zoals ondergetekende) weet dat dit volstrekte onzin is.

Zie verder Titel IX. Meineed van het Wetboek van Strafrecht. Strafmaat is gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of een geldboete van de vierde categorie, kan van belang zijn mocht justitie ooit het plan opvatten om wel de wet te gaan handhaven.

19 gedachten over “Arabarbarist Hans Jansen; knettergek of gewoon te kwader trouw”

 1. Het wordt tijd voor een aanklacht tegen de arabarbarist. Jansen ontzag zich ook niet, om in november 2008 in Brussel te gaan speechen bij het Vlaams Belang. En ja, waarom brengt het OM niet de weerlegging van Jansen’s interpretaties van de Koran door 10 (tien!) onverdachte mede-professoren en -wetenschappers in in het proces? Daboteren ze bij het OM de zaak werkelijk? :mrgreen:

 2. Het is van belang om te achterhalen waarom mensen het nodig achten om zich zo op te stellen. Welke belangen spelen daar een rol bij. Zijn het persoonlijke en of politieke belangen?

 3. Ik heb deze post maar sticky gemaakt want deze mag van mij wel een tijdje op de voorpagina. 💡

 4. Dat is inderdaad een belangrijk artikel.

  @Tess: dat vraag ik mij ook al een tijdje af. Misschien toch vanwege de mogelijke financiers achter Wilders?

 5. Jansen is gewoon een hysterische narcist. Komt vaker voor in die kringen. 40 jaar lang heeft bijna geen hond zich wat aangetrokken van z’n publiciteitsgeile kletspraatjes. Nu probeert de arabarbarist die jaren in één klap in te halen. Zie ook het “rivieren-van-bloed” verhaal bij de presentatie van Bosma zijn boek.
  Hebben de Nederlandse intellectuelen nog een minimum aan zelfreinigend vermogen?

 6. Een enge volkshitser. Andere typering heb ik niet voor hem. De rechter kan beter aan het Pieter Baan Centrum vragen om hem te evalueren.

 7. Een zeer marginaal ‘wetenschapper’ die jaren lang niet aan de bak kwam en garen spon bij de hernieuwde afkeer van de Islam in Europa.

 8. Ik denk dat de man heel slim is, verkeerd bezig, maar slim. Het loont n.l dezer dagen met spreekbeurten waar goed op wordt verdiend. De hysterische massa hoort hem graag, een t.v. optredentje hier, een boek daar en nog een paar boeken die door dezelfde massa wordt gekocht, tel uit je winst. In huize Jansen brandt de haard behaaglijk en men weet; wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

 9. @11 zou heel goed kunnen. Er valt momenteel een goede boterham te verdienen met islamofoob geleuter. Toch houd ik het er op dat hij óók knettergek is 😉

 10. iemand die geld verdiend door gif te storten in natuurgebieden is knettergek én misdadig , Hans Jansen is daar de politieke equevalent van ….

 11. Meesterlijke tekening boven dit item. Een èchte krankkzinnige Arabier, begeesterd van de Necronomicon, zoals te lezen in het werk van de dissidente jaren `30 Amerikaanse cultschrijver H.P. Lovecraft. Entartete Kunst!

 12. Mooie tekening he, ik zocht op wikimedia commons naar een auteursrecht vrije afbeelding met het zoekwoord crazy en vond deze tussen duizenden resultaten maar ik vind m uitstekend bij “wetenschapper” Hans Jansen passen. 😮

 13. Ter informatie, Hams Jansen over abrogatie van Koranverzen. Klopt weinig man volgens mij. (Maar ja, wat weet ik?)

  m.vr.gr.

  JJ

 14. Hans Jansen heeft in geen jaren een wetenschappelijk werk gepubliceerd. Hij schrijft boeken voor het grote publiek. Zijn tegenstanders publiceren echter wel en laten zich bekritiseren door mede-wetenschappers zoals dat hoort in het Wetenschappelijk discours. Hans Jansen is vanuit Wetenschappelijk oogpunt al jaren met pensioen.

Reacties zijn gesloten.