Ontkennen doe je zo

J M Le Pen
Jean-Marie Le Pen

Deze noemde de gaskamers van de Holocaust een onbeduidend detail van de geschiedenis. We zullen niet ingaan op de vraag of de gewoonte van het ontkennen van niet welgevallige feiten met Napoleon mee is komen overwaaien vanuit het land van dit onwelriekende heerschap. Wij constateren slechts dat er hier ook genoeg rondlopen die ofschoon ze graag de hobby’s van de kopstukken van het Derde Rijk willens en wetens omarmen (ook de nazi-praktijken zijn echt niet over komen waaien) er blijk van geven behept  te zijn met een soort cognitieve dissonantie als het erom gaat dat niet welgevallige feiten onder het vloerkleed geveegd moeten worden. Neem deze.

Lodewijk Asscher
Lodewijk Asscher

Deze noemt, ofschoon hij vice-premier is in het tweede bruine regime sinds Seyss-Inquart (dat zich bij monde van zijn baas graag spiegelt aan diezelfde Seyss-Inquart), Nederland helemaal niet racistisch. Dit in weerwil van het feit dat hij zelf  met veel enthousiasme deel uitmaakt van niet alleen een bruin regime, waar het racisme bij elk woord en elke daad eraf druipt, maar ook van een – hoe kan het ook anders –  buitengewoon onfrisse bruine club waar men het heeft over ‘vernederen voor de eigen etnische groep’, ‘etnisch monopolie’, men uitrekent hoeveel mensen uit Polen er per vierkante meter opgehokt kunnen worden zodat de PVV-stemmende ‘bezorgde buren wier zorgen je serieus moet nemen, erbij horen en die je erbij moet betrekken’ niet op de lange teentjes getrapt worden en men voor wat betreft het recht op wat er nog over is aan sociale voorzieningen onderscheid maakt naar ras en afkomst. En dat is zoals wel bekend nog maar het topje van de berg stinkende bruine drek waar deze  schedelmetende viezerik  deel van uitmaakt.

En ja hoor: sinds die hierboven al even aangestipte PVV-stemmende racistische wanna-be massamoordenaars en etnische zuiveraars tot “bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen, erbij horen en die je erbij moet betrekken” gepromoveerd zijn, en verontwaardiging over de oproep onder veel gebral in een bierkelder van nazi-misdadiger Wilders tot etnische zuivering niet eens meer geveinsd wordt, is dan nu – ook na de rehabilitatie van jodenhater Hans Janmaat – het moment gekomen blijkbaar om de moord welke bij uitstek bekend staat als triest symbool van het welhaast peilloze racisme in Nederland, namelijk die op de destijds 15 jarige Kerwin Duinmeijer op 20 Augustus 1983, door het bruine slijk te trekken en het racistische karakter van die daad glashard te ontkennen.

Want wat lazen we op de site van Bert-‘rifapen’-Brussen en zijn Muilkorver Online? U weet wel: die racistische haatsite waar moreel en mentaal gemankeerden dan weer wel, dan weer plotseling niet tot het verzameling tuig van de richel behoren dat zich ‘redactie’ ervan noemt? Die racistische haatsite waar evenzo moreel gemankeerde en gewetenloze politici die graag meedrijven met de rivieren van bruine diarree welke dit land al ik weet niet hoe lang doorkruisen hun onderbuik de vrije loop laten?

Dit:

2014-04-21 Kerwin Duinmeijer moord

Over hoe de bruine WC-eenden naar elkaar verwijzen om de weerzinwekkende hersenspinsels aannemelijk te maken zullen we het maar niet hebben. Ontkennen doe je dus zo in het land van de in toenemende mate met vuur spelende  “bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen, erbij horen en die je erbij moet betrekken”, hun stinkende woordvoerders, pleitbezorgers en valse profeten.

4 gedachten over “Ontkennen doe je zo”

 1. Het zou al een behoorlijke verbetering zijn als The Post ( Moet die naam associaties opwekken met een serieuze krant ? Nee toch ? ) alles uit Vrij Nederland voor waar aanneemt. Cherry-picking is iets voor kleuters.

  Als je even op Wikipedia leest hoe het ook alweer zat, dan lees je dat het onduidelijk is waarom de moordenaar precies stak. Maar dat is ook niet relevant. Ik las dat hij makkelijk te beïnvloeden was, dus je moet kijken wie hem beïnvloed hebben en wat hun motieven waren. En die waren natuurlijk wel plat racistisch.

  Nog even gekeken bij de Post. Ik citeer uit hun regels :
  Wij erkennen in beginsel geen Raad voor de Journalistiek, Code van Bordeaux, journalistieke vakbond of andere ‘journalistieke richtlijn’ (en laten ons daardoor dus niet terugfluiten of beperken) maar trachten ons wel te houden aan algemeen geldende journalistieke uitgangspunten. Hieronder valt ook het begrip hoor- en wederhoor.

  Je kan bij de Post alleen reageren na registratie. Dat is een andere manier om censuur te omschrijven.

 2. De moordenaar van Kerwin Duinmeijer had net zoveel Joods bloed als Lodewijk Asscher , volgens de CIDI logica is dan niets wat je doet rascistisch .. Nu heb ik ooit het ongenoegen gehad dit heerschap en zijn skinhead-vriendjes in het door mij gefrequenteerde jongerencentrum aan te treffen , rascistisch in elk woord en gebaar .. maar een van de vriendjes werk nu wel bij de uitzetdienst van de vreeemdelingendienst …

 3. @1, ik hoef er niet eens voor op die haatsite te kijken om de pregnante geur van racisme en fascisme die eruit opstijgt mee te krijgen. Ik zou zeggen: niet lezen, niet ernaar linken en erop klikken…boycotten zodat ze financieel ten onder gaan.

 4. Die bewuste twiet zou kosteloos op elke rol toiletpapier uitgeprint moeten worden.

  Dan heeft hij zijn langgezochte plekje gevonden en tevens doet-ie zijn werk.

Reacties zijn gesloten.