De volstrekt normale vrienden van de volstrekt normale PVV

Hierbij even een berichtje voor onze cognitief dissonante, rechtse medemens: had u de Minder Marokkanenuitspraak van Geert Wilders voor uzelf alweer comfortabel weggebagatelliseerd en uzelf ervan overtuigd dat hij het allemaal niet zo kwaad meende? En die samenwerking met Le Pen en Dewinter loopt toch ook zo’n vaart niet immers, die mensen zijn inmiddels een stuk verstandiger geworden.

Marine Le Pen heeft een volstrekt andere koers dan haar vader ingeslagen, en dat eerbetoon bij die SS-begraafplaats eind jaren tachtig door Filip Dewinter was een jeugdzonde, daar moeten we niet zo moeilijk over blijven doen, nietwaar?

Neemt u alstublieft even de volgende twee foto’s in ogenschouw:

Dewintertweets

Jawel, u ziet het goed: Filip Dewinter sympathiseert blijkbaar tot op de dag van vandaag met ronduit racistische en nazistische organisaties, White Power en HOS. Waar White Power voor staat spreekt voor zich, en over de HOS kunnen we dit lezen:

 The Croatian Defence Forces (Croatian: Hrvatske obrambene snage, HOS) are the military arm of the Croatian Party of Rights (HSP) from 1991 to present day, during the first stages of the Yugoslav wars.
(…)
“The HOS had a black flag with its emblem in the centre: a circle of triple wattle containing a chequered shield (with white first square) over a four-sided blue-and-white triple-wattle symbol; above, the inscription “HOS”; below, “HSP, Za dom spremni”.[7] These symbols resembled those of the NDH, a Croatian state during the Second World War which collaborated with German and Italian occupation forces. “Za dom spremni!” (“Ready for the homeland!”) was the official greeting of the NDH army” (Wikipedia)

Dit is dus de man waarmee die volstrekt normale politicus Geert Wilders van die volstrekt normale PVV warme samenwerking mee zoekt in Europa. Maar raast u gerust verder over problemen benoemen en hoe Geert Wilders de ENIGE is die EINDELIJK durft te zeggen waar het op staat, want ik heb niet de illusie dat wat dan ook – behalve misschien de ontdekking van een enorme voorraad kinderporno op zijn laptop – Wilders’ rabiaathaters  ervan af zou kunnen brengen op hem te stemmen.

12 gedachten over “De volstrekt normale vrienden van de volstrekt normale PVV”

 1. Maar als de NAVO gereedstaat om de door zijn (“ex”-)partijgenoten bejubelde nazi’s van Kiev te “verdedigen” dan blijkt dat Wilders daar weer niet achter staat.

 2. De regerende macht heeft ons tot nu toe altijd voorgehouden dat Links eigenlijk een enorm probleem was, zodat in hetzelfde tijd de Rechts-Extremisten rustig de Fascistische Internationale konden samenroepen. Ipso facto.

 3. de regerende machten links zowel als rechts zyn er in geslaagd het vrye socialisme (anarchie) de nek om te draaien.
  Nu gewone mensen zien hoe de Elite (o.a. in de Pvda) liever de zakken vult dan idealen uitvoeren keren velen zich hiervan af.

  Of Rechts LePen, Wilders etc. een verbetering is betwyfel ik sterk,
  maar duidelijk is dat de ouderwetse kretologie in ons computer tydperk niet meer werkt.

 4. Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zeg u wie u bent.
  Volgens adviseur van Wilders, de Vlaming Paul Belien:
  Moslims zijn „roofdieren”, die „van kleinsaf tijdens het jaarlijkse offerfeest hebben geleerd hoe ze warmbloedige kuddedieren moeten kelen”. Dat heeft de nieuwe beleidsmedewerker van PVV-leider Geert Wilders, Paul Belien, geschreven in 2006 in een internetcolumn met de titel „Geef ons Wapens”. Belien schrijft verder: „ De roofdieren hebben messen. Wij worden misselijk wanneer we bloed zien, maar zij niet. Zij zijn getraind, zij zijn gewapend.” Belien roept lezers op zich te beschermen: „Wie op de politie(k) rekent voor bescherming, is zo goed als dood.”

  De column werd op last van het Belgische centrum voor racismebestrijding van zijn site The Brussels Journal verwijderd wegens het aanzetten tot haat.

  Belien, een Belg en getrouwd met Alexandra Colen die Kamerlid is voor het Vlaams Belang, schreef zijn column op 21 april 2006. Hij deed dit naar aanleiding van een roofmoord in Brussel. Op grond van videobeelden vermoedde justitie dat de daders van Marokkaanse afkomst waren. Later bleken het Polen.
  Maar toen had Belien zijn column al geschreven.

  U had nog steeds niet door dat Wilders en zijn PVV gewoon ordinaire nazi’s zijn?
  Dat een groot gedeelte van regering en parlement bepaald niet vies zijn van de nazi ideologie?
  Dat de grote profiteurs van deze innige samenwerking tussen politiek en ideologie de groot kapitalisten en Multi-nationals zijn?
  U had dat echt niet door en houd het hoofd liever tussen de benen en verstopt in een kuubje of wat zand?
  DAN OOK NIET KLAGEN ALS UZELF AAN DE BEURT BENT !!

  P.s. Zoek op het internet op de naam Paul Belien.

 5. Kijk eens in de wereld rond u heen.Hitler was links,het communisme is links de eu nazi,s zijn links.Links kost altijd miljoenen levens en dat zal ook nu gaan gebeuren.De kogel voor Pim Fortuijn kwam ook van links.Terwijl Geert wilders helemaal niemand wil doden,alleen ons land en volk zijn vrijheid teruggeven.Rechts-extremisme bestaat hier niet eens.Dat wordt door links altijd flink onderdrukt.Maar de anti-Fa hebben we wel en dat zijn de fascisten van nu.Dat voorspelde Churchill al.In den haag zetelt de ‘nsb ,de zetbaasjes van de eucommunisten de echte nazi’s,met naziverleden ,in Brussel huizen.Je kunt ze onder een noemer benoemen want wat ze willen is allemaal onderdrukken.De wereldmacht.En kijk eens naar wat er gebeurt in het m.oosten.Daar worden de christenen uitgeroeid.Ooit al gehoord dat de PVV iets of iemand wil uitroeien?Of wapens stuurt naar foute regime”s,die er hun eigen volk mee afschieten?Of oorlog gaat stoken in een ander land?Nee,want het gewone volk houdt niet van geweld,maar krijgen het hier wel.Worden beroofd en in elkaar geslagen,zelfs vermoord.Ik weet niet hoe oud jullie zijn maar ik heb ons land nog gekend als vriendelijk,gemoedelijk,hardwerkend na de oorlog.Mij maak je niet bang met extreem rechts,links is de foute kant die het volk dom en geïndoctrineerd hebben tot een sportende,kudde onwetende massa.Richard,het socialisme is altijd al zo geweest als ze maar eenmaal,onder valse voorwendselen de macht hebben,veranderen ze direct in het communisme wat ze eigenlijk zijn.Socialisme heeft dan ook niks met sociaal te maken hoor.Integendeel.Allees met weeldoverheersing,zoals Hitler,Napoleon,noem maar op in de geschiedenis.Dit gaat altijd met miljarden levens gepaard.Ook de islam wil totale overheersing.Hoe gaat dat aflopen denk je?We worden door klare idioten overheerst en kapot gemaakt.Nuchter blijven ,mensen.Er is wat partijen betreft geen links en geen rechts meer,alleen kwaadaardigheid.Nexus M.De fascistische internationale is ook links.Kijk maar als er een zg.rechtse demonstratie is.Dan staat antifa,het tegenwoordige fascisme al klaar om het tegen de eigen,normale,werkende bevolking op te nemen.Laat je niet hersenspoelen,als dat nog niet is gebeurd.

 6. “Laat je niet hersenspoelen,als dat nog niet is gebeurd.”
  Te laat voor je, v.Spijk, te laat …
  Ga eens zelfstandig nadenken.

 7. @avSpijk, dank je. Links is Rechts. Rechts is Links. Boven is Onder. Onder is Boven. Prakken,prakken,prakken.

  Je ben goed te verstaan, krijg ik het idee dat je veel op Verdonk valt.

 8. @A.v Spijk,

  ‘Hitler was links’.

  Hoe werkt dat hersenspoelen toch? Wat is er met hem gebeurd dat hij zich niet meer kan oriënteren? Of was hij altijd al gestoord en is op school flink gepest?

 9. A.v Spijk

  En verder ben jij wel in orde? Jij leest ect teveel uit de verzamelde werken van een zekere jozef Goebels! Net als jouw lichtend voorbeeld Martin B. Je weet wel, die andere ideologie idioot van Wilders! jij bent werkelijk door de nazi ratten besnuffeld en in orde bevonden!

 10. Maar die jas, welke zoveel ‘leuke Godwaaniaanse herinneringen brengt’ draag ik specifiek aldaar. Domrechtse fascisten zijn zo..dom.

  “Kijk eens in de wereld rond u heen.”

  Aldus von Spijk.

  Been there, done that and felt it also. Jij?

Reacties zijn gesloten.