‘Signaal tokkiewijk serieus nemen’

De hooivorkbri- pardon: de ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ in de wijk Duindorp weten wel raad met de hordes gelukzoekers die hun huizen en – voor zover ze die hebben – banen inpikken, hun vrouwen verkrachten en deel uitmaken van een sinister complot van de elite om ons prachtige vaderland achter de blanke top der duinen over te leveren aan de communistische nazi-EUSSR: ze terroriseren die mensen gewoon de wijk uit.

Het wachten is nu natuurlijk op een groot stuk in voormalig verzetsblad Trouw onder de kop ‘Signaal tokkiewijk serieus nemen’ waarin duurbetaalde beroepsislamofoob en -jankerd Afshin Ellian, hoogleraar iets vaags, uit de doeken doet dat het ‘het grootste gevaar is dat de problemen in Duindorp worden doodgezwegen’  en het ‘onjuist zou zijn om als overheid en samenleving naïef te blijven.’ 

Verder is het natuurlijk ook wachten op een bezoek van schedelmeter Lodewijk Asscher aan Duindorp. En heeft stuk nazi-vuil Joram van Klaveren inmiddels opgeroepen tot een hermetisch afgrendelen van die wijk en het houden van razzia’s ten einde de terroristen op te pakken?

Is er al opgeroepen de geïnterviewde meneer in zijn bla – witte shirt (https://www.youtube.com/watch?v=f_Bt231ewHo) even mee te nemen naar het bureau voor nader verhoor? Ik heb naar aanleiding van ‘Deurne’ namelijk begrepen dat men ook voor dat soort praktijken wel voelt om de rechtsgang zijn beloop te laten hebben.

En wanneer trekt het ‘Identitair Verzet’ de wijk binnen?

O nee, wacht! Hier gaan ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ tekeer. Dan is het niet erg. Toch?

En hét platform voor allerlei islamo- en Eurofoob geteisem bij uitstek op de publieke omroep genaamd ‘Pauw en Witteman’ zal het dus vanavond niet over ‘Duindorp’ hebben.

6 gedachten over “‘Signaal tokkiewijk serieus nemen’”

  1. Er zijn waarschijnlijk meer van dit type wijken in Nederland .. De Zaandamse Westzanerdijk buurt was zo tot de stadsvernieuwing voor tokkiespreiding zorgde …

  2. De reactie uit het land op Duindorp was voorspelbaar. Zij, de allochtonen, bedoeld wordt de moslims, pesten ook onze mensen uit hun wijken.Mijn vraag is dan: moet je kwaad met kwaad vergelden? Geen antwoord.Daarom kun je het wel vergeten dat er reactie komt uit de visuele media, zoals van het belegen en overjarige duo P&W.

  3. Dat in dit geval helemaal niets gedaan wordt is het direct bewijs dat Xenofoob/Racistisch Pesten (zacht uitgedrukt) gewoon Staatspolitiek geworden is. Omdat immers de Nederlandse staat is die de rechten van ALLE burgers moet gaan beschermen, minderheden voorop. Wilders en zijn aanhang hebben hun doel bereikt – praten en doen over Etnische zuivering is doodnormaal in Nederland geworden.

    In een Rechtstaat horen dan de Premier, Minister van Binnenlandse Zaken, Hoofd van Politie, Hoofd van OM aangeklaagd te worden dat ze de Grondwet niet doen navolgen.

    Tegelijkertijd bleven de salarisrekeningen van de Tweede Kamer hun salaris lekker trekken. Er is toch niets gebeurd?

Reacties zijn gesloten.