In het land waar racisme geïnstitutionaliseerd is…

Omroep Brabant meldt op haar site dat een vrijwilligster van de Al-Fourqaan moskee in Eindhoven door twee mannen is mishandeld.
Eerst werd door de twee daders de niqaab van de vrouw gerukt, daarna kreeg zij klappen.
Eén en ander gebeurde terwijl de vrouw een baby vasthield.
Omstanders die getuige waren van het gebeuren dat plaatsvond bij een supermarkt herstelden zonder aarzeling voortvarend een aloude traditie welke nog stamt uit de tijd van de nazi-bezetting en kwamen het slachtoffer en haar kindje derhalve niet te hulp.

De reacties van de meeste reaguurders op de site van Omroep Brabant laten zien dat moslims die op straat mishandeld worden op weinig sympathie en mededogen hoeven te rekenen van de autochtone kaaskoppen….
Een verband met het gebrul om etnische zuivering van Schlümpfe-Führer Wilders en zijn nazi’s in een Haagse ‘Bürgerbraukeller’ enige weken geleden wordt op diezelfde site door een aantal van die ‘flinkerds’ ten stelligste ontkend.
Daarentegen wordt de recente dodelijke gebeurtenis in Deurne er wél bijgehaald als verband houdend (lees: om goed te praten) met wat er met die mevrouw in Eindhoven is gebeurd.
Afijn…u krijgt een idee waar jarenlange hetze als ‘we moeten ze vernederen voor hun eigen volk’, ‘ze hebben het etnisch monopolie’ tot en met ‘minder, minder, minder’ zo langzamerhand toe begint te leiden…
De angst bij veel moslims zit er dan ook goed in.

Met uitdrukkelijke dank ook aan de ruggengraatloze klootzakken van met name de PvdA die onder het mom van ‘we gaan voor de inhoud’ vorig jaar meededen aan het fascistische toneelstukje in de Tweede Kamer over ‘het Marokkanenprobleem.’
Kwestie van tijd eer het volgende onheilsbericht komt uit het land waar het racisme al lang en breed geïnstitutionaliseerd is.

14 gedachten over “In het land waar racisme geïnstitutionaliseerd is…”

 1. Racisten, het zijn verdomme net homo’s
  zich altijd maar willen onderscheiden
  klootzakken zijn het, het is niet anders.

 2. Opvallend aan de reacties is dat de meesten niet kunnen geloven dat deze mevrouw echt in elkaar is geslagen. Immers, ook de medewerkers van de naastgelegen Plus, en daar werken alleen “allochtonen”, dat weet iedereen, hebben ook niks gezien. Twee mogelijkheden: 1. ze hadden geen tijd om naar buiten te kijken omdat ze zich het schompes aan het werken waren, 2. ze ziojn daar zo goed geintegreerd, dat ze de Vaderlandsche wegkijktraditie gelijk hebben overgenomen.
  Voor de omstanders: ga je diepst schamen.

  Voor zover ik gelezen heb dringt deze buurtvader er bij zijn verdachte wel degelijk op aan zichzelf aan te geven. De reaguurders vergeten dat De Hollander ook geen “vrienden” aangeeft, tenzij er iets mee te verdienen valt.

 3. Flip,
  Nu praat je poep.
  Homos moeten zich vaak wel onderscheiden om niet steeds maar gezien en behandeld en dat van hen verwacht wordt dat zij vaginas en vrouwentepels likken.
  Zolang het stereotypebeeld van schaarsgeklede dames met half open mondje de man gek zou moeten maken er vaak is,moeten homos wel zich duidelijk onderscheiden dan zij deze opgedrongen seksuitting niet wensen te gebruiken en dat er ook andere seksuele voorkeuren zijn.

 4. Ik vind dat racisten onder de noemer terroristen moeten worden geschaard,want deze mensen zijn een gevaar voor de samenleving met hun gedachtengoed en hun uittingen van geweld erbij jegens de medeburgers in een samenleving zonder reden.
  Dus moet zon persoon als terrorist behandeld worden.
  Wetgeving,aivd en andere diensten moeten deze gevaarlijke terroristen in kaart brengen en volgen

 5. Nou cornelis,
  Dat aangeven..
  Wat dacht je van de duizenden Misdaad anoniem meldingen?of burgernet?
  Als de buuf nieuwe gordijnen heeft,of de buurman een nieuwe auto wordt hup zo M gebeld hoor..
  Verdienen ze ook niets mee,hmm een verzadigd gevoel over hun jaloezie heen.

 6. Brabanders waren altijd al overgewaaide Belgen. Schop ze daarom de grens weer over naar patattenland. Als ik zo’n knurft houdoe hoor zeggen, moet ik altijd denken aan houzee.

 7. @ Flip Roodnat

  [ Racisten, het zijn verdomme net homo’s ][ klootzakken zijn het ]

  Homo’s zijn dus klootzakken? Nog meer smerige gal te spuwen? Het wordt inmiddels wel een hele opgave voor je voldoende namen te verzinnen, niet?

 8. BREKEND: “P & W gaan vanavond in hun uitzending de slachtoffer interviewen en tevens voor heel Nederland laten zien wat het impact van de xenofobe politiek van PVV is.”

  “Aansluitend gaan Ministers en leden van de Tweede Kamer hun walging uitspreken over deze openbare daad van Racisme en Xenofobie”.

 9. @nexus, nee…we moeten – zoals Grunberg recentelijk schreef naar ik meen – die racistische klootzakken als Samsom, Asscher, Spekman etc. vernederen voor hun eigen soort…
  En dat ben ik van harte met hem eens.

 10. Nog even twee dingen: als het Marokkanen geweest waren die een Nederlandse vrouw hadden mishandeld, was er al lang in de nationale sheeple-en jankmedia gebruld over ‘straatterreur’, hadden we al lang weer oproepen gehoord over deportaties en in de knieën schieten naast razzia’s.
  Nu ben ik dat nog niet tegengekomen i.v.m. ‘Eindhoven.’
  De juwelier in Deurne blijkt volgens media een gewelddadig typje te zijn met een strafblad wegens mishandeling en het niet verlenen van hulp aan zijn slachtoffer….

 11. De juwelier uit Deurne bij wie onlangs twee overvallers zijn doodgeschoten, is in 2004 veroordeeld voor een poging tot doodslag. Volgens de advocaten van de nabestaanden kan zijn strafblad een rol spelen in het verdere verloop van deze zaak, meldt de Volkskrant.
  Willy S. (53) werd veroordeeld nadat hij een dorpsgenoot had mishandeld in een café. Volgens het Eindhovens Dagblad gebeurde dat omdat die stond te zoenen met de juweliersvrouw. Het slachtoffer werd 18 keer hard tegen het hoofd geslagen en in het gezicht getrapt en hield daar kneuzingen, losse tanden en een gebroken jukbeen aan over.
  De juwelier was onder invloed van alcohol en zei in de rechtbank dat hij niets kon herinneren, maar beveiligingscamera’s hadden het incident opgenomen. Willy S. moest 3 maanden de cel in, mede omdat hij zich volgens de rechter ‘volstrekt niet had bekommerd’ om het lot van zijn slachtoffer.

  Zonder de overval goed te praten rijst de vraag, hoe zit het nu echt met deze overval? Illegaal wapen bezit, mevrouw wel of niet in de winkel etc.etc. Is er wel of geen racisme in het spel?

Reacties zijn gesloten.