Brüder im Geiste

Deze bedrieger en kletsmajoor 2014-03-20 Samsom spreekt – ongetwijfeld daartoe geïnspireerd door zijn kinderen – in termen van ‘etnisch monopolie’. De nazi’s vonden dat ‘de joden’ ‘het etnisch monopolie’ hadden op liegen, bedriegen, corruptie, geweld en al het verdere dat ze zelf al moordend en brandschattend in Europa volop in de praktijk zouden gaan brengen.

Handelde trouwens ook voor 500 miljoen Euri – weg te halen denk ik bij bijstandsgerechtigden die ‘het Nederlands niet of onvoldoende machtig zijn – in mensen die volgens zijn mensen verachtende wereldbeeld ‘illegaal’ zijn in dit paradijselijke landje dat overstroomt dreigt te worden door tsunami’s, hordes en dijkdoorbraken aan gelukszoekers die onze banen en huizen inpikken alsook onze vrouwen verkrachten en onderdeel zijn van een complot van de elite om ons uit te leveren aan de communistische nazi-EUSSR. Adolf Eichmann zag mensen, zeker toen de oorlog voor hem en zijn maten niet meer zo geweldig verliep, als ‘uitruilthema’s’ en handelde in 1944 in mensen die volgens zijn mensenverachtende wereldbeeld illegaal in Hongarije waren en de crematoria van Auschwitz het aantal slachtoffers al lang niet mee aankonden: Blut gegen Ware.

Deze slecht geklede en geschoren goorlap  2014-03-20 Spekmandie mensen die er net zo bijlopen als hij op hun bijstandsuitkering wil korten en aldus netjes gekleed en geknipt wil laten verhongeren spreekt in termen van ‘vernederen voor de eigen (etnische) groep’. Deden de nazi’s ook met joden.

Deze gladjanus Schedelmeter Asscher , die zich ongetwijfeld heeft laten inspireren door de Holocaust-organisatoren Stuckart en Heydrich,  meet graag een schedeltje en spreekt over mensen in termen van ‘dijkdoorbraken’. De nazi’s maakten met betrekking tot de joden een film over wat zij zagen als een ‘dijkdoorbraak’ zo u wilt ‘tsunami’ ofwel ‘plaag’.

Dit misbaksel Mariette Hamer vindt het een goed idee eens uit te rekenen hoeveel mensen uit Polen je per vierkante meter kunt ophokken ten einde de boze blanke buurman die ingegeven door allerlei irrationele en aangepraatte angsten en waanvoorstellingen welke verkocht worden als ‘terechte zorgen’ en ‘problemen die je moet benoemen’ stemt op mensenverachtende gekken te plezieren. Deden de nazi’s ook ooit met mensen uit Polen (https://www.youtube.com/watch?v=-n1x3lwSyhc).

En dit valse loeder ten slotte KLIJNSMA kreeg de geniale ingeving dat mensen van buitenlandse komaf die het Nederlands niet of slecht spreken (een volstrekt subjectief criterium) en een bijstandsuitkering ontvangen of aanvragen maar helemaal moeten verrekken van de honger. Dat zal ze godverdomme Nederlands leren.  Want in dit land verhongeren wij niet alleen netjes gekleed en geknipt maar spreken wij ook Nederlands (de kekke streep onder dat laatste stukje moet u er maar even bij denken). Dat laatste merkt u,  als u nog een baantje heeft ten minste,  dagelijks op de werkvloer van ‘ze kumpanie’ waar u uw slavenbestaan voor uw hypotheekje voor uw doorzonwoninkje, SUV-je en drie vakantietjes per jaar mag rekken totdat de bijl van ‘ kumpany efficiency enhancement’ (ik heb het een volbloed autochtone kaaskop die er zo netjes gekleed en geknipt en geschoren en een uur in de wind stinkend naar – weer zo’n mooi Nederlands woord – after shave – bijliep dat dat zwijn van een Spekman zijn vingers erbij afgelikt zou hebben werkelijk zo horen zeggen) ook uw kop eraf hakt omdat dat  baantje van u eveneens weggesaneerd wordt.

De uitgeven aan bijstandsuitkeringen bedragen ongeveer 0,8% van het Bruto Nationaal Product en dat is ruim drie keer minder dan de uitgaven aan de villasubsidie. De ontvangers daarvan krijgen overigens geen eisen opgelegd met betrekking tot hun taalvaardigheden voor zover ik weet.  Dus als bezuinigingsmaatregel stelt der Rassenkrieg van de PvdA tegen hen die niet tot de groep van ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ behoren in elk geval geen flikker voor.

Dit is het racistische uitschot aan schedelmeters en etnisch-registreerders, het opportunistische schorem en de gewetenloze verzameling tuig van de richel door wie u zich laat regeren onder het motto ‘Socialer en Sterker’ en dat voor de ‘Bühne”  even morele verontwaardiging beleed toen Schlümpfe-Führer Wilders in zijn Bürgerbrau-kellertje al te openlijk in zijn Limburgse variant van het Nederlands opriep tot wat ook dit schorem eigenlijk heel graag wil: etnische zuivering.

En ze zijn van de PvdA deze vrienden van diezelfde Geert Wilders. Onthoudt dat goed als u straks beroofd en berooid in de goot ligt of als u degenen die het zover hebben laten komen ooit ter verantwoording erbij zou willen roepen. Maar dat veronderstelt wel dat u zich nu heel snel als een grote meid of jongen gaat gedragen: niet meer met de waan van de dag meelopen, niet meer geloven in valse profeten en de misdadige onzin die ze uitslaan en dat u eindelijk eens zelfstandig gaat nadenken en daadwerkelijk in verzet komt tegen dit misdadige, racistische tuig. Het veronderstelt dat u uw walging over oproepen tot massamoord en etnische zuivering (hoe verhuld of ze ook zijn, hoe hard of men ook veinst te janken van morele verontwaardiging wanneer die oproepen al te openlijk zijn) omzet in daden. U heeft geen alternatief.

4 gedachten over “Brüder im Geiste”

 1. Aan het verhaal is geen touw vast te knopen.
  Maar ik dacht dat het woord Vredesproces in het Midden Oosten inmiddels tot grootste leugen ooit kan worden uitgeroepen.

 2. @Paterfrits
  En als je de liftkoker instapt vanaf tien hoog ben je snel beneden

 3. geweldig stuk, verwoord wat miljoenen nederlanders denken.
  Spekman die optreedt in een volgekotste trui is super LINKS.
  SamSom een echte rondborstige Vechter voor Millie Eu en zo verdiende als directeur van Greenpies 125,ooo euro ff iets meer dan minimum dus kortom
  Links lullen en rechts zakken vullen,
  #arnold eindelik is een nieuwe naam Pater frits en dan zo onvriendelijk??????

  Uiteraard zyn vrye socialisten die een samenleving willen zonder staatsdwang en dwang van de multiconcerns erg gevaarlijk…. vryheid is fout

Reacties zijn gesloten.