Oorlogsretoriek

Poetin 2Wat zijn Russen toch een nare mensen. Iedereen die ze wel eens tegen is gekomen in een All-in hotel in Turkije of ergens anders, die weet dat. Een Rus probeert de rest altijd als een slaaf te behandelen. Asociaal en vreselijk gedrag, waar je je de hele dag aan ergert. Nu Poetin bezig is het Oostblok in zijn volle glorie te herstellen, moeten we dus alert zijn en alle maatregelen nemen die nodig zijn om hem en zijn horde af te stoppen.

 

JSF

Nu zie je eigenlijk pas hoe belachelijk die JSF discussie is geweest. Wel in een weekend twintig miljard uitgeven om een bank te redden, maar als we vier miljard moeten uitgeven, een bedrag dat we met de jaren allang bij elkaar hadden gespaard terwijl de F 16 stond weg te roesten, dan gaan we jarenlang lopen zeuren.

Gelukkig is nu duidelijk dat we er eigenlijk minimaal vier maal zoveel moeten aanschaffen, willen we meneer Poetin en zijn asociale handlangers tegenhouden. Het is toch te gek voor woorden dat we in een situatie als deze onze hoop moeten vestigen op Griekenland? Een land dat de afgelopen jaren wel miljarden heeft besteed aan haar krijgsmacht. Daar weten ze in ieder geval prioriteiten te leggen!

Gelukkig zijn er nu eindelijk een paar Christelijke partijen, die weer geld willen steken in onze aanvalskracht. Wat dat betreft kan je wel op Christenen rekenen als je vijand moet worden uitgeroeid.

Prins Bernhard

Kijk ik begrijp die Poetin wel. Die denkt prins Bernhard de bevrijder van de tweede wereldoorlog  is niet meer, dus nu kan ik wel toeslaan. Maar daar vergist hij zich deerlijk in. Wat hem waarschijnlijk niet is opgevallen, is dat we een vervanger hebben in de persoon van Marco Kroon met zijn illegale stroomstok.

Die zit nu weliswaar in Mali, maar als wel willen zijn we in staat om die binnen drie weken terug te halen voor operatie Barbarossa II. En dit maal zullen wij niet stoppen bij Stalingrad, maar meneer Poetin en zijn gevolg de Beringzee injagen.

6 gedachten over “Oorlogsretoriek”

 1. Wat dat betreft kan je wel op christenen rekenen als je vijand moet worden uitgeroeid.

  Geweldig! 😆

 2. Ik denk toch dat je Poetin en de russen wat onderschat
  In Amsterdam is een stevige lobby.

 3. maar ja die rare Adolf H. begon toch ook met zn heim ins Reich, maw, als er ergens veel duitsers woonden ging ie ze bevryden.

  stel nou ns dat de koning van marokko zyn landgenoten wil bevryden in Nederland, waar ze hun leven niet zeker zyn??

 4. Griekenland weet inderdaad prioriteiten aan te leggen: tot nu toe hebben ze iets van 215 mlrd aan EU-hulp opgesoept waar kenners van de situatie vertellen dat het 240 mlrd aan het eind van het jaar zal worden. Het geinige is natuurlijk dat het allemaal door een U-lus constructie deze gelden allemaal terugkomen om onze banken op te spekken waarbij de Grieken de middenvinger van de neoliberalen mogen aflikken. Griekenland is eigenlijk een Manna (om zich christelijk uit te drukken) voor onze bankenwereld geworden.

  Oekraine, waar we steeds ruzie met de Russen zochten omdat we ongeveer 1 mlrd aangeboden hebben om de hele economie van dat land aan te schaffen, terwijl de Russen rond de 15 mlrd voor deel ervan hadden aangeboden – zijn de Oekrainiers dan op hun kop gevallen om voor onze bod te kiezen, krijgen nu van ons iets van 14 mlrd. hulp en tot het eind van het jaar is hun eis dat het minimaal 37 mlrd wordt.

  Waarschijnlijk moeten we nog meer gaan bezuinigen.

 5. Begrijpelijk is het dat men wil het aandacht afleiden van de etnische oorlog dat Wilders/PVV en aanhang steeds proberen in Nederland aan te steken en daarom moeten we kijken naar het vijand van buitenaf.

  Het is tenslotte een beproefd concept door al die jaren – de hele Koude Oorlog is er daarop gebaseerd waarbij zijn er talloze mensen die naar die tijd smaken.
  Daarbij zou het inderdaad handig zijn dat we minstens nog 4 dure tientallen hadden, doch zouden we voor de vijandigheden aan de Russen een notitie moeten sturen dat ze ff moeten afwachten omdat de Departement van Defensie van VS heeft onlangs een bericht rondgestuurd dat er talloze problemen mbt software en verschillende systemen van dit vliegtuig eerst opgelost moeten worden voordat-ie überhaupt functioneel wordt.

  Het betekent kort samengevat – nog iets van 2 jaren afwachten dat hij tevens in orde wordt gemaakt, tevens gemoderniseerd want hij begint nu langzaam uit te dateren waarbij dit toestel in de buitenlandse pers het predikaat gekregen heeft: ” Duurste toestel in de geschiedenis van de Luchtvaart op deze Aarde”.

Reacties zijn gesloten.