Lachen met rabiaat-rechts in Noord-Holland

Vroeger wilde de PVV ab-so-luut niet met partijen als Front National  of het Vlaams Belang vergeleken worden. Tegenwoordig werken ze er in Europa mee samen. Dus dat toenmalig PVV-statenlid Monica Nunes actief postster op Stormfront bleek te zijn geweest is nog minder verrassend dan we dat toen al vonden.

Maar Monica Nunes kennen wij hier vooral vanwege het feit dat het ooit erg onduidelijk was waar ze haar uren nu eigenlijk aan besteedde. Immers, ze was een van die vele schijnbaar overactieve rechtserds met een dubbele functie, dus wij wilden wel eens weten of die dubbele inkomsten ook gerechtvaardigd waren.

Haar urenverantwoording is er sindsdien trouwens niet duidelijker op geworden, want sinds eind 2012 is ze helemaal nooit meer in de Provincial Staten gesignaleerd. Zelfs die ene functie krijgt ze blijkbaar niet vervuld, laat staan een dubbelfunctie. Vandaar dat Commissaris van de Koning te Noord-Holland Remkes heeft gevraagd of ze haar zetel in kan leveren. Krapuul is dus waarschijnlijk de laatste die haar überhaupt nog ooit aan het werk heeft gekregen, toen Nunes uiteindelijk een agenda online zetten na ons niet aflatende informeren daarnaar. Daarna werd het stil.

Later, ten tijde van het uittreden van Hero Brinkman uit de PVV, ging zij met hem mee maar ook dat ging niet helemaal goed, dus daarna is ze naar Forza! Noord-Holland overgestapt.

En nu we het daar toch over hebben, Forza! Noord-Holland is boos. Terwijl de PVV dus ooit niet met extreem rechts vergeleken wilde worden, Wilders nog steeds niet met Hitler vergeleken wil worden (kinderachtige man is dat toch), wil Forza! op hun beurt nu weer niet met de PVV vergeleken worden. Forza! heeft zelfs aangifte gedaan (een schijnbaar nieuwe extreem-rechtse hobby) tegen de CU en SGP te Noord-Holland, omdat die hen in een manifest van openlijke en categorische haat tegen moslims beschuldigd hebben, en omdat men er met de PVV vergeleken wordt. Dat laatste nu gaat echt te ver, aldus Forza!

Dus of u alstublieft allemaal wilt ophouden de ene rechts-rabiaat met de andere te vergelijken, want daar kunnen ze helemaal niet tegen en dan volgt er aangifte, terwijl het OM het al druk genoeg heeft met te bedenken of en hoe ze onder die 5000 aangiftes tegen Wilders uit kunnen komen.

8 gedachten over “Lachen met rabiaat-rechts in Noord-Holland”

  1. Dus de partij van de genocide op gereformeerde grondslag verwijt de partij van de etnische zuiveringen….haat jegens moslims?

  2. O wacht! Ik heb het verkeerd gelezen: het is deze keer niet de partij van de etnische zuiveringen die wat verweten wordt door de partij van de genocide op gereformeerde grondslag maar één of ander fascistoïde clubje met de vrolijke naam ‘hup’of zoiets welke ‘openlijke en categorische moslim-haat’verweten wordt…
    Ik had het even verkeerd gelezen, maar ja: t is ook wat hè met die soap van al die riool-rechtse ratten onderling….

  3. Nou, als je door de SGP van moslimhaat wordt beschuldigd, moet het wel echt ernstig zijn.

  4. Nou vind ik het ook behoorlijk smadelijk om met de PVV vergeleken te worden dus dat kan kloppen. Aan de andere kant het is ook geen pretje om met die proleten van Forza vergeleken te worden. Is dus een beetje kip ei.

  5. Leuk dat ze, overigens net als Wilders, het verschil niet kennen tussen vergelijken en gelijkstellen.

  6. Remkes is niet het ergste soort VVD’er dat er bestaat nee. Hij is in elk geval vrij goed in het kort houden van rabiaat-rechts gepeupel.

  7. Dit leest toch als een soort poppenspel? En dat van onze duur betaalde belastingcenten. En dan wordt er altijd beweerd dat linkse mensen nietsdoende uitvreters zijn. Nou die rechtse zakkenvullers kunnen er ook wat van. Maar ze heeft lang genoeg op de loonlijst gestaan en iedere maand haar hand een paar maal opgehouden, zou ik denken. Krijgt ze nu ook nog wachtgeld? Nee toch!

Reacties zijn gesloten.