De kindermisbruikers van GeenStijl

Je zal kind zijn en je ouders zijn verwikkeld in een echtscheiding waarbij ze mekaar de tent uitslaan. Het kan je voor de rest van je leven traumatiseren.

Je zal hulpverlener zijn die zich met die vechtscheiding beroepshalve moet gaan bemoeien. Bakken ellende hoor je en zie je. De meest gore verwijten aan je hoofd en je kan het hoe dan ook in niemands ogen goed doen.

Dan trekt één van de ouders bij de media aan de bel. Hele zooi in de pers en… de namen van de betrokken medewerkers erbij.

En alsof dat nog allemaal voor kind, ouders en hulpverleners niet erg genoeg is loopt er in dit moreel, sociaal en maatschappelijk door en door verziekte land ook nog een zootje tuig van de richel rond onder de vlag van de Telegraaf Media Groep dat door voormalig verzetskrant Trouw ooit is opgehemeld tot de grootste aanwinst voor de vrijheid van meningsuiting sinds Spinoza.

Niet verwonderlijk als een piece of low life van dat GeenStijl dan dit aanricht: “Jeugdbescherming ten onrechte beschuldigd van ontvoeren kind in het kader van vechtscheiding”.

Hoe lang accepteert men in Nederland nog dat dergelijke lijkenpikkers en kinderverkrachters als dat schorem van GeenStijl hun gang kunnen gaan?

Kinderen noch wie ook in een zeer kwetsbare positie noch hulpverleners kunnen hun leven zeker zijn zolang misdadige sujetten als dat van de internet-SA die zich verzameld heeft onder namen als GeenStijl en Telegraaf Media Groep ongehinderd de rechten van mensen op de meest weerzinwekkende wijze kunnen vertrappen en misbruiken.

Wellicht dat het om te beginnen goed zou zijn als er nu een zootje burgers dat wérkelijk reden heeft bezorgd te zijn en dat wérkelijk reden heeft zich ergens ontiegelijk kwaad over te maken zou opstaan en een dag of wat flink zou protesteren bij de burelen van dit soort onfrisse bendes.

4 gedachten over “De kindermisbruikers van GeenStijl”

 1. Protesteren bij dit soort media heeft geen enkele zin.
  Als je ze belt, krijg je meteen een grote mond
  of je word in keurig Nederlands afgeserveerd.

  Ik ga hier niet vermelden wat er dan wel moet gebeuren
  want de heren en dames van GS kijken ook mee.

  Ik begin er wel steeds meer van te genieten dat politici,
  die naar mijn mening GeenStijl en PowNews mogelijk
  hebben gemaakt, nu zelf in de valkuil lopen
  die door politici voor anderen is klaar gezet. Heerlijk !

 2. Omdat de moeder alleen Russisch spreekt worden de kinderen van haar weggenomen?

  NSB Jeugdzorg?

 3. @nexus, het gaat niet om wát er exact gebeurd zou zijn in en met dit gezin en volgens wie. Waar het om gaat is dat het eindelijk eens afgelopen moet zijn met het feit dat haatpausen als van GeenStijl, POWNed, De Telegraaf, Elseviers, Pauw en Witteman, de Balie etc. zich overal en meestal ongevraagd mee bemoeien. De lui achter dit soort media zijn helemaal nergens goed voor namelijk. Ze informeren niet, ze duiden niet, ze bouwen geen bruggen waar dat nodig is, ze nemen geen vooroordelen en ongefundeerde angsten weg. Integendeel: haat en nog eens haat is het enige handelsmerk dat ze hebben. Daarom moeten ze verdwijnen. Alleen…in een land waar het hoogste rechtsorgaan zich laat leiden door de onderbuik vrees ik dat dat nog wel een paar dagen gaat duren.

 4. Wat je zegt, ben ik het eens, doch lezend ben ik met de menselijke rechten en lot van deze slachtoffers van Jeugdzorg ingenomen. Je kan een kind van de moeder niet afnemen omdat het moeder enkel een vreemde taal spreekt, welke dan ook moge het zijn. Dit is mijn punt. Er is nog iets als Mensen Rechten en blijkbaar in dit geval Staatsorganisaties in Nederland voelen zich nergens aan gebonden.

  Je zou haast kunnen concluderen dat Jeugdzorg een onderdeel van VVD is.

Reacties zijn gesloten.